L'horòscop diari del 18 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 18 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi haurà un conflicte entre la teva parella i la teva família. Els astres et situen en el centre de la discussió i hauràs de fer de mediador. No serà gens senzill.

El comerç electrònic pot ser útil, si vols emprendre el teu propi negoci. Podries muntar una botiga des de la teva pròpia llar i així revitalitzar la teva economia, si està malparada. És una bona opció en aquests moments on estàs aturat.

Per recuperar les sals perdudes per la suor, recorda avui fer menjars lleugers. El millor? Les amanides, siguin de fruites o de verdures.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens el cap ple de plans pel futur. Penses com el dia de demà la teva vida amorosa tindrà molta més claredat, visualitzes quines limitacions existeixen i t'animes a tu mateix, encara que t'oblides de viure el dia d'avui.

Ets l’objectiu de lladres i criminals. Hauràs de prestar més atenció a la teva cartera o a la cadena d'or que portes del coll. Igualment, no pequis de despistat i et deixis el portàtil en l'autobús.

Evita construir la teva dieta amb falsos mites. Consulta els teus dubtes amb un expert en nutrició.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Sents que es desgasta la teva història d'amor i no saps quina tecla és la que s'hauria de prémer perquè tot s'arreglés dins del teu cor.

Aquest dimecres serà un d'aquests dies interminable, en els quals pensaràs que el teu rellotge no funciona i per això les seves manetes no es mouen.  A la feina, t'avorriràs més del compte.

El teu ímpetu pragmàtic està en un punt àlgid i et permetrà equilibrar alguns aspectes del teu despertar espiritual. Et decidiràs, fins i tot, a abraçar nous desafiaments.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha un temps per a tot en aquesta vida, i els astres t'empenyen perquè visquis l'amor com la teva màxima prioritat.

L'administració podria reclamar-te en el dia d'avui alguns documents vinculats a la teva trajectòria professional o al teu desenvolupament professional. Comprovaràs que útil pot ser  tenir un arxivador amb tot en ordre.

Els maldecaps que sents ens revela la predicció diària que no són més que les conseqüències negatives d'estar tot el dia enganxat a la tecnologia. Necessites desconnectar.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si estàs solter, planteja't si no estàs deixant tota la teva atenció en la feina i això és el que impedeix que coneguis a algú. Et permets passar temps d'oci fora de casa?

El treball dur que has dut a terme en l'última temporada està donant els seus fruits. Saps que si t'obstines, el teu pressupost creixerà més i més fins a mostrar la forma que has somiat.

Has de buscar la forma de recarregar-te de positivitat. Si no coneixes el poder d'abraçar als arbres, és hora que provis l'eficàcia d'aquesta tècnica de descàrrega.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva vida amorosa necessita una renovació. Desitges buscar nous estímuls en la teva relació, perquè tot sigui més autèntic. Perceps que la comoditat diària està tenyida d'una capa superficial que intentaràs eliminar.

La sort viu en el cel de Verge durant aquesta jornada. Així que pots assumir certs riscos perquè en la majoria dels casos la ruleta s’aturarà en el número que tu hagis apostat.

Una situació dura ocorrerà en el teu entorn pròxim, i això et convidarà a reflexionar sobre el sentit de la vida i com no has de perdre ni un minut a lamentar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La jornada d'aquest dimecres per als Balança serà bastant positiva en l'amor. L'horòscop prediu un dia on el romanticisme inundarà la teva llar. Avui podràs viure amb intensitat la trucada de l'amor, prepara't per una cosa molt bona.

En general, no serà un dia molt positiu en matèria econòmica ni professional per als nadius d'aquest signe.

 En l'aspecte físic, no obstant això, la sort torna a estar de la teva part. La teva salut serà bona avui i si estaves patint alguna molèstia, et recuperaràs completament cap al final del dia.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Al teu voltant hi ha una sèrie de rumors que avui et crispen més del compte. No saps fins a quin punt la teva relació amorosa està ferida, o si el que escoltes, no és més que el comentari maliciós de gent avorrida.

Estaràs avui temptat de tirar la tovallola i deixar que els altres vencin, o que imposin el seu criteri per sobre del teu en el teu treball, però acabaràs per veure la llum al final del túnel.

Et trobes en gran forma física i intel·lectual. Seràs especialment hàbil per enfrontar-te a desafiaments mentals, exàmens o proves de qualsevol tipus.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui per als solters de Sagitari els augura una jornada molt interessant. Les bones vibracions que emets atrauran les mirades dels quals t'envolten. Això sí, aprèn a distingir als llops amb pell de xai.

Encara que la tendència quant als diners és bastant positiva, pot ser que avui hagis de tirar comptes i fer balanç.

Pel que fa a la salut, avui et sentiràs disposat a tot. Aquesta classe de natació o aquest altre esport que fa poc has començat a practicar, et beneficiarà enormement, tant físicament com emocionalment.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un temps propici per deixar que els teus sentiments es confirmin i així puguis veure les teves necessitats amb claredat. Si estàs començant una relació, has de vigilar la idealització. Mira amb fredor cada detall per evitar sorpreses i queixes.

Si es presenten en la teva ment per art de màgia algunes idees grandioses de negocis, vés amb compte de qui li confies els teus projectes.

Aquestes passant una ratxa en la qual tendeixes a negar tot el que sents i després et desbordes en un món d'emocions mal digerides.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters d'Aquari que estiguin davant la possibilitat de conèixer algú afí en l'amor, hauran d'anar lentament. És convenient que vagin pujant els esglaons un a un, si realment vols fer les coses bé.

Hauràs de pensar bé les coses abans de prendre decisions econòmiques que et puguin portar a una situació més difícil que l'actual.

La teva salut Aquari serà bona avui. No tindràs cap molèstia important, excepte un petit mal de cap que passarà abans de l'esperat. Aprèn a baixar la velocitat dels teus pensaments.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Arribo l'hora que activis la teva energia i el teu poder sexual. Es va acabar el temps de les discussions i la tristesa. Aixeca la mirada cap a un horitzó feliç.

No és massa el que has de fer més que orientar-te en favor de les millors idees que has tingut en l'últim temps. Els millors negocis moltes vegades són fruit d'idees eixelebrades, no et deixis intimidar per l'opinió conservadora d'alguns dels teus afins.

Si ets dels nadius que han estat passant per un quadre gripal o un refredat fort, arriben visibles millores per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari