L'horòscop diari del 2 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 2 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu amor s'erigeix davant una nova perspectiva per al futur. Et planteges viure coses en parella que no hauries imaginat mai o que en el passat t'haurien ruboritzat.

Accepta certs desafiaments que t'aniran apareixent, alguns d'ells d’àmbit financer: tots representen un augment positiu dels teus ingressos.

Seràs tossut en algunes idees i costarà fer-te veure que no tots els hàbits són bons. Escolta més a la gent que es preocupa per tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Més expressiu de l'habitual, diràs clarament el que penses i no escatimaràs les teves paraules ni buscaràs eufemismes. Només a través de la veritat absoluta es pot aconseguir un estat de gràcia dins de les relacions amoroses.

Procura ser lleial a les persones que t'han ajudat en algun moment de la teva vida a tenir una millor posició econòmica.

Els jocs estratègics seran molt interessants per a la teva ment. Què tal si organitzes una partida d'escacs?

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hauràs de donar la cara per la persona estimada, que avui camina una mica guerrera i podria dinamitar les relacions amb els amics o provocar un conflicte entre pares i fills.

Perquè els teus comptes s'oxigenin pensa buscar una nova feina o canviar la que tens per una amb més zeros en la nòmina a final de mes. Encara que necessitis diners amb urgència, anar a un prestador no és una bona opció.

Estaràs millor, si estàs lluitant contra certs microbis o bacteris que fan que la teva salut no estigui en el seu nivell més alt.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si has conegut a algú recentment, hauràs notat com entre les vostres mirades hi ha espurna i encantament: encara que no ho admetis aquesta persona t'agrada i hauries d'esforçar-te a continuar descobrint com és. En les parelles també hi haurà màgia. Res per allí, passió i desig per aquí!

El teu sentit de conciliació et permetrà fer un bon pas i tenir una mica més de temps per gaudir de la teva família sense veure el teu salari reduït.

Et felicitaràs a tu mateix per tenir més qualitats que defectes. El teu estil de vida sedentari és la font de la seva falta d'entusiasme.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No pots fugir d'allò que ja saps. Si has tingut en els últims dies grans revelacions, és hora que et deixis portar per la teva saviesa i no tant pel teu orgull personal.

Si estàs esperant que responguin una petició d'ocupació, pot ser que sigui el dia perfecte per a rebre una resposta positiva. No deixis que l'opacitat del teu entorn enfosqueixi la teva visió.

Brillaràs amb el teu poder solar. Coneixeràs noves modalitats perquè actuïs en relació a les necessitats del teu cos. Has de començar a vigilar l'estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'amor a primera vista no és per a tu: comences la setmana donant molt poca importància a l'aspecte físic de les persones, ja que saps que és en l'ànima on resideix realment la bellesa, encara que no sempre es percebi la mateixa amb facilitat.

Alguns tindran desitjos de fer compres que podrien ser ruïnoses. Així que vés amb els diners justos en la teva cartera per passar el dia i no tiris de targetes de crèdit: val més prevenir.

Els que estan buscant millorar la seva fertilitat per ampliar la família, tindran notícies molt positives.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La imprevisibilitat serà la clau durant el dia d'avui per als Balança. L'horòscop prediu una jornada plena de coses inèdites en el terreny amorós. El planeta Mart està influint en la teva actitud, per la qual cosa afrontaràs tota mena de desafiaments.

És molt probable que avui et vegis embolicat en discussions per la teva falta d'ètica laboral. Tots els teus col·legues han fet una bona feina, tu en canvi has aportat poc avui.

La predicció quant a la salut és que els esdeveniments que t'envolten et causaran bastant estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mercuri incideix poderosament en el teu signe i t'ha de beneficiar en la vida matrimonial. Seràs una persona molt honesta que s'esforçarà a no fer mal a la seva mitjana taronja. Intentaràs usar les paraules més dolces per comunicar qualsevol informació que sigui dura.

El teu do per fer tractes i negociar preus et permetrà aconseguir un servei que et proposaves a un import menor del qual esperaves.

Tindràs un somni premonitori molt important: intenta analitzar el seu significat, anotant el que recordis res quan et llevis.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari l'horòscop prediu un dia bastant tranquil en l'amor. Aquesta tranquil·litat que en principi pot semblar positiva, podria tornar-se negativa, si no saps acceptar-la. Recorda que la vida té els seus ritmes, avui et toca anar a poc a poc.

En el terreny econòmic, els nadius de Sagitari poden avui sentir-se tranquils i segurs perquè continuen gaudint de gran prosperitat. Si han de fer alguna despesa extra, no haurien de preocupar-se, perquè estan completament coberts.

Avui és molt possible Sagitari que el teu cos et demani més descans i repòs de l'habitual. Necessites aquestes hores de poca activitat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No és necessari patir en aquesta vida, saps que pots estar bé encara que la solitud sigui la teva companya. Si et sents incòmode o creus que aquest amor és dolent, sigues intel·ligent i pren-te un temps per avaluar.

Si tenies assumptes pendents relatius a la teva vida financera, avui podria ser el dia en què resolguis aquests temes que et generaven tanta preocupació.

Avui és un dia perfecte per començar a fer endavant que es vinculin amb la prevenció. No deixis passar aquest dimarts i demana la teva cita.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters d'Aquari avui hauran d'estar preparats per a un gir inesperat en la seva vida amorosa. Potser no estàs esperant que ningú ocupi el teu cor en aquests moments, però tot indica que algú entrarà en la teva vida.

En matèria econòmica, avui necessitaràs certa ajuda per poder aconseguir els teus objectius monetaris. Si has planificat un viatge de negocis, serà inútil i no donarà fruits.

En l'aspecte de la salut, les coses milloren pels Aquari, perquè compten amb una associació favorable d'estrelles.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aquest dilluns, els astres t'alerten perquè controlis els teus i manegis amb cura les teves emocions. Les persones canvien i per això hi ha molta incomprensió en aquest moment en la teva vida.

Cada vegada sents major insatisfacció amb les tasques que exerceixes en el teu lloc de feina. Les coses resulten de la manera que desitjaves i per això voldries tancar la porta i sortir corrent.

Has de fer alguns esforços, si vols millorar la teva salut. La ruta cap al benestar no és un camí de roses.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari