L'horòscop diari del 19 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 19 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El planeta Mart es troba en una bona posició en el teu cel. Aquest despertarà la necessitat d'estimar i ser estimat, independentment de si ets o no solter.

Les afluències astrals accentuaran enormement el teu costat dominant i possessiu i això serà conflictiu en el teu ambient laboral. Seràs envejós, encara que no t'identifiquis amb aquest adjectiu.

T'has portat com un campió durant aquest cap de setmana. Si has evitat tot allò que va contra la teva salut o els teus plans de futur, podràs donar-te algun plaer vinculat amb la gola.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has de dedicar-te més a cuidar a la teva parella, a cercar la seva felicitat, a fer que la convivència sigui pacífica i agradable. En general, toca tenir un paper actiu darrere del benestar amorós.

La inclinació a les coses materials no serà elevada. Podries aprofitar per vendre en botigues de segona mà alguns discos o llibres que ja no vols. Però no esperis un ingrés miraculós per les teves pertinences.

Podràs ampliar la teva família, si és el que desitjaves. Els astres prediuen que hi haurà notícies sobre nous embarassos.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Saps que els contes de fades no són reals, sinó històries que els pares expliquen als fills perquè dormin tranquils. Però enyoraràs tenir un amor com el d'aquests llibres que et llegien, i això et frustrarà.

Sentiràs una hipnòtica atracció per aquells articles selectes i de luxe. No compris a la babalà, per més que tinguis estalvis.

No omplis la teva agenda de tasques, perquè el teu cos no està en forma, sobretot si has comès durant el cap de setmana algun excés que ara lamentes.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La jornada estarà assenyalada per un bell acord entre cònjuges. Aquells que viuen separats pensaran fer nous projectes com per exemple compartir el mateix sostre. El solter es decidirà per fi a declarar-se a la persona que desitja.

Has après com ser un geni les finances. Ets ferm en els teus pensaments i saps com no cometre despeses supèrflues, alguns pensen, fins i tot, que ets massa rígid.  

El teu desenvolupament espiritual serà elevat. Podràs dur a terme canalitzacions d'energia per contactar amb éssers que des d'una altra esfera vetllen perquè la teva vida sigui més senzilla.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Fes-li saber a la teva parella com l’estimes, el bé que estàs en la seva companyia, l'agradable que et resulta la vida compartida.  En cas contrari, podries enterbolir la relació per falta d'atenció.

Molts conflictes de la teva economia comencen a minvar o fins i tot troben el seu final. Arribes a punts d'enteniment en assumptes relatius a inversions.

Per guarir les ferides emocionals el més important és que aprenguis a perdonar-te els errors del passat. Ningú neix sabent i és normal que hagis tingut comportaments dels quals ara et penedeixis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs tot un Verge emprenedor dins de la vida amorosa, sobretot en l'àrea matrimonial. Les iniciatives per animar a la teva relació procediran de tu, però no et costarà dur-les a terme, sorgeixen de manera natural!

A la feina, reprèn el que havies deixat de banda, pensant que eren objectius difícils de complir. Treu ànim, que ha començat una nova setmana i res se t'hauria de resistir.

Saturn i Venus, d'altra banda, podrien provocar-te dolor a l'esquena (potser per males postures en seure) o fins i tot afeblir la teva gola i fer que la teva veu falli.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui dilluns hauràs d'estar atent perquè el drama no faci acte de presència en la teva vida amorosa. Si bé la setmana passada havies aconseguit reconduir la teva relació de parella, avui és probable que tornin a sorgir el conflicte.

Els assumptes econòmics estaran lligats a la feina. Descobriràs que pots fer més i que el teu treball és millor de l'habitual.

Físicament et sentiràs bé, encara que emocionalment et sentiràs distret, bastant dispers. És probable que algú del teu entorn immediat pateixi, la qual cosa et produirà bastant estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sigues tolerant, si no vols que hi hagi núvols sobre el teu amor. Aquest dia no serà un conte de fades però tampoc un infern, si poses de la teva part. Els solters es desesperaran en sentir la manca de lògica d’algunes converses que estan tenint amb un potencial pretendent.

Tens projectes al teu cap i a vegades, veus infinites maneres de millorar els mateixos. Aquestes idees són molt valuoses, no deixis que s'escapin!

Rebràs notícies que esperaves vinculades a la teva salut. Potser és aquesta cita per passar per quiròfan que millorarà alguna malaltia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Com a bon Sagitari, et mous per l'impuls del moment en els assumptes del cor. Aquest a vegades et duu complicacions a l'hora de comprometre't en una relació més llarga. No obstant això, quan decideixes fer-ho, estimes intensament.

No tens por d'aprendre nous consells i tècniques, així que investiga detalladament una possible inversió, abans de posar els teus diners. Això t'ajudarà a encertar en la teva decisió final i procurar-te grans beneficis.

Tindràs una marcada tendència a engreixar, pel fet que anímicament et sents millor i aquesta relaxació farà que abandonis momentàniament els teus hàbits saludables.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs en una relació que no està funcionant, seràs tu qui decideixi buscar una solució. Un canvi, una nova forma d'estar junts pot beneficiar molt aquest vincle que avui està sent tortuós i molest per a tu.

Has d'estar fins al capdamunt que es repeteixin certs problemes en les finances o amb les persones amb les quals treballes.

Abans de realitzar un canvi hauràs de meditar sobre aquest assumpte. Si suportes tant estrès, podries estar gestant un problema de salut. Vigila.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters no tindran molta sort avui en l'amor. El seu estat d'ànim irascible no ajudarà molt a l'hora d'entaular una relació amb algú. El millor serà que esperin a calmar-se i tenir millors vibracions, abans de llançar-se a la conquesta.

És millor que deixis les grans inversions per més endavant, quan les circumstàncies siguin més prometedores.

Les teves necessitats emocionals en conflicte, faran que el teu dia sigui molt caòtic, si no ets capaç d’aturar-te un moment i posar ordre en el teu món intern.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Per a aquells que estan sense parella, els astres anuncien la fi de la solitud. Aquells nadius que estiguin en parella sentiran amb força la complicitat que tenen junts, això els donarà alegries i estímuls per continuar alimentant aquesta relació.

És temps d'apostar pel nou, confiar en l'abundància de la vida i fer fora els temors a fer un gir professional.

Estaràs en perfecte equilibri. Ment, psique i cos poden trobar el punt on tot funcioni de manera òptima.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari