L’horòscop diari del 19 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres,19 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Serà un dia de contrastos,  dins d'una mateixa conversa pot haver-hi un riure i més tard un retret. El dia podràs catalogar-lo com vulguis, Àries, però no d'avorrit en assumptes d'amor. Una muntanya russa amb pujades i baixades.

Has de recordar que la majoria de les alegries veritables en aquest món són al·lèrgiques als diners perquè es produeixen dins del cor.

Podràs demostrar coratge i tenacitat i fer algunes tasques que uns altres assenyalaven que no eren per a tu, que la teva condició física t’ho impediria.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No és impossible que aparegui aquest dia algú que et faci bategar el cor molt ràpid si ets solter. Un home o dona de qui t’enamoraran els seus ulls .   

Les teves ulleres són fosques i pessimistes, però la veritat és que la teva vida professional no serà tan dolenta. Promouràs els beneficis que arriben lentament en lloc de trepitjar l'accelerador que precipitin els esdeveniments.

El dia serà relaxat i podràs dur a terme aquesta obligació que vas esquivant per mandra o perquè creus que no ets capaç de fer-la.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva relació de parella va pel camí correcte. La teva parella sempre estarà a la teva disposició per a qualsevol cosa que necessitis. Avui pot ser un bon moment per demostrar el teu talent en el llit.

Avui no hauràs de treure la cartera de la butxaca, però no et confiïs perquè en un futur pròxim, et tocarà realitzar un pagament elevat.

Et despistes amb massa facilitat. Hauries de concentrar-te molt més en tot allò que fas i no estar pendent de diversos assumptes a la vegada. Sentiràs més set.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva parella estarà dotada d'una seducció irresistible. Excepte algunes excepcions, viuràs en una història apassionada. Si no és el teu cas, pots estar segur que serà un parèntesi temporal i que aviat arribaran millors influències al teu cel.

A la feina tot es tornarà més difícil i hauràs de treballar el doble per aconseguir els objectius amb els quals tots us havíeu compromès.

Controla una mica la teva salut sexual. Mantingues relacions sempre amb protecció i fes-te anàlisi de tant en tant per veure que no has contret cap malaltia venèria.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El millor és que busquis tranquil·litat i consol en la intimitat del teu dormitori. Si sents que el teu company es mostra fred o distant, no vulguis saber que és el que succeeix, potser és una cosa temporal.

Estàs en un moment on desitjaràs millorar els teus ingressos o modificar la teva situació laboral. Pe fer-ho cal ser més obstinat, Lleó. Els astres es mostren de part teva.

Sens dubte estàs en plena forma. Sentir-se bé és molt important per acabar perfectament la jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Avui suportaràs moments de tensió amb la teva parella per diferències a l'hora d'abordar una sèrie d'assumptes. Per calmar la situació li proposaràs una vetllada romàntica o una escapada.

Tens clar que a partir d'ara mai més tornaràs a fer negocis amb cap membre de la teva família. Et duràs una gran decepció amb algú pel seu egoisme.

Per no preocupar-te en excés de certs assumptes el millor és que t'apuntis a alguna activitat, com pot ser un taller de poesia o classes de pintura. Sentiràs molt plaer.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Has d'aprendre a acceptar que la tranquil·litat també forma part de l'amor, sobretot si és un bon amor. No vulguis estar sempre sentint grans passions perquè tot en la vida és cíclic.

Si tens algun deute pendent que no pots afrontar, no t'atabalis, vés complint els terminis de la millor manera que puguis. No estàs en disposició de canviar radicalment la teva situació financera de moment.

És probable que et costi aixecar-te del llit, però no deixis que la mandra et faci arribar tard a les teves cites i obligacions diàries.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Res millor que convertir en aliats aquells individus que et donen problemes en la teva vida diària o que poden interferir en la teva parella.

Seràs una persona molt capritxosa i gairebé obsessiva: et vindrà de gust comprar articles absurds i innecessaris (i bastant cars) i ningú podrà fer-te entrar en raó.

Si tens sobrepès i tens prohibit córrer perquè pateixes de les d'articulacions, la natació és un gran substitut que pot practica tothom de qualsevol edat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva sort en l'amor et duu a assumir riscos, fet positiu sempre que ho facis seguint les directrius del teu cor. Si necessites transformar o regenerar la teva relació de parella, pots començar a fer coses concretes, els Astres et guiaran.

Les teves capacitats personals per a la comunicació i la diplomàcia estan avui en auge. Això serà precisament el que et portarà a triomfar econòmicament.

La teva salut avui depèn de la teva capacitat per seguir rigorosament els objectius que t'has marcat en dies anteriors.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La sensació de llibertat és enorme i pots apreciar la vida des d'una altra punt de vista. La nova imatge que projectaràs t'obrirà un món diferent on molts dels teus prejudicis desapareixeran.

Recorda que és fàcil caure en el parany d’una falsa rebaixa de preu. Per als qui estiguin buscant una nova ocupació és un dia difícil per a reunions i entrevistes.

Els astres t'adverteixen de la possibilitat que sofreixis d'una mala hidratació durant el dia. Beu aigua en abundància.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Estàs vivint els teus millors moments en l'amor, no deixis que ningú taqui aquestes bones circumstàncies. Si has de prescindir d'una antiga amistat que ja no t'aporta res positiu, fes-ho sense remordiments.

Moment favorable en la teva vida econòmica. Bufen vents benignes, els ingressos creixen, producte del teu treball. Et sents amb moltes forces i energies i seràs capaç de complir amb els teus objectius a l'hora de cuidar-te.

Anota els teus somnis i troba el sentit de tot el que es presenta davant la teva ment. Podries trobar la solució als teus problemes.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

De res serveix que fugis de la persona t'accelera el cor. Si cada vegada que s'acosta a saludar-te el teu cor palpita amb força, potser has de fer cas al que el teu cos t'assenyala.

És un bon moment per planejar la compra d'un article que, encara que no és un luxe, suposa una forta despesa per la teva economia.

Podries estar patint nerviosisme. El més probable és que hagis de recórrer a algun mètode de curació alternativa que canalitzi la teva ment per mitjà d'activitats creatives.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari