L’horòscop diari del 2 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 2 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sentimentalment, trobes la complicitat amb algú, et tranquil·litzaràs bastant i sabràs divertir-te. Si els teus amics et suggereixen sortir, igual tens uns minuts de dubte, però acabaràs contestant afirmativament.

Amb els diners en efectiu no tindràs problemes, fins i tot podries tenir certa fortuna per a vendre allò que ja no et fa falta en mercats de segona mà.

Podries refredar-te o passar per un període curt d'insomni, però la teva salut bàsica continuarà sent forta, si continues per aquest camí.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Recuperes la teva capacitat d'organització i de comandament, i posaràs al dia els teus amors, fent fora tots aquells assumptes tèrbols. Com a parella utilitzaràs l'autenticitat i l'exotisme, i també podràs donar-li alguna sorpresa a la teva parella, organitzant una dolça vetllada romàntica.

Els que es dediquen al comerç d'art o d'antiguitats que vagin amb molt de compte per no ser estafats.

La teva ment es torna més clara i optimista, fet que és ideal per reconsiderar el teu estil de vida des d'un altre angle.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Saps que la relació amb la teva parella no va del tot bé, així que no fingeixis. Sigues més sincer amb ella i digues-li tot el que et molesta.

En el cas que et trobis aturat, possiblement rebràs una proposta molt interessant per tornar al mercat laboral. Ho acceptaràs sense pensar-t'ho dues vegades perquè necessites els diners amb urgència.

Transmets molt optimisme allà per on vas. Segur que amb el teu estat d'ànim aconsegueixes aixecar la moral fins i tot als més pessimistes. Vigila amb els problemes d'estómac, si et surts de la rutina.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els solters no estan lliures de viure un amor a primera vista. Per a tu no hi ha cadenes que puguin ancorar-te en la teva actual situació. En parella, busques dinamisme, treure tot el pes de la teva esquena.

Per guanyar més diners, podries plantejar-te una segona feina, encara que sigui de manera puntual.

Pren consciència dels teus límits i atura’t en quant et trobis cansat. I somriu, sempre que puguis, que és una cosa molt bonica.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els nadius de Leo tenen l'energia de la passió i la sexualitat passant per un moment de baixa energia i molt poca estabilitat. Les emocions no són molt positives i això perjudica gaudir de les trobades íntimes.

Pots estar segur que duus la teva economia amb optimisme i seguretat. Si el destí et juga una mala passada, l’afrontaràs amb tota l'empenta pròpia d'un signe de foc.

Gaudeix de l'afecte i les mirades d'aquells que estan amb tu encara i nodreix amb elles la teva ànima.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et mostres més gelós de l'habitual i cada vegada que veus a la teva parella parlant amb una altra persona, ja comences a pensar malament. Has de controlar aquest tipus de comportaments.

Estàs cansat de fer sempre el mateix a la feina, el cos et demana experimentar sensacions més fortes. Mai facis públiques les teves intencions de futur, sobretot perquè no et robin idees.

Un molest dolor d'oïda pot deixar-te tocat durant un parell de dies. No cometis l'error de medicar-te pel teu compte i vés al metge perquè et recepti alguna cosa.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui l'amor estarà en la seva màxima expressió, així que és un bon moment per organitzar plans en parella. Sortir a sopar o fer alguna activitat junts, t’ajudarà a crear un ambient idoni per als sentiments positius amb la persona estimada.

Els teus ingressos dependran directament de la teva professió. En aquest sentit, coneixeràs persones que et portaran oportunitats econòmiques interessants.

Avui podràs aprofitar el dia de forma molt constructiva en matèria de salut, ja que et sents forta i animat per fer moltes coses. Canvia la teva forma de veure les coses.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hauràs de fer un viatge interior per aprendre a confiar en la teva capacitat d'adaptació i transformació. Guanyaràs autoestima, podràs fer feliç a qui tens a prop i experimentaràs una llibertat que allunyarà fantasmes del passat.

Has de consolidar una relació professional o enfortir un vincle recent amb algú que es dedica al mateix que tu (però que no hauries de considerar competència).

Una escapada en grup seria òptima per allunyar el teu pessimisme, i com més boja sigui la proposta, més podràs riure.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui podràs concretar coses molt importants relacionades amb l'amor. Conjuntament amb la teva parella, prendreu decisions claus sobre el vostre futur, ja sigui mudar-vos a un millor lloc o canviar aspectes de la vostra relació.

Ara que ja saps el que has de fer amb els teus ingressos, podràs descansar i relaxar-te. Tens molt clar els passos que has de donar per assegurar-te un bon futur en l'aspecte econòmic, això t'omplirà de satisfacció.

Tindràs moltes ganes d’estirar-te i moure el teu cos, No tinguis por de res i fes el que realment sentis.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Recordar els vells temps no té res de dolent ,tret que la nostàlgia centri tots els teus pensaments. Un comentari durà a la teva memòria records d'amors que van passar i ja no tornaran. Una persona especial per a tu necessita la teva atenció i el teu afecte.

T'ha tocat treballar extra i això no t’ha agradat gaire. No sabràs d'on treure energia per arribar al final de la jornada.

El cap no deixarà de rumiar aquest dia. L'aclaparament que sents pot ser causat per un desequilibri o manca de nutrients o minerals.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si aconsegueixes resoldre una situació una mica delicada usant la comunicació i la tendresa, viuràs moments íntims molt agradables amb el teu estimat. Tot depèn de tu Aquari, demostra amb fets que els teus sentiments són veritables.

Avui podràs fer ús dels diners per regalar-te un petit homenatge. Disposes dels ingressos necessaris com per no haver de privar-te de res, així que tot anirà bé.

Físicament et sents molt bé i això ajuda al fet que estiguis d'un excel·lent humor. Aprofita aquesta situació per treure la teva part més divertida i compartir-la amb la gent que t’envolta.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una persona de la teva confiança et fa una proposició d'allò més estranya per a tu. Avui els astres duen diversió amb amics i trobades afables. Sortides en grup, balls, trobar-se després de llarg temps per compartir.

Un nou projecte que et presenten et resultarà sospitós, mira tots els detalls i no et deixis ensarronar per la il·lusió que et fa.

Els casos de malalties virals del tipus del xarampió són cada dia més nombrosos. Sigues previsor i evita contagis.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari