L’horòscop diari del 19 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 19 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs afecte però també foc, i encara que el teu marit o la teva esposa s'aixequi amb el cor gelat aconseguiràs que caigui fos als teus peus. Si estàs solter, aniràs amb compte de mantenir la teva vida social en un ambient agradable, però vigila si jugues a dues bandes.

Urà i Neptú poden dur-te en aquest dia el més bo i també el pitjor en el camp financer, així que vés amb molt de compte.

El ciclisme t'ajudarà a tonificar i enfortir els músculs de les cuixes. La seva pràctica regular i assídua et donarà unes cames boniques.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sens dubte, avui serà un dia difícil per a les parelles! Per molt que et calcis les botes del bon humor, hi ha una atmosfera global embullada que farà miques l'harmonia.

Posa't a la feina per a dissenyar una agenda de treball per als dies que vénen, sigues polit i just, i no vulguis fer en els pròxims set dies el que hauries d'haver fet en catorze.  

Si per coqueteria o per comoditat et depiles les cames, no t'exfoliïs el mateix dia que passes la fulla; és recomanable fer-ho el dia abans.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Passes tant de temps amb la teva parella que ja funcioneu com una sola persona. Els vostres gustos i aficions es fusionen, perdent per complet la vostra condició d'individualitat. Medites la possibilitat d'ampliar la família.

Serà un dia molt tranquil en el vessant econòmic, ja que ara com ara no hauràs d'assumir cap despesa. Saps controlar a la perfecció cada euro que surt de la teva butxaca.

No et deixis enganyar per les etiquetes que posen light o baix en calories. En realitat no són tan beneficioses per al teu cos com penses.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Recolzat per diversos planetes benèvols, notaràs com la teva ment és cada vegada més oberta i tolerant, i com acceptes en la teva relació de parella certes normes i conductes que abans et semblaven inadmissibles.

En el treball apel·laràs a tota la teva modèstia per a no tenir il·lusions il·lusòries, com escalar grans muntanyes per a les quals no es té ni l'equip ni el coneixement necessari.

Pren-te el temps necessari per a dissenyar com t'alimentaràs la setmana vinent, d'acord amb les activitats que realitzis.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No et deixis endur pels records d'accions del passat. Cap dels involucrats és el mateix en el present i estaries jutjant amb una idea equivocada. Tindràs una major obertura a l'amor en el futur.

Si necessites guanyar més diners i que idees noves arribin a la teva vida, para molta atenció, ja que una notícia podria donar-te la dada necessària per a emprendre un nou camí.

El teu organisme rep avui els efluvis planetaris positius i per això aconsegueixes amb més facilitat el descans i l'equilibri que necessites per a passar un dia meravellós.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hi ha aspectes de la teva parella que possiblement no t'interessa conèixer. Es tracten de temes del passat que ara mateix no són rellevants per a tu. La vostra relació ha de començar de zero.

Verge, en el seu moment havies deixat aparcats una sèrie de projectes, però ara que disposes de més temps els reprendràs. Penses que cada vegada estàs més a prop de la cúspide.

Procura rentar correctament els aliments abans de menjar-los, sobretot quan es tractin de productes naturals procedents de la terra. Vigila també que es trobin en bon estat malgrat la caducitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Recorda Balança, que l'amor, com més es practica més creix. No perdis l'ocasió de mostrar la teva part més romàntica i creativa en el terreny amorós, ara precisament és quan pots donar total llibertat a la teva sensibilitat.

Et sents una persona afortunada en tot el relacionat amb els diners i les finances. Les oportunitats que se t'han presentat, i els ingressos extres que has rebut o estàs a punt de rebre et donen més tranquil·litat i seguretat.

Tingues paciència amb aquelles parts del teu cos que encara et costa moure.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Seràs rígid i quadriculat, massa potser, i no permetràs que res del que ocorri aquest diumenge respongui a uns patrons de rutina o monotonia. Tant és així, que la teva parella es pot sentir esgotada per tanta intensitat.

Tens ganes de renovar el teu armari comprant noves peces de temporada, i si són de marques elegants i capdavanteres millor, però hauries d'optar per un consum més responsable.

La teva vida serà complicada si els teus horaris no es corresponen amb els de la majoria, per exemple, si pel teu treball has de fer torns de nit.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor ocupa gran part de la teva vida, ha passat de ser un element important, a una peça fonamental. Les teves noves maneres de veure les coses i entendre les relacions ajuden a crear nous vincles més sans i duradors.

El camí s'ha aplanat, s'ha acabat això de transitar per les rutes més difícils. Ha arribat un temps de tranquil·litat per a tu, Sagitari.

En l'àmbit econòmic i laboral pots respirar fondo i deixar que les coses segueixin el seu curs. Pots marcar-te nous objectius respecte a la teva salut durant el dia d'avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui és recomanable quedar-se a casa, estar amb la família. Conversar de bagatel·les i vells temps. D'aquesta forma et serà més fàcil remoure els teus residus emocionals.

Tens tendència a bloquejar els teus projectes per culpa de les teves pors. Aclareix els teus dubtes i comprèn tot el que hi ha disponible per al teu creixement material i intel·lectual i presta atenció als senyals que se't presentin.

La teva salut és molt bona, no obstant això has de ser curós amb les teves articulacions, els estiraments per a enfortir serien ideals.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui pots dur la teva relació de parella a un altre nivell, perquè l'amor està a flor de pell, i res pertorbarà els vostres sentiments. Recorda que amb un simple gest pots avivar la passió i refrescar la teva relació. En les petites coses està la màgia.

Tot indica que estàs en el bon camí en l'àmbit econòmic i professional. Res del que diguin els altres ha de frenar el teu imparable ascens en aquest terreny.

Estar present és la clau per a solucionar la majoria dels problemes, no només quant a la salut emocional, sinó també física.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pot ser que et trobis compartint escenes de la vida familiar que et semblin una mica incòmodes. La raó és que no solen estar junts en aquests moments. Tanmateix, això serà molt positiu.  

Per a gaudir del dia no deixis que la teva ment divagui en preocupacions econòmiques sense fonament.   

La forma en la qual veus la realitat canvia d'acord amb els sentiments o emocions que estiguis sentint. Aprèn més de la teva ment per a millorar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari