L'horòscop diari del 20 de desembre

La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Acceptes fer un pas enrere en alguns assumptes d'amor. Comprendràs que discutir amb la teva parella per alguns temes actuals és una pèrdua de temps i que gasteu energies inútilment per tenir raó. El solter viurà intensament el moment present, sense preocupar-se pel teu futur sentimental.

Rebràs bones notícies sobre un assumpte que estava paralitzat i que ja donaves gairebé per perdut, com un judici o una herència d'un familiar llunyà.

Si alguns complexos de la teva vida no et deixen avançar en el rumb adequat, pensa a demanar cita amb el psicòleg.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Treballaràs per reprendre la teva vida amorosa, si és que la teva relació es va trencar recentment. Posaràs tot el que està la teva mà perquè la llenya en la vostra llar torni a cremar.

La vida et mostra la importància de ser selectiu i pràctic, i més en assumptes de diners. Si no fas per ser un dels signes més assenyats, et perdràs en moltes activitats que no tenen cap sentit.

Rebràs algunes notícies que, sense poder ser catalogades com a dolentes, t'alteraran i podràs sofrir molèsties en l'estómac vinculat als nervis.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Expressaràs amb accions l'afecte que sents i la teva percepció de la teva vida és fresca i alegre. Gaudir d'un fort estímul de la sensualitat i el carisma és la tendència per als nadius del teu signe.

Les qüestions relatives als diners poden veure's aturades per circumstàncies complexes i no podràs fer massa per modificar aquesta situació. És necessari que deixis fora de la teva vida el nerviosisme.

Podria succeir que sentis pressió per temes que no pots resoldre. Bessons, aquells assumptes que són a les teves mans se solucionen i els que no pots, no haurien de generar-te angoixa ni preocupació.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els efectes de la Lluna et portaran a fer-te múltiples preguntes sobre els teus amors. Sabràs quina és la resposta que cerques, però voldràs pensar que hi ha una altra millor, mentint-te una mica a tu mateix així augmentar els teus desitjos d'amor.

El Sol té una llum que t'omple d'eufòrica il·lusió i despertarà la teva ambició; avui faràs tot el possible per a tenir èxit en el teu treball i que el teu nom s'escrigui en la història amb lletres d'un altre.

Revisa la salut dels teus peus, per evitar ungles encarnades o tractar amb rapidesa possibles fongs.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si estaves esperant el moment perfecte per demanar-li matrimoni a la teva parella, és aquest! És igual en el sexe, no et guiïs per convencionalismes! Si és alguna cosa que et ve de gust, fes-ho.

El nadiu de Lleó que estigui dissenyant el seu projecte personal avançarà a passos lents però ferms cap a l'èxit. No toquis diners dels teus estalvis, si és per a obtenir una felicitat efímera.

Venus contribuirà amb la seva energia al teu benestar general entre els processos i òrgans del teu cos. Però has de tenir especial cura de no deixar-te dur en excés pels plaers.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et trobes agitat emocionalment, marejat fins i tot, i per això, sentimentalment, no saps per on anar. Tens remolins amorosos i no saps a qui podries demanar-li una mica d'ajuda: el teu cor es divideix ara mateix entre dues o més persones.

En la teva agenda hi ha cites vinculades al futur dels teus estalvis i les teves inversions. Trobaràs dades que et faran avançar més ràpidament.

Intenta, en mesura del possible, allunyar-te de la contaminació acústica, llocs sorollosos amb màquines treballant. També controla el volum de la música que sents, si habitualment empres auriculars.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop de divendres en l'amor, prediu una jornada carregada de bones intencions. El teu principal objectiu avui serà fer tot el possible per millorar les relacions amb els teus éssers estimats.

Respecte a la predicció econòmica, els Astres auguren que aconseguiràs augmentar els teus ingressos. De moment tot el que has de fer és seguir els teus instints.

La predicció per a la salut avui Balança, augura un bon dia. El teu cos et respon perfectament, per la qual cosa podràs gaudir d'un dia molt complet, ple d'activitats tan físiques com a intel·lectuals i socials.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et sentiràs més segur de tu mateix que mai, això podria portar problemes amb la teva parella: discussions i respostes hostils danyaran la teva nit de divendres, si no et moderes. Si ets solter, podries espantar a aquesta persona que ha ingressat en la teva vida.

Avui pots obtenir grans assoliments en el referit als diners, Escorpí. Tots els teus objectius tindran una resposta positiva del destí, si saps mantenir-te solidari i no destrueixes als teus oponents.

Et sentiràs molt bé. Tens molta vitalitat i podries canalitzar-la realitzant activitat física.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop Sagitari per a l'amor avui prediu un dia on la complicitat i el bon enteniment seran la tònica de la jornada. Tant les relacions amoroses com les familiars marxaran bé avui.

Quant a la predicció econòmica, has pogut recuperar-te d'un revés que gairebé ha desestabilitzat les teves finances.

La predicció per a la salut parla d'una millora notable per a aquells Sagitari que estaven patint alguna mena de malaltia passatgera. D'altra banda, l'estrès continua sent ara mateix el teu punt feble.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si vols rebre més afecte i ser comprès, has de donar als altres el teu afecte i comprensió. Ets molt amorós quan et lleves la màscara que portes quan et veus pressionat.

Sentiràs que la teva capacitat de treball es veu reforçada pel bon aspecte astral entre el teu regent, Saturn i el planeta Mart. La teva energia serà ben administrada i això portarà bons resultats referits a la feina.

Si ets d'aquells nadius que senten que estan vibrant amb baixes energies, avui pots prendre l'empenta que porten els astres per a tu i passar a l'acció per millorar el teu ànim.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop Aquari per a avui divendres en l'amor parla de bons moments. Estàs sent beneït pels Astres en els assumptes del cor. Les teves relacions funcionen més que bé en tots els àmbits de la teva vida.

Quant a les finances, la predicció econòmica per a avui Aquari et recorda una vegada més la necessitat de no caure en malbarataments innecessaris.

Pel que fa a la teva salut, no hi haurà cap dolor o molèstia física que t'impedeixi gaudir del dia. Recuperes la teva fortalesa física i això t'ajuda a cuidar-te més.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Bon dia per planejar un viatge en família on els fills puguin fer activitats divertides al costat dels seus pares. L'ambient en parella serà harmònic i positiu.

En el terreny laboral, les influències d'avui faran que sobreestimis les capacitats dels altres i subestimis les teves pròpies. Els diners no seran un problema a l'hora de fer la compra. Ficaràs en el carro tots els dolços i capritxos que et vinguin de gust.

La sinusitis i un moqueig constant, faran que no et puguis separar ni 10 minuts del paquet de mocadors.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari