L'horòscop diari del 2 de desembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 2 de desembre

language-es language-en
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La setmana comença amb un augment d'intensitat. El teu desig de llibertat s'enlaira cap a l'infinit i et planteges deixar anar tot el que tens i marxar cap a terres inexplorades.

Els dubtes en el camp econòmic són innecessaris. A conseqüència d'aquests, hi ha ocasions en les quals et quedes en un segon pla, perquè creus que no et mereixes ser el protagonista, el líder.

La teva vida diària podria atabalar-te. La teva vida en general et sembla repressiva, però evita comparar-te amb el teu veí, no trauràs conclusions profitoeses.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Actues en el terreny amorós amb un impuls innat, tot et sembla massa senzill. No obstant això, fas els teus passos amb fermesa i reflexió, ja que sembla ser la recepta adequada per apropar-te a la persona per la qual batega el teu cor. Els teus petons sabran millor que mai i et demanaran més i més.

Desconfia dels prestadors, i si parles amb una financera, analitza molt bé les condicions, perquè acostumen a ser d'allò més abusives.

Per controlar el teu pes no solament has de portar una dieta variada, també baixa en sal.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Venus, el planeta regent de la teva zona dels romanços i la seducció s'acosta perillosament al Node Sud. Això pot significar retorn d'amors del passat o el nociu retorn a maneres antigues de relacionar-se amb l'amor.

Tens grans possibilitats de millorar la teva posició professional durant aquesta jornada. Si estàs esperant concretar una venda, tindràs les paraules apropiades per seduir al teu potencial comprador.

Procurar atendre els senyals del cos, ja que la seva aparició és la millor arma contra la malaltia. Si permets que un símptoma persisteixi en el temps, podries exposar-te a un mal major.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et sents obligat a complir els desitjos de les persones que t'envolten, encara que en principi no tens moltes ganes de donar tot de tu. T'enfrontes llavors a un veritable dilema. No et sents totalment en el teu lloc i tens dificultats per prendre decisions que, vistes des de lluny, no tenen gens de diversió.

Destina els teus diners a projectes concrets i tangibles. No creguis en promeses de dubtós compliment.

Passa una bona estona en la cuina, has de canviar els teus habituals alimentaris per a cuidar de la teva salut i també de la teva aparença.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els petits però constants frecs amb la teva parella faran que desitgis estar sol i tranquil, prenent les teves pròpies decisions sense haver de consensuar-ho amb ningú. El solter tornarà a creuar mirades i somriures amb algú a qui es troba sovint.

Tindràs una gran oportunitat d'expandir els teus cercles i de comunicar d'una forma millor i més eficient. S'obre un període on hauràs de realitzar viatges curts de manera assídua.

Estàs perdent visió però refuses anar a un centre òptic perquè et facin una valoració. Qualsevol excusa et ve bé per no demanar cita.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les estrelles t'envien totes les bones energies si necessites convèncer, sigui a la teva parella o al teu pretendent. No dubtaràs a utilitzar totes les teves influències positives per avançar i evolucionar, fins a aconseguir la felicitat en l'amor.

Prefereixes allunyar-te dels problemes laborals. No t'emportaràs a casa les dificultats sorgides a la feina. Desconnecta el telèfon mòbil perquè no et molestin, separa la teva vida professional de la familiar.

Una sessió esportiva intensiva o alguna aventura d'esports extrems et faria bé, malgrat les teves pors actuals.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els que estan solters, es fixaran molt en l'aspecte dels qui els envolten i tindran especial predilecció per triar parelles sexuals que destaquin a la vista. El contingut passarà a segon pla avui, perquè et sentiràs fascinat pel continent.

La predicció per a les finances de Balança avui dilluns, augura bons resultats. Si has invertit fa temps en fons o un altre tipus de productes financers, la teva rendibilitat es posarà avui de manifest.

Hi ha una energia que influeix en el teu signe provocant-te molt estrès emocional i cansament físic. Procura cuidar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És necessari que aprenguis a trobar el sabor de la sinceritat. Ocultar coses i les petites mentides t'han portat massa problemes amb la teva parella i és temps d'avançar cap a noves maneres d'estimar, més clares i afables.

La posició dels astres mostra que estàs en un bon moment per fer un tomb positiu a les teves finances.

La teva salut serà bona, et sentiràs molt bé encara que pot ser que la concentració mental es vegi alterada pels efluvis lunars que et portaran a vibrar en un estat de somni i imatges poètiques.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui la predicció en l'amor per als nadius de Sagitari augura un dia on l'emoció serà protagonista. Com a bon arquer, t'encanta estar enamorat i verbalitzar les teves emocions amb fervor, això és el que faràs avui sense cap dubte.

La predicció en matèria econòmica per a avui Sagitari t'indica que hauràs d'arriscar-te, si vols avançar.

La teva salut estarà en el seu màxim potencial avui. Si sorgís una complicació menor, amb medicina natural podràs revertir la situació, perquè serà una cosa passatgera i de poca importància. Anímicament et sentiràs molt bé.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La teva manera de comunicar-te amb el teu amor es refina i es converteix en una subtil i suau carícia per a l'ànima. Rebràs l'amor i la comprensió de la teva parella i és probable que col·labori amb tu en assumptes relacionats amb els negocis i la professió.

Urà portarà canvis transcendents per als nadius de Capricorn en l'àrea dels negocis. Pot ser que descobreixis que la teva creativitat a l'hora de negociar és més important que mai.

És possible que necessitis disminuir el consum de sal i beure aigua neta amb suc de llimona, infusions d'ortiga o te verd utilitzar julivert en els teus menjars.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe es mostraran igualment afables i divertits amb les seves amistats. És possible que coneguin noves persones a través de reunions socials o trobades solidàries. Aquestes persones els aportaran grans moments.

En l'aspecte financer, l'Horòscop prediu que els nadius d'Aquari continuaran gaudint de bona sort durant el dia d'avui.

Per a la teva salut, els Astres dicten una tendència a la millora. Si paties d'alguna malaltia o molèstia, notaràs com el teu cos es va sentint cada vegada millor. Aquesta millora també et farà sentir més ple a nivell emocional.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Estaràs molt disposat per gaudir de la teva sexualitat a qualsevol hora. Però la teva parella no respondrà com esperaves: estarà freda i distant. El solter també notarà aquesta influència fogosa i caurà als braços d'algú per alliberar tota aquesta energia.

Júpiter entra en Capricorn i t'oferirà una influència beneficiosa quant als estudis superiors, viatges llargs, vocació i feina Bona jornada per arribar a acords bilaterals (inversions, salaris, contractes comercials, etc.).

Mentalment, és possible que necessitis una xerrada amb una amistat per esplaiar les teves frustracions quant a l'àmbit sexual de la teva relació.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí