L'horòscop diari del 2 de noviembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 2 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La boira que pot haver cobert el teu amor es dissipa. Apreciaràs la teva parella, està fent tot el possible per complaure't, una cosa que fins ara no veies. Tenir el suport dels teus éssers estimats, et consola si has sofert una ruptura.

Aprèn a manejar les teves emocions especialment en el camp dels negocis.  No els barregis amb els amors, perquè si no seràs tu el que resulti controlat.

Alguns afortunats poden abordar temes difícils de salut, realitzar entrenaments especialment intensos o aconseguir metes altes. Si és el teu cas, endavant!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Una mica de dubte sentimental podria aparèixer en l'horitzó: pensaràs si ets realment feliç en la teva parella, o si seria millor fer una pausa. Els vells desacords matrimonials pesen molt actualment i les paraules tendres no et semblen suficient remei.

Estàs començant en una nova feina? Analitza amb minuciositat les actituds de cadascun dels teus companys per assegurar-te una bona integració carregada de flexibilitat.

Cuida la teva salut auditiva, vés amb compte amb els sorolls elevats, sigui perquè estan fent una obra prop de la teva casa o perquè et poses els auriculars molt forts.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui pots viure escenes de gran intensitat emocional. La gelosia i la possibilitat de perdre a aquesta persona especial t'empenyeran per una espiral de desesperació que hauràs d’aturar.

És possible que sentis un estancament financer que t'espanta, encara que saps que no durarà per sempre, podria limitar la teva activitat del cap de setmana.

Necessites descansar. Depèn de tu lliurar-te al que el teu cos sent i prendre el dia per a la recuperació de les teves molèsties.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva sensibilitat es dirigeix cap a terrenys tortuosos, plens d'espines  aquest dissabte. No estàs completament sol, perquè els astres cuiden una mica de tu i et regalen algunes respostes a les preguntes que llances a l'univers. Altres respostes les trobaràs tu mateix.

Estàs pujant alguns esglaons en la teva feina.  És important que segueixis com fins ara, i si pots, participa en noves experiències per resultar més eficaç.

Aspires a l'ordre, al mètode i a la neteja. Molts aprofitaran el seu dia de descans, per endreçar la casa.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La línia entre el «jo» i el «nosaltres» s'ha tornat molt difusa en la teva relació. Sentiràs que necessites un espai per a tu. Vigila perquè, si ets massa fred en explicar-li-ho a la teva parella, pot pensar que ja no l’estimes.

Una situació alterarà dràsticament els teus plans econòmics. No ho dubtis i demana ajuda Lleó. Els teus afins confien en tu i si els demanes diners, saben que els hi retornaràs.

Encara que no tinguis set, hauries de beure un litre i mig d'aigua al dia. Consell: posa't alarmes a les hores en punt que t'ho recordin.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El nadiu que està solter es veurà embriagat per noves sensacions. Els teus amors i conquestes més recents et portaran satisfacció, però no confies a fer un pas més i involucrar-te plenament En la parella, recorda que tens dret a tenir les teves pròpies opinions.

No et saltis cap dels punts que estiguin estipulats en els contractes i no copiïs les males arts d'alguns companys. Descarta els negocis ràpids, si tens dubtes sobre la seva legalitat.

Adopta un nou estil de vida, en la qual hi hagi un perfecte equilibri entre l'esport i la bona alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança avui el teu horòscop per a l'amor prediu un dia molt divertit i romàntic. Tindràs una connexió profunda i sorprenentment natural amb els teus éssers estimats, sobretot i especialment per a aquells que tinguin parella.

En relació amb la teva economia, tot va bé. Avui guiat per aquesta energia de diversió i positivisme és molt probable que trobis solucions a tots els reptes o  problemes que se't poguessin plantejar en el terreny econòmic.

Et sentiràs molt bé físicament i estaràs preparat per a portar un estil de vida més saludable.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Durant el dia d'avui no serà fàcil evitar ser afectat pel clima que es viu en el teu  entorn. Podries estar envoltat per algunes persones que senten que la seva vida és desgraciada i et volen responsabilitzar a tu o als teus afins.

Els guanys esperats durant la setmana no van arribar i per això pot ser que tinguis un dissabte amb pocs diners en metàl·lic disponibles.

Cal avaluar el que et donen o et lleven certes amistats i quin sentit tenen en la teva vida. Fer neteja en l'entorn també inclou persones nocives que porten xafarderies o negativitat a la teva vida quotidiana.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters se sentiran lliures per anar on els plagui i entaular conversa amb estranys. Hi ha una llibertat de moviments i sentit de fluïdesa que farà que Sagitari s'expressi en tota la seva magnificència.

Nous ingressos estan en camí, fruit de l'ús de les noves tecnologies, les xarxes socials o algun altre tipus d'activitat social digital. T'obriran una porta a nous negocis bastant rendibles.

En l'àmbit de la salut, la predicció d'avui porta novetats en l'aspecte emocional, et sentiràs amb una gran tendència cap a la racionalitat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que tu o la teva parella hagin estat tenint comportaments manipuladors i això hagi estat motiu de discòrdia o distància. Si estàs en solitud, podries viure una discussió amb exparella o amistat que et pertorbi el dia.

El tedi de la vida quotidiana podria enfrontar-te als teus companys o caps i per això arrossegar-te a una situació inestable negativa. Els diners no compren la felicitat, encara que a vegades volguessis que aquesta dita popular sigui mentida.

Si sents enuig o frustració, has de calmar-te. Aquests sentiments poden danyar la teva salut i fer que perdis vitalitat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els nadius del signe que estiguin solters, avui participaran de nombroses activitats socials que els afavorirà la trobada d'una persona afí. Si et mostres alegre i comunicatiu, és molt probable que l'amor aparegui en la teva vida.

En l'econòmic, la predicció d'avui augura que Venus retrògrad en Balança, et farà reconsiderar alguns valors que vénen de lluny. Sents que si vols millorar les teves finances, hauràs de canviar la teva carrera professional.

En matèria de salut, et sentiràs amb ganes de posar en pràctica noves idees per millorar el teu benestar personal.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sentiràs desil·lusió amb la teva parella. La rutina i la poca voluntat a fer coses noves que posa el teu cònjuge estan fent estralls en els teus sentiments. Els solters es quedaran en la seva zona de confort, passant desapercebuts en el seu grup d'amics.

Una avaria en l'aigüera de casa et farà trucar d'urgència a un lampista i haver de cancel·lar els plans que tenies per a avui.

Mires la teva silueta i no t'acaba d'agradar. Agafaries unes tisores i retallaries per aquí i per allà, si poguessis. Tant de bo fos tan fàcil! Però saps que la solució és moure't, Peixos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari