La predicció astral del 2 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 2 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per fer feliç a la teva parella o a la teva família seràs capaç de fer qualsevol sacrifici, prestant molta atenció a possibles necessitats materials, però també d'afecte. Seràs molt afectuós, i si estàs solter, podràs reviure un romanç passat.

Aquesta jornada igualment és ideal per omplir la teva ciutat de currículums, si estàs aturat. Has pensat a demanar cita amb un orientador per veure en què pots fallar i per què no trobes feina?

De salut estaràs bé, però algun ensurt et farà veure la vida amb una mica més de saviesa. Voldràs evitar que torni a passar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sota la influència del planeta Mercuri, la teva vivacitat i les teves idees personals i originals faran meravelles en l’amor. Dins de la família rebreu bones notícies, prepara't per a qualsevol cosa, perquè superarà les teves expectatives.

Seràs especialment afortunat si et trobes de viatge de negocis, ja que els acords que facis avui seran molt rendibles.

Posar una mica d'ordre dins de casa teva no estaria malament, fent una neteja en profunditat especialment al bany. I de pas, renova el teu raspall de dents.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Procura crear un ambient idoni per tornar a conquistar a la teva parella. Segur que es mostra receptiva a qualsevol mena de sorpresa. El que facis servirà per reforçar la vostra relació.

Aprofita l'excés d'energia per demostrar el teu talent a l'oficina. No permetràs que ningú critiqui el teu esforç i que et posin obstacles en el camí. Hi ha molta enveja al teu voltant

Serà una jornada propícia per sortir a caminar en companyia dels teus éssers estimats. T’aniria molt bé tenir una mascota per obligar-te a sortir al carrer a passejar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Algú es pegarà a tu i no deixarà d'enverinar-te amb les seves idees sobre l'amor, sobre què és el que et convé en la vida, a qui has d'estimar, de quina manera i amb quina intensitat. I al final, acabarà per tornar-te boig.

Agafar totes les oportunitats que se't posin per davant per fer fortuna, pot fer mal a la teva salut, així que aixeca el peu de l'accelerador.

Tindràs ganes de millorar el teu benestar a casa fent una mica d'esport dins d'aquesta. No cal que vagis sempre al gimnàs.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Des de primera hora, tindràs temor que això que vas ocultar en el seu moment, surti a la llum. Els fluxos energètics d'aquesta jornada proposen aquesta energia de veritat i descobriments. No és un moment propici per a fer moviments de gran envergadura.

Potser és el dia indicat per a fer petits gestos que demostrin la teva bona voluntat. Els diners que necessites per a complir responsabilitats és probable que no estigui disponible durant aquesta jornada.

Et sents molt nerviós? Si l'ansietat i el nerviosisme està arribant a tocar el teu cos amb símptomes és hora de solucionar-ho

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Persegueix els teus somnis i no et rendeixis amb tanta facilitat. Si estàs convençut que aquesta persona és l'amor de la teva vida, no el dubtis i llança't per ella.

En qüestions econòmiques a vegades no volem apreciar els problemes que arrosseguem, per la qual cosa ve bé demanar assessorament a gent externa. Potser t'estàs plantejant emprendre en solitari.

L'alineació dels astres provocarà una tendència a sofrir malestar en l'estómac. Potser hauries de fer-te una prova per a comprovar si ets celíac. Es tracta només de sortir de dubtes.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En el terreny de l'amor les aventures surten malament i les relacions estables es trontollen. Els desenganys amorosos, les traïcions i les frustracions omplen el teu cap i amenacen de desestabilitzar-te.

Els astres preveuen una caiguda dels nivells d’ingressos dels Balança durant aquest principi del mes de maig. Això, però, no ha de dur-te obligatòriament a l'ansietat i el pànic.

Com més tensió, més pateix el teu cos, i els grans nivells d'estrès només agreugen la situació.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les xerrades amb els amics sobre persones atractives i fantasies amoroses o sexuals poden dur-te a tastar un sabor amarg i a pensar en si ets o no realment feliç.

Et tocarà fer-te valer davant els teus caps, o amb els teus clients si és que ets un treballador per compte propi, deixant clar que hi ha moltes persones amb ganes.

Per estar bé amb tu mateix, tindràs bastants ganes de fer alguna cosa per la societat i que aquest món sigui un lloc millor, potser col·laborant amb una ONG.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Recorda Sagitari que moltes vegades és millor estar en pau que tenir raó, no tractis de justificar les teves posicions, això no facilita les coses. Sigues amable amb els quals t'envolten i amb tu mateix i actua des del cor.

Els diners no són la teva principal preocupació en aquests moments, per la qual cosa pots gaudir del seu ús sense restriccions, però amb cap.

Tingues plena confiança en què res et faltarà, i aprofita aquesta ratxa per  gaudir de l'obtingut fins ara. Et sents amb menys forces i amb un estat d'ànim una mica baix.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Potser és hora de dir-vos adéu i deixar de perdre el temps. Ho lamentaràs i pot ser que tinguis uns dies de tristesa, però deixaràs a aquesta persona lliure i ser feliç, i et brindaràs a tu mateix aquesta possibilitat.

La urgència de generar canvis envaeix també la teva dimensió laboral. Però cal que t’ho prenguis amb calma.

Estàs massa actiu i amb moltes idees. Pot ser que et costi deixar la ment en blanc i això també podria dur-te dificultats per agafar el son. Estaràs molt cansat i estressat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Utilitza tota la teva creativitat per compartir amb els teus amics i família trobades on la diversió sigui la protagonista. L'alegria ha de formar part de la vida, no deixis que la rutina diària et faci oblidar la teva faceta més atrevida.

És moment de crear noves fonts d'ingressos partint de noves idees. Si tens diners per a invertir, fes-ho en projectes innovadors que resultin beneficiosos per al futur.

Aprofita el bon temps per donar-te uns petits banys de sol diaris, encara que siguin de cinc minuts. El sol és un bon aliat de la salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva paciència i comprensió és el millor que tens per oferir avui. El pas de Mart pel xerraire i juvenil signe de Bessons et proveeix de bona capacitat per a conversar i arribar a un punt de vista en comú respecte d'un problema.

Podràs veure el resultat d'esforços que has realitzat en el passat. Els nadius que estiguin a la cerca d'ocupació poden aprofitar aquest brillant moment.

Els pensaments se superposen i podries estar sofrint problemes de concentració i dificultats per mantenir la calma.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari