L'horòscop diari del 20 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 20 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest cap de setmana podràs dur a terme relacions de parella que feia dies que estaves planificant, però controla el teu mal humor si les coses no surten com preveies.

La vida et permet retirar-te de batalles empresarials en les quals no et toca barallar-te, o apartar-te d'un procés de negociació en el qual realment no pintes res.

Seràs una diana per als insectes, Àries: els mosquits aniran cap a tu com si fossis el seu plat més desitjat. Compte, doncs, amb les seves picades, utilitza repel·lent d'insectes!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Certes circumstàncies podrien portar-te avui a separar-te de la persona que estimes (que pot ser la teva parella, o potser no: només la persona per la qual beus els vents). Però serà una cosa temporal solament.

El teu temperament bel·ligerant es multiplicarà per deu si és que et toca estar a càrrec d'un equip de treball, però si perds els nervis, aquest descontrol podria portar-te a aventures no desitjades.

El planeta Mercuri recomana acaronar-se a un mateix i estimar-se una mica més, dient-te quina bellesa desprens cada vegada que passades per davant del teu reflex en un mirall.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Després d'un període de moltes frustracions, l'Horòscop Màgic et dóna la seva benedicció perquè provis fortuna en l'amor. Creu que ha arribat el moment de sortir i conèixer gent.

Tots els plans que tenies en el treball no podran dur-se a terme per culpa d'un client o d'un encàrrec d'última hora. Adapta't als imprevistos.

Quan es tracta de realitzar exercici, sempre serà millor que ho facis en companyia, sobretot perquè la mandra no s'apoderi de tu. Et vindrà bé per a millorar la salut.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El cel et convida a redoblar l'atenció cap a l'altra persona: no voldràs anar només ni tan sols a tirar les escombraries molt a la vora. El solter pretén gaudir de tots els seus privilegis i encants per a governar en els cors.

Si fa no gaire que has superat una crisi econòmica o personal, procura ser moderat: encara no ha arribat el moment de cantar victòria.

No jutgis els hàbits de salut dels qui t'envolten si després no et ve de gust que els altres valorin amb qui et fiques al llit, quants cigars fumes o què menges.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És temps de recrear-te, de divertir-te amb els teus amics, compartir amb aquesta persona que triïs un moment de distensió, de relaxació, de riures i bones converses. Et mereixes passar un dissabte perfecte.

Si abans de començar un projecte ja estàs pensant que potser no pots dur-lo a terme. És inevitable que es demori a arribar l'èxit que tant desitges.

Pren les coses tal qual vénen, no vulguis canviar res ni ser el que domina les situacions o podries entrar en un estat de nerviosisme molt negatiu per a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En els últims dies has comprovat com la teva relació de parella experimentava un canvi per a bé. Procura comprometre't una mica més en les tasques de la llar perquè l'altra persona no es vegi tan atabalada.

Com saps que en la vida no tot és diners, també t'implicaràs en activitats solidàries. Treballar per als altres de forma desinteressada provoca satisfacció.

Ja se sap que som el que mengem. Per això hauries de comprar sols aliments saludables. Així, tant el teu cos com la teva ment estaran preparats per a l'exigència del dia a dia.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui serà una jornada diferent en l'amor, perquè podràs rescabalar-te dels mals moments que has viscut en dies anteriors. La teva parella, que ha estat molt comprensiva amb tu, no deixarà de donar-te suport i donar-te mostres d'afecte.

Econòmicament tens el control de la teva situació financera ara mateix, per la qual cosa ja pots respirar i deixar que les coses es posin en el seu lloc.

En l'àmbit de la salut, els petits problemes als quals has hagut d'enfrontar-te, tant respecte a algun parent, com respecte a la teva salut, han millorat notablement.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Penses en el futur, per descomptat, però no sabries dir el nom de quines persones vols que estiguin en aquest; i això és alguna cosa que et pot atabalar, ja que no t'atreveixes a afirmar què passarà amb el teu amor d'aquí a cinc, deu, vint anys.

Les teves qualitats relacionals i el teu sentit de negociació seran els teus millors aliats, aconseguiràs veure als altres de forma espontània.

Les reunions amb un assessor de desenvolupament personal per a ajudar-te a millorar les teves emocions seran més que òptimes, així que procura incloure una d'aquestes en la teva agenda.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Dia molt positiu per a intercanvis amorosos, tant en l'àmbit de converses, com de gestos i comportaments. La sexualitat serà la protagonista de la jornada, i per això podràs gaudir al màxim d'aquest aspecte de la teva relació amb la teva parella.

Bon dia en general per als assumptes financers i la professió. Dóna-li unes poques voltes a aquesta idea que et ronda el cap, perquè d'aquí trauràs un bon projecte amb el qual guanyar-te la vida aviat.

És molt probable que avui et despertis amb una rigidesa muscular no esperada.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hi ha forma que passis un mal dia si et dediques a sentir amb el cor i a actuar en conseqüència. La mentalitat controladora ha de ser deixada del costat per a gaudir dels influxos celestes.

Els qui hagin de buscar nous rumbs en el món professional poden disposar d'aquesta jornada per a planificar i dissenyar una carta de presentació aplicant noves tecnologies.

Desperta a una nova dimensió del teu ésser. Veure el món amb una mirada diferent t'ajudarà a comprendre que existeix una realitat més àmplia de la vida de la qual tenies fins fa poc temps.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La relació amb la teva parella és bona, no obstant això, sempre pots fer alguna cosa per a millorar-la. Cuida que el temps que li dediques sigui de qualitat, planeja coses per a compartir, pregunta-li per les seves preferències, no donis per fet la seva presència.

Pot ser que un cop de sort et doni una sorpresa econòmicament. Estàs a punt de guanyar una important suma de diners, tot depèn que estiguis en el moment precís perquè la Deessa Fortuna et beneeixi amb l'abundància.

T'aixecaràs amb molt bon ànim i ple d'energia.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Encara que continuïs discutint una vegada i una altra, veuràs que no hi ha forma de posar-te d'acord sobre aquest assumpte tan important. Els qui estan passant uns dies de solitud poden gaudir del silenci de l'ànima.

Les despeses de la setmana van ser potser majors al que havies pensat. Si comences a planejar les teves despeses amb antelació, podràs portar de millor forma els teus estalvis. Vénen temps millors molt aviat.

Guarda la teva energia, avalua si és necessari que t'involucris en els drames d'altres persones.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari