L’horòscop diari del 2 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 2 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El fet que el teu cònjuge o parella et posi les coses fàcils et posarà eufòric, perquè a vegades sembla que s'oposa a les teves idees, Àries, pel simple plaer d'irritar-te.  Et convertiràs en un campió de la seducció si ets un nadiu solter.

Haurà de parlar lliurement sobre el que et preocupa en relació als diners i organitzar cites sobre aquest tema.

La teva curiositat t'estimularà i et permetrà trobar una solució als diversos problemes de salut que se't presenten en la teva vida quotidiana.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estaràs encantat de fer comentaris cínics amb la teva parella, amb els teus amics, però aniràs amb compte de no ofendre ningú. No voldràs que una broma es converteixi en una discussió!

No podem dir que els diners flueixin en aquest moment cap a la teva cartera. Podries, llavors, aprofitar el teu temps per  fer accions sense ànim de lucre i ajudar els més necessitats, per exemple.

Es podria cometre l'error de confondre el descans amb la feina, sense saber bé quan acabes les teves funcions i quan et pots posar a descansar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Sorprendràs la teva parella mostrant el teu costat més romàntic. Quan arribi a casa li tindràs preparada una vetllada romàntica que trigarà a oblidar. Vols fer un pas més en la relació.

Et mantindràs informat de tots els moviments de la borsa,  i és que mai se sap on pots invertir els teus estalvis. Revisa els preus abans de comprar res.

Bessons, ets molt exigent amb tu mateix, sempre vols que tot et surti bé a la primera i no és possible. Travessaràs per un moment de cansament que et bloquejarà en la presa de decisions.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La passió està esperant molts nadius d'aquest signe sense que estiguin preparats per a administrar-la. La teva forma de ser esquiva pot fer que la persona dels teus somnis passi davant de tu i no s'aturi davant la bellesa dels teus ulls.

La teva creativitat està a l'ordre del dia, i et complau enormement fer amb les teves mans allò que necessites per la teva llar. Sabràs realment administrar el temps i els diners!

Seràs més vulnerable als refredats o pots tenir una mica de fatiga que t'obligui a fer les coses amb més calma.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si disposes de temps per contactar amb la teva família, seria fantàstic, ja que podries trobar una solució a certes sensacions de tristesa o de manca en la teva vida de parella que no són totalment reals.

Desconnectar de totes les obligacions pot ser difícil en un dia com el d'avui, però prova-ho. Et sentiràs molt bé integrant algunes nocions i coneixements dels teus ancestres.

El trànsit lunar podria fer que sentis cert decaïment o tristesa. La nostàlgia et durà a remoure alguns temes que són delicats per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Al llarg de la jornada travessaràs per diferents estats d'ànim. Un gest o un comentari mal interpretat poden alterar una jornada tranquil·la. Tot el que aportes ho fas per millorar la relació.

Prepara't per  superar una jornada de prova amb una persona molt influent. És possible que si es duu una bona imatge de tu, contacti més endavant amb tu.

La nostàlgia s'apodera del teu cor i possiblement et surt alguna llagrimeta  quan et recordis d'algú que ja no tens al teu costat. Fugiràs de la gent tòxica.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'àmbit familiar, avui els teus fills et posaran a prova, perquè estan demanant més del que pots donar-los. No et preocupis i no perdis els nervis, amb una bona dosi de diàleg i la teva intel·ligència, els aconseguiràs convèncer.

Els que treballin per compte propi han de demostrar la seva perícia a l'hora de negociar acords.

És molt probable que avui pateixis algun petit accident domèstic, així que presta atenció a les caigudes ximples, i als cops. Ets una mica maldestre, hauries de vigilar més. 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs compromès i la teva relació és forta, no hauries de patir cap impacte que fragmenti el teu cor en mil trossos. Si ets solter, confessa els teus sentiments, treu-te la màscara si hi ha algú que t'agrada.

Podràs fer ús tots els teus talents vinculats als diners i podràs mostrar cert estil financer i dissenyar hàbilment un projecte ambiciós, si és el que et ronda la ment.

Seràs un veritable addicte a la salut! L'activitat física et generarà moltes satisfaccions, et permetrà canalitzar l'estrès i buidar la teva ment dels problemes quotidians.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquests primers dies del mes de juliol marcaran un abans i un després en la teva vida amorosa. Estàs disposat a tot, i sobretot necessites viure històries intenses que et facin sentir viu, això sí, sense ser tòxiques.

Econòmicament, aquesta mateixa força transformadora i llibertària està cremant dins de tu. Ja no vols conformar-te a guanyar diners del teu treball, ara vols inventar tu.

Pel que fa a la salut, la teva principal preocupació és millorar la teva qualitat de vida. Això comporta molts aspectes tan físics, com a emocionals i espirituals.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets solter, avui acabaràs una conversa que havies començat amb un atractiu interlocutor. Has posat l'expectativa en aquesta persona però pot ser que avui no obtinguis cap gest positiu per als teus interessos.

Potser encara no has donat amb la feina dels teus somnis. Trobar una ocupació convenient és una cosa que és difícil en aquests temps, de totes maneres no et faltarà un lloc on puguis mostrar la teva capacitat de treball i, a la vegada, guanyar diners.

El teu cos és una esponja que agafa de l'ambient totes les vibracions que es troben disponibles. Aprofita-ho per millorar la teva salut emocional. 

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui els Aquari podran gaudir de la tranquil·litat que suposa tenir bones relacions personals, sobretot respecte a la parella. Aquesta persona amb qui comparteixes la teva vida és un gran suport per a tu, perquè tots dos es complementen a la perfecció.

La teva relació amb els diners és una mica complicada.  D'una banda, vols incrementar els teus ingressos, però d'una altra, no fas res nou per aconseguir-ho.

Fes-te càrrec de complir amb les teves hores de son, seguir una dieta saludable i caminar com a mínim una hora al dia, per millorar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La Lluna nova en Cranc t'aproximarà a viure els desitjos més profunds del teu cor. És un dia ple de tendresa i altes vibracions en l'àmbit emocional. Estàs desenvolupant una més gran sensibilitat que abans i això fa que comprenguis les motivacions alienes.

És un dia molt bo per anar de compres si necessites objectes per decorar la teva llar o per als nens de la família. Demana a l'Univers que atregui la teva vida tot el millor i que estigui disponible per a tu.

Si estàs descuidant certs aspectes de la teva alimentació, és hora de reprendre els hàbits d'una millor dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari