L'horòscop diari del 2 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 2 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No hauries de plorar per una relació que s'ha trencat. Pensa que ara tens una nova oportunitat per enamorar-te i això és una notícia molt bona i emocionant!

Temps és el que més et fa falta en aquest dia, temps per a tu mateix. Delega les teves responsabilitats en persones de confiança.

Estaràs una mica maldestre, podries ensopegar amb els teus propis peus! Així que procura mirar bé a terra per evitar caigudes innecessàries. La higiene dins de la teva llar serà prioritària per a tu, voldràs tenir-lo tot net i brillant.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens un aire primari i infantil, una naturalesa que estima els reptes i les conquestes i que no té por al fet que li diguin que no en l'amor. Sigues lliure de manifestar els teus fonaments i els teus punts de vista per peculiars que siguin.

La ruleta dels diners gira en la direcció correcta, encara que un excés de confiança, allunyarà aquells que es refien de les aparences.

Pots demanar-li a un dels teus familiars que participi en un projecte comú, que t'acompanyi a anar al gimnàs o practiqueu junts algun esport per parelles.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La regla d'or per vetllar pel teu amor és dissipar qualsevol malentès en el moment que es produeixi, no deixar-lo per a més tard. Per alguns hi ha tensió en l'aire amb exparelles per assumptes que encara no s'han resolt.

Et tornaràs un brillant orador que convencerà als possibles inversors o homes de poder perquè et confiïn els seus diners.

Cuida més la teva alimentació i procura menjar menys productes precuinats. Una amanida no és igual de beneficiosa, si la compres ja envasada en lloc de fer-la tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Procura organitzar una cita romàntica o sorprèn la teva parella amb unes entrades per anar al cinema a veure una pel·lícula del seu director favorit. Alguns voldran posar-se d'exemple per als seus fills, que segueixin els seus passos i no haurien de fer-ho.

Hi haurà motius per témer una mica d'assetjament a la teva feina. La teva bona posició desperta enveges d'altres signes però, per sort, sabràs defensar-te de qualsevol revés que et posi la vida.

Si tens un problema de ronyó o de fetge existeix la possibilitat que empitjoris lleugerament; amb el tractament adequat no sofriràs.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És el moment per gaudir de la bella relació que tens i per la qual has fet tants sacrificis. No donis espai a les demandes que alguns familiars i amics podrien fer-te respecte de l'atenció que poses a les seves vides.

No descartis una trucada inquietant en relació a un assumpte de diners que està preocupant-te des de fa dies.

Per sentir-te bé no fan falta gaires coses durant aquest dia. Una mica d'aire pur, uns raigs de sol i la brisa.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En l'amor, no has estat molt expressiu fins ara, però comences a tenir la necessitat de comunicar el que passa pel teu cor. Una cita tan inesperada com sorprenent pot donar-te una gran il·lusió avui, on qualsevol excusa serà bona per celebrar.

Acabades les operacions financeres arriscades, estàs disposat a fer les coses bé i sense tenir la pressió d'assessors que a vegades semblen més paràsits que professionals.

El dia serà bastant reeixit per aquells que se sotmetin a tractaments de fertilitat, sigui o no la primera vegada.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La situació continuarà sent una mica tensa avui amb la teva parella. Estaràs irascible i amb tendència a saltar davant la mínima situació. No empitjoris les coses entrant en discussions que res aporten, excepte  espatllar l'harmonia de la teva convivència.

En el terreny financer, la teva economia es veurà afavorida per la influència positiva dels astres.

Referent a la salut, estàs en una ratxa menys bona que en dies anteriors, perquè agost comença amb alguns problemes físics que afectaran en part al teu estat anímic. Fes una dieta desintoxicant per depurar el teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els dubtes i pors no tenen cabuda en la teva manera de ser avui. Has trobat un bon equilibri emocional i el cosmos et dóna ales per volar en el cel de l'amor.

Si t’ha acabat el contracte (o d'aquí a una mica ho farà) no t'atabalis, perquè els astres vetllen per tu i advoquen per la teva reincorporació al mercat laboral.

La teva ambició aquest dia és progressar en el benestar i l'aparença del teu físic. Voldràs tenir més múscul, si acostumes a anar al gimnàs; o estar més prim, si estàs fent dieta.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Recorda que els assumptes del cor són inexplicables, la forma en què apareixen, la forma com es desenvolupen, la forma com acaben. No sempre pots controlar-ho tot, així que deixa't portar i aprèn de cada moment.

Professionalment, serà un dia tranquil, podràs complir amb els terminis establerts sense majors dificultats. La relació amb els companys de feina no ha canviat, no hi haurà problemes que t'impedeixin tenir una bona jornada laboral.

La teva salut serà bona avui, no obstant això, recorda que, per sentir-te ple, el millor és omplir la ment i el cos.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El poc o molt que hagis viscut amb la teva parella és avui el centre d'atenció de tota la teva memòria. Des d'aquests pensaments pots reconstruir escenes, records i visions del que ha estat i com desitges que sigui en el futur.

Malgrat que ets una persona molt organitzada, potser és hora de fer-te càrrec que no tots els que estan prop de tu t'acompanyen en el camí de l'austeritat. Et deixes dur moltes vegades pel consum d'algunes coses amb les quals no estàs del tot d'acord.

Si sents que les situacions d'estrès et fan voler controlar-ho tot, potser estàs sofrint un problema psicològic.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui divendres Aquari et sentiràs molt inclinat a compartir les teves idees més revolucionàries amb els teus éssers estimats. Establiràs una connexió més profunda amb la teva parella, si a tots dos us agrada mantenir llargues converses i debatre punts de vista diferents.

Serà necessari que tinguis una nova visió de les teves finances, si vols incrementar els teus ingressos. D'altra banda, la teva economia és bona en línies generals.

Recorda donar-te moments de descans de tant en tant per no acabar esgotat física i mentalment. Seria aconsellable que et fessis una revisió mèdica  per comprovar que tot està bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Destacaràs pel teu semblant, segur del que sents, això és una cosa que ningú pot discutir-te. Sents i es nota, cada fibra de la teva ser manifesta el que viu en el seu interior. Els nadius que es trobin en parella hauran de resistir la temptació de deixar-se influir pels somnis d'un amor de pel·lícula.

Després dels esforços realitzats en els últims temps, comencen a arribar indicis de recompenses o premis.

Les emocions estaran a flor de pell. Els records es faran presents sense convocar-los i podràs retreure la teva personalitat i ser més introvertit que mai.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari