La predicció del Zodíac del 19 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 19 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Voldràs ser molt dominant amb la teva parella aquest divendres i gairebé li exigiràs que sigui com tu, que segueixi el teu exemple en la vida. Els solters que abandonin tot el que creien saber sobre l'art d'estimar i es deixin anar.

Les injustícies en assumptes de feina t’enutjaran, en veure com a determinades persones se'ls perdona actituds i comportaments que a tu no se't permetrien.

Rentar-se amb massa freqüència la cara pot fer que la teva pell acabi danyada. Has de tenir cura del teu cutis facial.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et posaràs una màscara de víctima, sensible i desprotegida que projectarà que tothom està en contra teva, en l'amor i en tots els aspectes. Cridaràs que la teva parella no et fa tot el cas que anheles, que la teva família no t’estima tant com mereixeries malgrat tot el que fas per ells.

Fes una mica de neteja dins de casa teva i busca els cupons de descompte que tinguis per a comprar menjar o roba.

Dia complicat per a aquells que sofreixen problemes d'al·lèrgia. Seria millor que no sortissis de casa si no és estrictament necessari.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Amb la teva parella resulta difícil que donis el teu punt de vista, sempre vol imposar la seva versió. A vegades t'agradaria ser invisible per no suportar els lligams que t'uneixen a ella.

Controla millor el temps a l'oficina, ja que passaran les hores i no acabaràs les tasques. Demanaràs que et retornin els diners que vas gastar en unes compres.

Quan no aconsegueixes el teu objectiu d'aprimar-te, sempre culpes els altres. Es nota que no tens molta força de voluntat i menges més del que necessites.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Neptú influirà en el sector de la vida en parella i, per tant, la vostra relació pot passar per un període delicat. Haureu de replantejar moltes coses i analitzar si algunes normes haurien de canviar-se o eliminar-se.

Procura escoltar més als membres de la teva família, algú podria tenir un problema i tu no adonar-te d'això per estar massa ocupat amb les teves coses.

La teva intuïció monetària serà bastant encertada, sabràs esquivar costoses temptacions, i gaudir en gran gastant bastant poc. És possible que avui tinguis algunes dificultats per culpa dels nervis o estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És una gran oportunitat per tornar a encendre el foc de l'amor que està quasi extingit per les inclemències de la vida quotidiana. Tot es pot corregir si existeix l'amor. Intenta-ho, Lleó.

És el moment que les oportunitats que passin pel teu costat et pertanyin. Agafa al vol el que es presenti. Durant la tarda d'avui pots veure la forma d'assimilar la teva experiència a un canvi que es produeix en el teu àmbit laboral.

Si ets dels quals s'alimenten de congelats i llaunes, la teva salut sofrirà un fort deteriorament.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Verge, possiblement fa molt temps que intentes que una persona s'acosti a tu, però mai et fa cas. Aquest rebuig no ha de provocar que t'ensorris.

Una persona que t'ha de fer un pagament regular sembla que s'està retardant. Pot ser que es tracti d'un simple oblit o d'un problema amb la seva entitat financera.

Saps que els petits plaers de la vida no costen diners, per això gaudeixes tan sortint a caminar per la muntanya o estant en companyia dels teus. Menja més fruita.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui serà un dia radiant, ple d'il·lusió, d'alegria, d'eufòria. I ningú podrà baixar-te d'aquest núvol en el qual viuràs.

Les despeses estan superant als ingressos, així que necessites una injecció de diners urgents. Aquests dies que falten per a final de mes poden fer-se eterns, així que has de dedicar temps a pensar com pots fer que aquests ingressos arribin a la teva butxaca.

La pràctica de l'esport per a finalitats lúdiques, com és el teu cas, ha de tenir un aspecte terapèutic que queda bloquejat si només el prens com una competició. Juga per divertir-te i fomenta l'amistat en l'esport.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El teu cònjuge acceptarà noves normes i sabrà respectar les ganes de llibertat que a vegades et demana el cos: confiarà en tu sense demanar res canvi. Si ets solter, els teus amors seran una mica tortuosos i complicats però molt satisfactoris.

No tindràs cap problema financer important pel qual preocupar-te. Per sort, Saturn no t'inclina a malgastar.

Hauràs de controlar millor els nervis i el temperament, ja que hi ha riscos de relacions agitades amb amics o familiars. Si no fas un esforç per controlar-te, l'atmosfera pot tornar-se insostenible.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els canvis positius continuen sent una constant en la teva vida amorosa. La teva forma tendra i delicada de parlar als que t'envolten i, sobretot, a la teva parella està aconseguint resultats sorprenents. Continua així Sagitari.

Enfoca't en aquelles metes laborals i econòmiques que desitgis per al teu futur immediat. Posa en elles tota la teva bona fe, creu fermament que ho aconseguiràs i a continuació deixa-ho anar.

L'univers està treballant per a donar-te tot el que desitges. Recorda que som un microcosmos, dedica temps a cada part del teu cos i així mantindràs per més temps la teva bona salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El teu camp àuric es projectarà d'una manera enigmàtica que atreu i conquesta les mirades d'homes i dones. Estaràs molt bé influenciat pels astres per demostrar la teva vàlua en l'amor, el camp de la seducció i de la sexualitat.

Les contrarietats i els problemes a la teva feina s'estan fent crònics. Que cadascú resolgui la seva part. Si has complert amb les teves obligacions d'avui, el millor és allunyar-se del problema.

Estaràs en plena regeneració de look i d'energia. Per això, el millor és que et prestis a un bon massatge amb pedres calentes.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

No caiguis en el victimisme pensant que juguen amb els teus sentiments, són només les teves pors les que parlen. Si segueixes un enfocament constructiu i canvies el teu punt de vista, atrauràs els bons sentiments en les teves relacions.

En matèria econòmica hi haurà molt bons auguris sempre que sàpigues fer front als petits obstacles. Mantingues en la teva ment la idea ferma que tot passa, fins i tot el que ara veus com a insalvable.

Per no alterar el teu metabolisme, és convenient que busquis un punt intermedi entre l'activitat i el descans. En l'equilibri està la resposta.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs un major desig de contactar amb les teves emocions i compartir un bon moment amb les persones que t’estimen. Res del que facis sense amor durarà massa. Si vols que les teves idees o creacions perdurin, hauràs de donar-les amb amor sincer.

La teva capacitat laboral és gran i també la teva resistència enfront de les injustícies. No callis allò que no et sembla correcte.

El teu nivell d'energia avui és alt i tens a la teva disposició un estat d'ànim equilibrat que t'acompanyarà durant tota la jornada. El millor del dia és el teu gran bioritme sexual.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari