L'horòscop diari del 19 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 19 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs molt crític, Àries. Dedicaràs temps d'aquest dijous a avaluar quina és la situació en la qual es troba el teu cor. Admetràs allò que no va del tot bé i podries assimilar que encara enyores a la teva exparella.

La desídia que has tingut, si has estat aturat, s'està sentint cada vegada més. Has de fer un canvi, si vols incorporar-te al mercat laboral. Cerca un nou enfocament.

Utilitza algun repel·lent d'insectes, si no vols que tots es vagin cap a tu. La teva pell els semblarà deliciosa a aquests petits animals.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cel és molt festiu, tens ganes que passin coses divertides o singulars, però no et passis. Que la teva actitud no sembli pròpia de la fi del món, com si no hi hagués demà.

Enforteix la teva connexió emocional amb els teus companys de feina. Capta la bona energia que hi ha al teu voltant i la canalitzes per continuar avançant i confiar una mica més en tu i en les teves virtuts.

Procura dedicar més temps a aquella activitat que et fa plenament feliç. L'excusa que la teva agenda és molt omplerta no és vàlida.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els grans ideals romàntics estan ressorgint i voldràs experimentar uns sentiments tan purs i màgics com els dels protagonistes dels contes de fades.

Analitzaràs molt la situació laboral en tot moment. Et costa avançar, et fa por el fracàs i també certa vergonya.

Planifica algunes activitats que facin que l'adrenalina corri per les teves venes. Necessites fer alguna cosa estimulant.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En la predicció diària destaca una gran quantitat d'atenció per part dels teus éssers estimats. Et retornaran el mateix afecte que habitualment els dónes, però multiplicat per dos i per tres.

Algunes de les propostes que has fet en les últimes setmanes seran descartades per complet. Això et deixarà una mica descol·locat, estaves convençut de la teva bona feina.

Revisa els medicaments que tinguis a casa. Els que ja no, uses podries donar-los a alguna associació benèfica.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Una actitud cega respecte dels sentiments que té cap a tu algú, podria posar en risc una relació que és realment important en la teva vida.

Estàs sempre a l'avantguarda i per això podrà arribar a la teva ment una idea grandiosa. Assegura't que et retribueixin de manera justa, en cas contrari, el ressentiment i la tristesa podrien fer malbé la teva vida professional.

Cerca on esplaiar-te en el teu art favorit. Balla, canta, pinta o escriu durant una bona estona i sigues feliç.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Has d'alleugerir durant el dia d'avui una mica del pes de la motxilla que duus a la teva esquena. Aquesta que està carregada d'inseguretats, i sobretot, de complexos.

Un amic o col·lega pot brindar-li un servei important, però procura pagar-li els seus honoraris de manera justa. No pequis d'excés de confiança i pensis que, per conèixer-vos, els teus estalvis romandran intactes.

Estàs pensant a donar un canvi a l'estil la teva llar? Demana consell a algun expert en feng-shui perquè equilibri les energies del mateix a través d'aquest corrent oriental.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, el teu horòscop prediu que arribaràs a una important conclusió respecte a la teva vida amorosa. Això et durà a prendre certes decisions que canviï la teva forma de viure les relacions per sempre.

La teva economia tendirà a equilibrar-se de manera que començaràs una nova etapa que durarà fins a final de mes, on l'estabilitat financera tornarà a ser la protagonista de la teva vida.

La teva salut física avui dijous serà bona. Et sentiràs bastant bé, amb energies i disposat a donar el millor de tu durant tota la jornada.  

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'ha pres amb tu. Cupido dispara fletxes a la teva al voltant i podries sentir atracció i fins i tot amor pur per més d'una persona alhora. Serà complex decidir-se per un objectiu!

El teu cap està avui sobre les teves espatlles però no ho sembla. Els astres et fan bastant desordenats i la teva capacitat d'atenció serà limitada.

Podries caure en temptacions que perjudiquen la teva salut. Et ve de gust abraçar el plaer, i anar de copes i beure més del que el teu fetge necessita o tornar a consumir substàncies que et fan mal, com el tabac.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui dijous sembla que el pas de Mercuri pel teu signe torna a alentir les coses. Si bé, en l'amor continues vivint bons moments, avui no esperis grans esdeveniments.

Serà un dia en general bastant afortunat per tota mena de negocis i acords que tinguin a veure amb entrada i sortida de mercaderies, així com de papers o burocràcia relacionada amb litigis econòmics.

La teva salut patirà un petit revés en forma d'infecció, però es curarà amb el tractament mèdic adequat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estàs començant a viure de la manera que desitjaves. Encara que no tot és perfecte, almenys van quedar en el passat moltes de les dificultats en la comunicació i ara cada paraula que pronuncies és sentida amb afecte i bona disposició.

No és moment de despeses exagerades ni de prestar diners. És important que tinguis cautela en les teves compres i en les inversions.

És un dia extraordinari per acabar amb mals hàbits o començar tractaments mèdics. Segueix la guia del teu ésser intern per aconseguir benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari que esperin tenir un bon dia en relació amb els assumptes del cor, hauran de ser pacients. Viuràs un moment una mica complicat amb la teva parella, és una cosa que podies haver evitat, però ja és massa tard.

Quant a la teva situació econòmica, els problemes amb els diners que has tingut en aquests dies, avui arribaran a la seva fi.

Avui t'aixecaràs del llit ple d'energia, per la qual cosa podria ser un bon moment per provar aquest esport de risc que fa temps que vols practicar.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Has de saber avançar-te a les agressions. Si abaixes la guàrdia, estaràs en boca de tots injustament. Si estàs solter, avui no és el dia, per començar una relació.

La teva capacitat material augmentarà. Després d'un problema que semblava impossible de resoldre trobaràs una sortida que et beneficia.

Si t'obsessiones, no aconseguiràs més que pertorbar la teva pau mental. És hora d'adoptar les rutines que et facin sentir bé.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari