L'horòscop diari del 19 de febrer de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estimes molt a la teva parella, i per això et fa por que les coses deixin d'estar tan bé com fins ara, que alguna cosa deixi de funcionar i es vagi al trast. Aquesta sensació podria confondre's amb la insana gelosia.

Els qui estan buscant feina han de mirar més enllà de les seves fronteres. Si la desesperació per treballar és enorme, pensa a traslladar-te a una altra ciutat.

Els corrents d'aire seran les teves enemigues. Evita deixar-te portes o finestres obertes, especialment a l'hora de dormir, per no patir refredats.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Necessites preguntar-te què és el que cerques, de debò, en la persona que mestresses. O en aquell home o dona de la qual podries enamorar-te, si és que en l'actualitat camines solter, sense cap projecte amorós en l'horitzó.

Potser estàs tapant les teves pors amb inconformisme. Et ve de gust sumar-te a projectes que ja existeixen en els que podries donar el millor de tu, i aconseguir bons beneficis, o una millora de la teva reputació professional.

Els qui van complint anys notaran alguns problemes de salut derivats de l'edat. No és res greus, però així no vol dir que no hagin de cuidar-se.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un moment de la teva vida en el qual desitjaries canviar, millorar el teu dia a dia al costat d'un altre ser que et brindi la seva mirada i el seu cor. Però això no arriba així perquè si, del no-res, Bessons.

Els astres mostren una marcada tendència a créixer el teu patrimoni gràcies a terceres persones. Els socis o la parella, si la tinguessis, poden ser els creadors de la teva abundància.

Després d'un dia agitat i adrogueria d'estímuls el millor és dedicar-te una estona a concentrar la teva energia en el teu propi ser.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cap pot estar una mica dispersa per tota classe de raons, i algunes coses les faràs de manera automàtica i inconscient. En aquest cicló, no t'oblidis de donar-li a la teva parella el paper que es mereix. A vegades passen diversos dies sense que li recordis quant l'estimes.

Et costarà posar-li cadenes al teu Cranc més compulsiu, aquest que es compra el primer que veu en entrar en una botiga.

L'alcohol no et farà bé, si ho elimines, encara que sigui només per un dia, estaràs ajudant els teus ronyons i el teu fetge a funcionar millor.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si la teva vida en parella és molt monòtona, fantasiaràs amb persones que creies que no et cridaven l'atenció. El solter serà promiscu i pot sentir-se confús quant a la seva identitat sexual.

Podries sofrir una estafa per part d'un soci o inversor. El teu nom apareixerà en el testament d'algú, però els diners es dissiparà abans d'arribar a les teves mans.

És un bon període per a una revisió del teu òrgan sexual i reproductor. Bon moment per a acudir a un ginecòleg o uròleg. Realitzar-te una revisió pot estalviar-te problemes futurs.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

S'aveïna alguna discussió dins del si familiar; possiblement, algú parla de més sobre la teva manera d'entendre l'amor o la teva relació de parella. Comentaris (presumptament) sense malícia, que no et faran gens de gràcia.

El dia és molt bo per a aquells nadius que decideixen embolicar-se la manta al capdavant i emprendre el seu propi negoci, pel seu compte i risc.

La teva força de voluntat s'afebleix una mica. i estàs a dieta (potser amb el cap ja posat en les vacances) és molt possible que cometis alguns excessos, que després lamentaràs.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquells nadius del signe que estiguin en parella, segurament avui arribaran a un acord important amb el seu company o companya de vida. Hi ha alguna cosa que havíeu de decidir i ha arribat el moment de ficar cullerada.

La predicció econòmica per a avui parla de flux de diners. Aquest flux és constant, però d'igual forma que entra, surt.

Respecte a la teva salut, els problemes d'estómac podrien aparèixer. No pensis que és una cosa física, de fet, el seu origen segurament està en l'acumulació de tensions en aquesta zona del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Cada moment pot renovar-se si t'esforces a valorar el que posseeixes en la teva vida. Sigui poc o molt, el valor de la teva existència estarà donat per l'amor que pots mostrar als altres.

Júpiter abrillanta la teva jornada i porta tocs de bona sort. Però no abusis, Escorpí, existeixen en el teu entorn certes persones que astutes pretenen quedar-se amb els teus mèrits.

Respecte de la teva salut, cuidar de la nutrició és molt important, si vols sentir-te bé. Menja fruites i verdures per netejar el teu sistema.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La majoria dels Sagitari avui es veuran obligats a fer noves incursions en els assumptes del cor. Els que ja estan en una relació hauran de fer canvis importants. Els que estiguin solters, miraran l'amor amb altres ulls.

Per a la teva economia, els Astres prediuen que una sensació d'optimisme durant el dia d'avui, podria fer-te caure a la indulgència i ser descurat amb la despesa, la qual cosa podria portar-te problemes.

Respecte a la teva salut, alguns de vosaltres podries experimentar el revifament d'algunes experiències passades que no tenen un sentit positiu.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'amor, la tendresa i les bones vibracions són part d'una dansa en la qual col·laboren planetes benèfics i efervescents. El teu encant i el teu carisma atreuen aquells que et coneixen i voldran passar temps al teu costat.

Et sentiràs molt optimista en relació amb el futur i als canvis que arribaran per a la teva professió. Veus les propostes que arriben al teu escriptori amb altres ulls.

Les posicions astrals actuals mostren un bon estat de salut malgrat que és probable la retenció de líquids per a alguns nadius del signe de la cabra. Procura no ficar massa sal als teus aliments.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor avui dimecres Aquari, hauràs de confiar en el que la família i els amics t'aconsellin sobre les relacions amoroses. Ells, no només tenen una perspectiva des de fora, sinó també són persones que volen el teu major bé.

Quant a la predicció econòmica, encara que l'abundància finalment arribarà, de moment hauran de desconfiar dels seus moviments financers.

Amb referència a la salut, aquells aquaris que hagin sofert de problemes de salut recents, han de saber que estan en procés de recuperació, i que aquesta serà molt ràpida.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les teves qualitats de Peixos s'accentuaran: empatia, amor, romanticisme, espiritualitat o fe, sensibilitat i compassió. Tracta de no evadir-te massa de la realitat i cura amb idealitzar persones o situacions. No tindràs por de llançar-te a projectes que t'apassionin (i que triomfaran).

Els diners que aconsegueixis serà fruit del teu propi esforç i treball, no provindrà de la teva parella, herències o donacions.

Voldràs gaudir de la solitud, i per a això una lectura d'un llibre interessant en un lloc tranquil serà tot un encert. Aprofita aquest període per connectar amb el teu costat espiritual, mític o de fe.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari