L'horòscop diari del 19 de gener de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tendeixes a pensar que l'amor, perquè sigui autèntic, ha de significar patiment d'alguna manera. Que igual que provoca alegries, pot obrir la porta al dolor o a la inquietud, potser a conseqüència d'experiències passades.

Mou cel i terra per no fitxar tard a la feina o per lliurar-li a un client la mercaderia que havíeu quedat que rebria avui.

Pensa una mica més en tu i pensa quins són els teus veritables desitjos individuals i què hauries de fer perquè es materialitzin.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Que fas tancat a casa, si ets un nadiu que camina amb el cor disponible? Més et val tirar-te al carrer, perquè Cupido i les seves fletxes esperen per a tu en el lloc que menys te l'esperes.

És un bon moment per admetre responsabilitats i descuits comesos en el teu entorn de treball. Millor això al fet que t'assenyalin amb el dit com a culpable!

Has de treballar més la teva autoestima; hi ha moltes coses que saps fer bé, però sempre penses que ets un alumne, i que mai podries convertir-te en el mestre.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres exposen una energia meravellosa que no fa més que alegrar la teva personalitat juganera i conversadora. Gaudiràs de preciosos moments que guardaràs en la teva memòria.

És hora de llançar a les escombraries tot aquest paper que s'acumula en la teva llar. Sabràs que quan la casa s'omple d'objectes sense utilitat no aconsegueixes una altra cosa que frenar el lliure fluir de l'abundància i la prosperitat.

Et sentiràs molt bé encara que si abuses dels aliments salats i els fregits sentiràs un malestar a les teves cames o peus. La inflamació que produeix la retenció de líquids podria manifestar-se, si no et cuides.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Cerca el teu nord i és que l'Horòscop et descriu en el final de la setmana com un vaixell que no sap quin és el seu rumb. El teu cor ha perdut tota orientació, i et sents confós si et pregunten a quin port desitges arribar.

Hi haurà molt soroll al teu voltant. La teva família o els teus coneguts voldran donar el seu punt de vista sobre com millorar la teva economia, i et confondran una mica.

Els teus esforços per dormir cada dia un mateix nombre d'hores donen els seus fruits. Sents el teu cos més descansat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lluna aportarà a aparellats i solters ganes de gaudir de la sexualitat. Sobretot t'atrauran les persones amb un halo fosc i un polsim d'autoritarisme.

La idea de tornar demà a la feina t'atabala bastant. Planeja una sessió de spa en acabar la setmana, per a així mantenir-te motivat. T'assabentaràs que una herència familiar, de la qual hauries d'haver rebut una part, està retinguda a causa dels interessos d'altres familiars.

Si sents que les teves articulacions estan oxidades és perquè no estàs fent estiraments o no estàs obtenint suficient col·lagen en la teva alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La veritat surt a la llum durant aquest diumenge. Si hi ha alguna cosa que no has fet del tot bé amb la persona estimada, més et val no mentir, perquè només tiraràs més combustible al foc.

Aprofita que és diumenge per fer bons pressupostos de cara a la setmana que entra, si és que no vols tenir grans problemes. Recorda pagar tots els teus tributs i impostos, perquè si et retardes podrien aconseguir uns interessos molt elevats.

La teva salut estarà bé, encara que et sentiràs una mica feble per problemes externs. Torna a sortir la teva cara més hipocondríaca.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop Balança l'amor prediu grans moments. Tant els solters com els que estan en una relació, avui trobaran noves maneres de gaudir en companyia dels seus éssers estimats.

Per a la predicció econòmica, el pronòstic diu que no tindràs problemes financers. Avui podràs gastar o invertir en assumptes relacionats amb la família amb total tranquil·litat, perquè comptes amb els recursos necessaris.

Quant a la teva salut, et despertaràs sentint-te molt bé, el que contribuirà al fet que el teu estat d'ànim sigui encara millor.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No t'allunyis de les persones que t'estimen i a les quals consideres el teu món pròxim. Estàs començant un nou cicle en la teva vida i per això pot ser que sentis incomoditat o temor.

Molts plans o projectes del passat t'han deixat un sabor amarg o temors que no tenen veritable sentit en el present. És possible que hagis sentit el cop del fracàs i per això et vegis cara a cara amb les teves limitacions.

Riure porta nombrosos beneficis, apel·la al joc o les comèdies espurnejants per alimentar el teu cos amb les hormones de l'alegria.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop per a l'amor de diumenge pronostica un dia on els sentiments ocuparan un lloc principal. Expressar-te, escoltar i comunicar els teus més profunds desitjos serà la teva prioritat.

La teva predicció econòmica parla de prosperitat i possiblement decideixes ajudar a algú menys afavorit en aquest aspecte. Pot ser que es tracti d'algú que coneixes, que col·laboris amb una fundació o participis en un esdeveniment solidari.

Si no pateixes de cap malaltia crònica, o malaltia important, et sentiràs en plena forma. Aquells nadius de Sagitari que estiguin suportant alguna malaltia, trobaran sanació.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El Sol es retira del teu signe però t'ha deixat nombrosos regals en l'últim temps, Capricorn. Has vibrat com mai en aquests dies. Tens molt a agrair a la vida per l'amor i la bona companyia i no serà en va l'esforç que hagis de realitzar durant aquesta jornada.

El planeta Mercuri ha ingressat en la teva zona dels diners i les possessions duent una brisa fresca als teus assumptes comercials o professionals.

És un moment excel·lent perquè comencis a cuidar la teva pell. Tant si ets jove com gran, el teu aspecte físic depèn molt de la salut que mostri el teu cutis.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La influència del Sol en Capricorn per als nadius d'Aquari farà que avui sentin la necessitat d'estar sols. Eventualment, això podria portar a actuar per al seu propi benefici, independentment d'altres persones.

La predicció econòmica diu que, a causa de la influència dels planetes, aquest període serà una mica més convuls, la qual cosa podria significar que les teves ambicions disminuiran.

La predicció per a la teva salut segons l'Horòscop parla d'una possible recaiguda per a aquells que pateixin algun tipus d'al·lèrgia o malaltia crònica.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et vindrà de gust jugar eròticament en algun lloc públic i posar a 100 al teu cònjuge. El solter pot fer un pas més amb aquesta persona que l'atreu. Venus, estarà de la teva part, atreveix-te Peixos!

El teu temps és diners peixet. Hauries de plantejar-te deixar de fer favors com si fossis un mosso dels encàrrecs. La teva economia personal no és que sigui per llençar coets però et saps administrar bé, així que pots permetre't certs luxes.

Un accident domèstic petit et molestarà durant tot el dia (com clavar-te una estella o tallar-te amb un foli o ganivet cuinant).

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari