L'horòscop diari del 19 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 19 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els dons culinaris d'Àries serviran per conquerir als qui tenen prevista una cita. Improvisa un sopar amb la persona que et fa riure, i decanta't per la cuina exòtica i els nous sabors.

Cometràs errors a la feina i arribaràs a pensar que qui queda malament és qui et critica o et retreu, quan en realitat només la teva professionalitat és la que queda perjudicada.

Si et sents temptat per ajudar als més necessitats o als malalts, no ho dubtis! Ets bo per il·luminar la mirada del qual està trista.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs una certa nostàlgia, enyorant etapes millors on no discuties tant amb la teva parella i s'escoltaven més els riures dins de casa, o quan els problemes econòmics no us ofegaven.

El teu potencial creatiu està en alerta. Busques estímuls que et poden ser útils econòmicament el dia de demà.

Les coses no van prou de pressa per a tu en l'àrea de la salut.  Desitges tenir resultats instantanis amb un nou tractament mèdic, o esperes perdre diversos quilos de l'estirada sola per haver començat una rutina esportiva o una dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Rebràs un obsequi especial per part d'aquesta persona que enamora i revoluciona el teu cor. Res més feliç per a tu que trobar-te amb aquestes sorpreses.

Part de la jornada hauràs de lluitar amb la teva tendència al desordre. És que fa temps que postergues fer neteja d'escriptori i quan extravies papereria important t'autocastigues i t'enutges amb tu mateix.

Et sents en plena forma. Comences el dia amb molta vitalitat i desitjos de realitzar milers de coses. És que la vida bull en el teu interior amb força.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu entorn habitual és una font de molts plaers i emocions positives. Seràs molt enamoradís i et casaries amb més d'una persona, si poguessis. Estàs convençut que podries donar-li amor a tots, encara que la veritat és que t'estimes una mica més del compte.

Supera algunes pors que tu mateix et generes i així podràs guanyar uns diners interessants. De tu depèn vendre bé aquestes idees que tens.

S'apunten problemes o malalties en la zona de la boca, una cosa que pot ser normal, si t'estàs sotmetent a algun tractament per alinear les teves dents.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si estàs solter i prens algunes copes de més és molt probable que acabis enviant-li un missatge al teu ex. Si ja va acabar aquesta relació, va ser per un motiu de pes, recorda: «segones parts mai són bones».

T'agrada anar a l'última moda i vols tenir l'últim model de telèfon mòbil més cool. Compra-t'ho només, si ja disposes dels diners i no has de demanar un préstec.

Et cau el pèl més del normal a causa de l'estrès. Una vegada a la setmana posa't una màscara natural i aviat notaràs una millora.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu poder de seducció s'enforteix, i fins i tot es podria dir que està en un dels seus millors moments, almenys, pel que fa als últims temps. No dubtis a aprofitar al màxim aquest dissabte.

La teva visió de les gestions financeres està canviant, i desenvolupes una bona capacitat per comprendre quins sots frenen la teva carrera. Els detectaràs, i així podràs anar més enllà d'ells.

L’apetit et pot jugar una mala passada, o més que el teu apetit, l'ansietat que et desperta veure alguns menjars. Els aperitius seran la teva perdició.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de l'horòscop d'avui en l'amor per als nadius de Balança ens revela que hi ha una temptació irresistible o alguna cosa que t'atreu molt, encara que saps que no et convé. No obstant això, el teu cor és molt savi i al final trobaràs el camí correcte.

Econòmicament Balança, l'horòscop d'avui t'aconsella tenir més confiança en el futur, però mantenir el control per estar preparat per quan arribi la prosperitat a la teva vida.

Et sentiràs en plena forma i probablement prens la decisió d'incorporar l'activitat física de manera regular.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La gelosia i l'enveja són els tristos protagonistes d'aquest dissabte. No hauries de deixar-te portar pels impulsos negatius de la ment. No tot és una conspiració Escorpí, i ho saps.

Enfoca la teva atenció en els teus béns i administra el que tens de la millor manera. Especular no et portarà als teus objectius. Per contra podries perdre el que intentes preservar.

La teva salut és bona i per això és un moment excel·lent per portar endavant tota acció que tingui a veure amb la prevenció.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop d'avui en l'amor per als nadius de Sagitari us adverteix de la possibilitat d'espatllar tot el bo que han creat amb els vostres dubtes i temors. Avui hauràs de fer un esforç per recuperar la teva confiança en els processos de la vida.

Els astres continuen advertint-te de la poca conveniència d'associar-te o aliar-te amb socis de feina per tirar endavant un negoci o projecte.

Referent al teu estat emocional, totes les emocions són temporals, per la qual cosa no et convé aferrar-te a cap d'elles.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Una manera diferent de relacionar-te amb la teva parella donarà clares mostres d'èxit. Has canviat la teva manera expressar el que sents i per això obtens resultats diferents.

Tens la capacitat d'organitzar els teus assumptes sense oblidar cap detall, per això és molt difícil que fallis en les teves projeccions. Reuneix-te amb aquells que engrandeixin les teves idees i sumin amb la seva confiança i bon ànim.

Et sents molt bé i la teva salut és bona. Durant aquest dissabte l'únic inconvenient ve d'una tendència a menjar en excés aliments preparats.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari avui el teu horòscop prediu un dia on l'amor no estarà del tot present. Potser t'estàs sentint insatisfacció amb la teva vida en general, o pot ser que et plantegis si estàs o no amb la persona correcta.

En el terreny econòmic, els Aquari hauran de gastar una mica de diners en aparells electrònics, ja que algun es pot espatllar.

Quant a la salut, la predicció d'avui per als Aquari porta novetats respecte a una malaltia no diagnosticada. En l'àmbit emocional, avui no caus molt bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Ha arribat el moment: vols tenir fills. Creus que és el moment just en la teva relació: teniu estabilitat econòmica i us estimeu així que, per què no? Els solters voldran omplir el buit que sentiran avui adoptant una mascota. Sigues racional i valora si tindràs el temps i les ganes necessàries per a cuidar d'ella.

Males notícies! Et colaran un bitllet fals en el canvi de la teva compra. Hauràs de lliurar-ho a la policia perdent així aquests diners.

La llum de totes les pantalles que mires al llarg del dia et produiran vista cansada, has de reduir el seu ús.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari