L'horòscop diari del 19 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 19 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva família creix. Potser avui es produeix aquest naixement que fa mesos que espereu o tinguis notícies relacionades amb una adopció en tràmits.

El comerç d'articles de segona mà et permetrà guanyar, siguis el comprador o el venedor. Buidar la teva casa d'articles innecessaris o antiguitats et farà guanyar diners i aconseguir més espai. Com a comprador, no obstant això, podries trobar articles interessants a un preu més que just.

Si has afrontat dificultats físiques durant algun temps, veuràs que la situació evoluciona favorablement. Estàs en bones mans.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva parella es bolca molt amb tu, et convida a prendre banys relaxants i assumeix algunes tasques domèstiques de les quals habitualment t'encarregues tu. Comprèn que estàs carregant el món sobre les teves espatlles i que has d'aprendre a delegar.

Fes el que sigui a la teva mà per destacar a la feina. si romans en una cantonada, ningú comptarà amb tu per a grans projectes.

La teva salut no es troba en un moment dolç, així que és millor no comprometre't en activitats que requereixin un gran desgast físic. Podràs dur-les a terme en una altra ocasió.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui les teves relacions poden millorar gràcies al fet que la teva expressió serà més dolça, alhora que et mostraràs molt actiu i esperançat.

Els nadius de la primera setmana estaran pendents de canvis en el seu entorn laboral que podrien portar gran inquietud i inseguretat.

Un estat d'esgotament o estrès intens pot afectar les teves funcions mentals i perjudicar el teu normal rendiment intel·lectual i la teva excel·lent memòria.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'ambient unifica els cors, fan que vagin en una mateixa direcció. Comprovaràs de quina forma tu, Cranc, funcionaràs amb la teva parella com si fóssiu un equip.

Millorarà la confiança en tu mateix, el teu optimisme augmenta i permetràs que l'ambient laboral es relaxi quan apreciïs símptomes d'estrès o nerviosisme.

Et vindrà de gust enormement prendre una dutxa d'aigua molt calenta, però pensa en les conseqüències que això té en la teva pell. Les temperatures elevades eliminen el greix natural que la nostra dermis genera com a protecció. L'aigua és millor tíbia per a la nostra neteja personal.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No et preocuparàs tant pel que necessita la teva parella i et centraràs més en el que necessites tu. La comunicació entre vosaltres no serà efectiva i acabareu enfadats. Si estàs solter, la llum que emeties ahir es tornarà grisa en donar pas a l'arrogància.

L'energia astrològica és molt favorable a aquells que posin en marxa avui el seu negoci, però haurà de ser un que de debò t'apassioni.

Podries somiar que et cauen les dents. Això significa que hi ha una situació que et causa estrès i davant la qual tems fer el ridícul.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La mala memòria et fa mal en assumptes amorosos. No recordar la data de l'aniversari de la teva parella, de l'aniversari dels teus fills, o simplement, no complir amb una tasca que se t'havia confiat generarà disputes i malestars a casa.

En l'era digital, tots nosaltres som la nostra pròpia marca. Cuida molt la imatge que dónes de tu en les xarxes socials, si vols una evolució; algunes bromes poden malinterpretar-se.

S'afavoreix el teu desenvolupament muscular a través d'esports aeròbics. Les passejades a ritme lleuger per espais oberts faran molt bé al teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters estaran oberts a conèixer i relacionar-se amb noves persones. És probable que t'involucris en més d'una aventura amorosa, no obstant això, posaràs la teva llibertat personal per sobre de totes elles.

La predicció en relació amb les teves finances Balança ens parla d'un corrent monetari que va arribant a tu. Amb la sort de la teva part i la teva capacitat per administrar els diners de manera racional, res t'impedirà aconseguir l'abundància econòmica.

Pot ser que necessitis anar al dentista per tractar una peça dental o pot ser que sigui una infecció.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Podries estar sota molta pressió emocional, el teu cap està disposat a canviar algunes males maneres de gestionar les emocions i tanmateix això no és suficient. Els nadius que es trobin solters tindran una declaració d'amor a punt d'arribar.

No esperis més que retards en aquesta jornada de dimarts. Tindràs molt a fer, tràmits, paperassa i presentacions i per l'un o l'altre motiu tot semblarà conspirar en contra d'aquests assumptes.

Respecte de la salut, Mart en el teu signe et beneficia amb més que energia i vitalitat disponible.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop Sagitari per a avui en l'amor parla de possibles dificultats. Encara que les teves relacions ara mateix són bones, existeix una tendència al conflicte que has de manejar sàviament.

Respecte a la teva economia Sagitari avui, igual que en dies passats, continuaràs gaudint d'abundància i prosperitat material. En matèria de salut, els Astres prediuen només coses bones per als Sagitari.

La teva salut està en un bon moment. Tant és així, que el teu enfocament ara mateix està dirigit a cuidar de la teva imatge. No obstant això, no oblidis la teva part espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És possible que durant aquesta jornada fantasiïs amb la possibilitat de tenir un romanç o enamorament secret, Capricorn. Estàs demostrant ser de molta confiança.

Convertir-te en un bon proveïdor pot ser que s'hagi convertit en el teu únic objectiu en els últims temps. No obstant això no has de descurar altres aspectes de la teva vida professional tals com la inventiva i l'estímul.

Els astres mostren que pots continuar confiant en aquelles rutines que t'han donat resultat respecte de la salut en el passat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop Aquari per a avui dimarts prediu que terceres persones tractaran d'immiscir-se en la teva relació, sobretot mitjançant opinions o consells que ningú els ha demanat. Siguin família, amics, o coneguts, no facis cas del que diguin.

Econòmicament Aquari avui tindràs sota control les teves finances. És probable que gastis diners en compres per a la llar que, d'altra banda, són necessàries. Mentre no hi hagi malbarataments, no tens per què preocupar-te.

Potser l'estrès t'està atrapant aquests dies Aquari. Però és l'única cosa que pot preocupar-te ara mateix sobre la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Seràs d'allò més directe amb les teves paraules i no et disculparàs per res. Li diràs a la teva parella què vols i com ho vols, les teves peticions seran clares i fermes. El solter farà neteja de contactes esborrant al seu ex de la seva agenda telefònica.

Tens algunes joies guardades que formen part del teu passat a les quals tens molt afecte però saps que posseeixen energia negativa. Ven-les i compra't alguns capritxos.

Mai tens temps per fer esport o és que sempre tens mil excuses per no fer-ho? Has de prendre't molt més seriosament la teva salut física.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari