L'horòscop diari del 20 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 20 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'expressió de l'amor en parella serà beneficiosa, en aquest sentit, serà una bona jornada per explicar a la família les novetats que tingueu. El solter tindrà el desig d'una unió que pugui acabar en matrimoni

No censuris les opinions d’aquells que t'envolten sobre les teves despeses. Són testimonis que potser no vols sentir perquè va en contra de les teves decisions.

Qualsevol nova iniciativa vinculada a la salut tindrà èxit, com per exemple un canvi de tractament o que comencis a visitar un fisioterapeuta diferent.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Esperes poc d'aquest dia i la vida t'omple de sorpreses i imprevistos.  Hauràs d’afrontar alguns moments complicats, per exemple, si et trobes a la teva exparella. I és que per més que ho demanis, la terra no t'empassarà!

La vida empresarial et satisfà plenament. Hi ha coses que has fet bé i tenen la seva recompensa, podries rebre una distinció com a bon empleat.

Els astres et conviden a ser més exigent en l'àrea de la salut. No acceptis les coses tal com van apareixent en el teu camí.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Una discussió incòmoda serà gairebé inevitable, així que és hora de parlar amb claredat però amb calma.

El dia passarà lent per a tu; els astres apunten una jornada tediosa, on res sortirà tal com estava previst. El teu temps es malbaratarà en activitats que no produeixen cap bé. En els negocis, alguns esperen una resposta ferma que no arriba.

Una mica d'aire fresc t'ajudarà a buidar-te quan l'aclaparament et visiti. Un passeig per la platja és una bona opció.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Una discussió incòmoda serà gairebé inevitable, així que és hora de parlar amb claredat però amb calma.

El dia passarà lent per a tu; els astres apunten una jornada tediosa, on res sortirà tal com estava previst.  El teu temps es malbaratarà en activitats que no produeixen cap bé. En els negocis, alguns esperen una resposta ferma que no arriba.

Una mica d'aire fresc t'ajudarà a buidar-te quan l'aclaparament et visiti. Un passeig per la platja és una bona opció.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si estàs en parella, arriba un moment on la felicitat ve a renovar els patrons de la relació. La manera com us relacioneu canvia per donar pas a un nou camí on teniu més llibertat i gaudiu molt més de la vida.

Tens al davant un dia fantàstic per concretar molts dels teus somnis en el món laboral. Podrien acceptar una proposta o pla de negocis que has dissenyat en el passat.

Sents que et trobes en un estat òptim. Aquesta confiança et brinda gran benestar espiritual i emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Has de romandre molt seriós en l'amor. Una aventura superficial no et satisfarà, si ja tens parella. Fins i tot, podria crear problemes seriosos, ja que t'acabarien descobrint. Et creus que ets molt discret, però no.

Els astres et permetran resoldre eficaçment els teus problemes econòmics amb noves negociacions amb els teus creditors. 

La teva ment està àgil i té ganes de fer coses interessants, així que no perdis el temps amb individus pessimistes. Ja saps, el clàssic vampir energètic que et deixarà amb ganes de ficar-te al llit i apagar el llum.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si has aconseguit evitar les discussions innecessàries, avui podràs relaxar-te al costat de la teva parella. Segurament podreu disposar de temps per a vosaltres sense les obligacions familiars quotidianes.

La teva economia es desenvolupa perfectament bé. En l'àrea laboral és on estàs veient que els teus esforços són més necessaris.

La teva salut serà bona avui, tret d’una molèstia dental.  Quan va ser l'última vegada que vas anar al dentista?. Quant als teus ànims i emocions, et convé estar prop de persones que no et contaminin amb el seu estrès o negativitat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Bones notícies! El corrent del teu amor va millor i, sobretot, gaudeixes d'enriquidors diàlegs on el riure està present cada cinc minuts. Faràs el pallasso tot el que faci falta per aconseguir que la teva altra meitat rigui una mica!

El temps per a la reflexió és important en assumptes empresarials.  Si és necessari, aparta't a un costat perquè les coses succeeixin per si mateixes.

Estàs llest per afrontar competicions esportives. Els teus reflexos seran excel·lents, sobretot si són esports de pilota.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters que sàpiguen aprofitar les energies de Júpiter podran lligar i lliurar-se a la diversió i el plaer. La socialització serà imprescindible perquè sorgeixi l'espurna i pugui començar alguna aventura amorosa.

Quant a la teva economia,  pot ser que estiguis plantejant-te canviar d'entitat bancària o gestionar els teus ingressos d'una altra manera més productiva. Sentiràs la necessitat d'aplicar noves estratègies en relació amb els diners.

Recorda també, que un dels teus punts febles com a nadiu de Sagitari és el fetge. Pren tisanes depuratives i no t'excedeixis amb l'alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs solter, podrà arribar el moment en prenguis un camí que t'acosti a l'amor veritable. No permetis que la il·lusió s'apagui. Aposta per la teva felicitat sense temors.

Si ho observes amb tranquil·litat, res està sent tan dolent, no obstant això les teves expectatives eren tan grans que t'has quedat enrere. Mira el got ple, no et quedis contant el que no és sinó que has d'apuntar a buscar la part bona de l'assumpte.

Les cures que necessites per sentir-te millor no poden continuar esperant que disposis temps lliure.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest mal moment que estàs vivint, no durarà molt més, només dóna't l'oportunitat de descobrir d'on ve aquest malestar. Analitza objectivament i racionalment la situació i troba els motius ocults.

Necessites un temps per a la formació i millora de les teves habilitats professionals. Un cop aconseguit això, ja arribarà el moment per a la cerca d'oportunitats més beneficioses.

Quant a la salut física, estàs aconseguint complir els teus objectius d'activitat i esport setmanal. Això que tant t'ha costat has de mantenir-ho, ara et toca exercir la mateixa disciplina en els teus hàbits alimentaris.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Cerca afalagar al teu amor per mitjà de regals, invitacions, petites notes on expressis mitjançant paraules tendres els teus sentiments. No desatenguis els reclams, ja que poden ser tan certs com la llum que t'il·lumina cada matí.

Acceptar un deute finançat és una mala idea durant aquesta jornada, ja que els astres mostren que vius una tendència exagerada a confiar en la teva sort.

Cerca temps per dedicar-te a la teva vida espiritual i prendre contacte amb les necessitats de la teva ànima. D'aquesta forma podràs descobrir les senderes més promissòries per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari