L'horòscop diari del 2 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 2 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Saps que has fet bones eleccions en l'amor, i més si estàs començant una nova història amb algú que et fa somriure a cada moment. El vostre et sembla un conte de fades que podrà ser explicat a qualsevol que vulgui escoltar-ho.

Les estrelles t'agiten i t'eleven com una persona ambiciosa. Vols tenir el futur assegurat, treballant amb lleialtat i legalitat.

Aprens a valorar la indiferència: regalant la mateixa a algunes persones i circumstàncies et lleves un gran pes de damunt, l'ansietat desapareix.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens un gran potencial de seducció, gràcies al magnetisme que la deessa Venus atorga a la teva mirada, que és irresistible en la mateixa mesura que sincera. No et deixaràs enganyar per amors platònics ni encantadors de serps més interessats en el teu cos que en el teu cor.

Determinats assumptes econòmics només saps veure'ls des del teu punt de vista, sense comprendre al que tens davant. Únicament respons als teus interessos i t'importa molt poc els dels altres.

La teva memòria et pot jugar males passades encara que no siguin greus. Pensa exercicis per a exercitar aquesta.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Advoques per la pau i la calma, i si hi ha draps bruts, ja es rentaran un altre dia i de portes endins, perquè ningú ha d'assabentar-se dels teus problemes. Si estàs en procés de divorci, perquè l'amor ja es va apagar entre la teva parella i tu, procura no ficar als fills ni uns altres familiars pel mig.

Amb els diners  comets massa excessos i sempre vas just a final de mes. Compres més coses de les que realment necessites.

La força dels teus músculs no és tan elevada com desitjaries, així que no presumeixis de capacitats com si fossis Hèrcules.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les discussions estaran a l'ordre del dia, sobretot, si has d'anar amb la teva parella a algun esdeveniment social. I és que pots sentir-te fàcilment desplaçat per la persona estimada. Reclamaràs més atenció de la que pugui donar-te

Procura no perdre el temps llançant rumors o fent-te ressò de xafarderies a la feina, perquè podrien cridar-te l'atenció (o sancionar-te, fins i tot).

Rebràs més bones notícies sobre la salut d'un ésser estimat o d'un familiar que fa front a una malaltia o es recupera d'una intervenció.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hauràs de limitar a tercers la intromissió en la teva parella. La vida d'una relació depèn que es respectin alguns límits. Si ets d'aquells nadius que estan solters, has d'evitar escoltar l'opinió d'aquests amics que encara que tinguin bones intencions sempre tenen alguna cosa a dir de les teves conquestes.

Si inicies nous projectes o desitges un canvi d'ocupació, els astres mostren grans possibilitats d'èxit.

Estàs aprenent a concentrar la teva ment i així aconseguir estats de pau interior que donen els seus fruits.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens por a l'enfrontament amb la teva parella i t'oblides de com a vegades els conflictes són necessaris perquè la relació avanci. Per a no discutir fins i tot optes per no opinar ni comunicar-te, i això només fa el forat entre els dos més grans.

En el mercat laboral, les estrelles et guarden una carta inesperada que hauràs d'aprofitar amb saviesa.

Els efectes de la Lluna apunten un canvi bastant positiu en el teu benestar. Et ve de gust cuidar-te, i tot el que has de fer és seguir els petits senyals que rebràs per part de l'univers.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters podran conèixer a una persona que portarà molts canvis a la seva vida. Hauran d'estar preparats per a tot el nou que se'ls ve, en cas contrari, el romanç no tindrà moltes possibilitats de triomfar.

En el terreny professional, l'horòscop d'avui per Balança augura un dia de molt de treball. Serà un dia neutral en relació amb l'economia i la professió dels nascuts sota el signe de Balança.

Referent a la teva salut, l'horòscop d'avui prediu que et sentiràs bé físicament i que només t’hauràs de preocupar de la part emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

T'estimaràs més a tu mateix que als altres. No buscaràs l'acceptació de qui t’acompanya, tu saps el que vals i el que et mereixes.

Estigues atent al mercat professional. S'estan llançant nous projectes als quals podries sumar-te, i més si necessites un nou repte.

Tindràs mandra com per anar al gimnàs o fer una carrera pel bosc. No et quedis a casa, procura almenys caminar mitja hora a pas lleuger.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop d'avui dimecres per als nadius de Sagitari en relació amb l'amor és bastant positiva. Estàs rebent la influència favorable dels Astres en aquest aspecte de la teva vida, tot se't donarà de forma fàcil.

Quant a la teva economia, avui el teu horòscop Sagitari, prediu una jornada bastant positiva. Aprofita per fer bones inversions.

En relació amb la salut, l'horòscop d'avui prediu un bon dia per als Sagitari. No hi haurà res pel que hagis de preocupar-te en relació amb la teva salut física, a excepció d'alguns problemes per adormir-te.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Confia en el teu cor. La teva intuïció sabrà dur-te pels millors camins. Coneixeràs a un ésser molt especial que sembla tenir moltes respostes que buscaves dins teu.

Els astres t'encoratgen a usar la teva creativitat per avançar en un assumpte professional. No creguis que hi ha una única manera de fer les coses, aprendre a flexibilitzar la teva ment és una de les metes d'aquest any.

Quan t'adones de l'important que és estar en calma comença un llarg camí de renovació personal.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs en parella, és probable que la persona que estimes se senti amenaçada pels canvis que veu en tu. Has de ser capaç d'integrar-los sense que això perjudiqui  el teu vincle amorós.

En el terreny econòmic, avui el teu horòscop prediu un bon dia. És probable que trobis una nova forma d'aconseguir majors ingressos.

Referent a la teva salut, et sentiràs una mica feble. Les teves forces físiques no estaran avui en el seu millor moment.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aquest dimecres podries sentir-te amb poca energia per  continuar lluitant per l'amor de la teva parella. Les discussions recurrents són esgotadores. Si estàs solter, podries perdre l'entusiasme que tenies respecte d'una cita o trobada.

La vida social prendrà un lloc important en la teva vida. Ajudar-se els uns als altres pot donar resultat que no imaginaves per a la teva economia.

El teu organisme respon molt bé a certs canvis que has fet les darreres setmanes seguint els consells d’un bon amic.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari