L'horòscop diari del 18 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 18 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No t'importa res les persones del teu voltant, i en una mostra d'egoisme pots fer molt mal a la teva parella, la teva família o els teus amics per anar a la teva i viure la teva vida a la teva manera.

Amb l'economia podries sentir-te decebut, sobretot si algunes inversions en les quals vas apostar uns diners importants, no donen els seus fruits. No perdis la paciència, només hi ha un petit retard.

Llegeix el prospecte d'aquells medicaments que estiguis prenent per saber quins efectes secundaris podrien tenir i així actuar en conseqüència.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En el costat del cor busques trobar-te amb tu mateix, encara que per a això necessitis prendre una distància prudencial respecte a la teva parella. Potser et va bé una mica de solitud, però no trenquis la comunicació.

Si els teus amics et proposen passar el cap de setmana en un hotel amb la família i saps que és millor passar-lo a casa, ho diràs sense problemes ni vergonya.

Et treus la màscara i assumeixes certs problemes de salut que t'impedeixen anar al mateix pas que la resta. No tinguis por, si marques el teu propi camí.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest és un divendres apassionat i desmesurat en qüestions d'amor i intimitat. L'energia de Mart et dona fortalesa i vitalitat per a enfrontar els reptes que podrien suposar les relacions amoroses en aquest divendres.

Mart activa la teva capacitat creativa i l'embranzida per als negocis. Si estàs tenint alguna idea que consideres podria ser una bona font d'ingressos, és el moment per donar-li impuls.

Tindràs l'oportunitat de conèixer les noves tendències en medicina i les formes alternatives que existeixen per cuidar el teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Parlaràs de manera una mica impulsiva del que sents en l'amor o del que sofreixes per aquest, però no pararàs esment als problemes que els altres han d'explicar-te a tu.

Penses com muntar el teu propi negoci, i no hauries de descartar la idea més boja que tinguis perquè si li fas un volt al concepte, tindràs una premissa d'allò més valuosa.

Alguns començaran a exercitar el seu cos a través de noves i divertides disciplines, que et donaran la sensació d'estar fent un passatemps més que fent-li un favor al teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella ha estat flirtejant amb un company de la seva feina. L'empipament serà monumental i tan aviat com tinguis ocasió li retrauràs i demanaràs una bona explicació. Els solters s'ho passaran en gran aquesta nit amb els seus amics i s'oblidaran de buscar l'amor.

Els nadius de Lleó que estiguin desocupats i tinguin entrevistes de treball seran triats per al lloc de feina al qual aspiraven, gràcies a la seguretat que mostraran en si mateixos.

Els nervis et jugaran una mala passada aquesta nit i et despertaràs de matinada i no dormiràs més.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Una retirada a temps és una victòria, s'acostuma a dir, i en assumptes del cor, és una realitat com un temple. Quan a casa teva hi hagi discussions sentiràs la necessitat d'aïllar-te, però això no és molt favorable, si hi ha assumptes que encara no s'han acabat de solucionar.

Li dónes més valor a les emocions i als sentiments que als béns materials. T'agradaria que les persones deixin de pensar tot el dia en termes de guanys.

No reps cap influència celestial que sigui massa desestabilitzadora per a la teva salut, així que dedica't a descansar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança l'horòscop prediu que hauràs de perdre per poder guanyar, això vol dir que hauràs de deixar enrere, bé una actitud, bé una situació, o fins i tot una persona. 

En l'àmbit laboral, és evident que necessites una mica més de llum per poder prendre les decisions correctes. Hi ha alguna cosa que no estàs veient, per la qual cosa has de parar esment a cada pas que donis.

El teu estat de salut continuarà sent bo sempre que respectis els teus bioritmes, no et convé vetllar o forçar el teu cos. 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No hi ha felicitat més gran que saber que arriba el cap de setmana i tens amb qui compartir les hores lliures i les passejades. No et temptis, si no vols ficar-te en problemes. El nou té una aroma molt atractiu, però pot deixar-te en una situació molt incòmoda.

La importància d'aprendre dels errors del passat cobra rellevància. T'enfrontaràs a una situació que creies que ja s'havia resolt.

Focalitza la teva atenció en l'alegria i en els dons que et brinda la vida cada dia en cas contrari podries ser víctima de malalties nervioses.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari avui el teu horòscop en l'amor et diu que podries estar duent a terme una autocampanya de sabotatge. Moltes vegades ets tu mateix qui es traeix o impedeix aconseguir els teus somnis en l'amor, avui entraràs en conflicte entre el que ets i el que vol ser.

Hi ha una recuperació econòmica, però hi ha decisions massa arriscades. Molta cura amb persones que et demanin diners o t'animin a invertir en negocis, es poden convertir en un parany en el futur.

Et preocuparà la salut d'una persona de la família, encara que es recuperarà aviat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta nit els astres porten a la teva vida poders de màgia i alquímia en l'amor. Dependrà de la teva predisposició fer ús d'aquesta o deixar passar l'oportunitat.

Pel que fa a la vida econòmica els astres mostren lleus i constants millores en l'àmbit financer i el professional. Has passat grans tempestes. Ajudar és la premissa d'aquesta jornada. Dona una mà i el teu consell savi.

Els astres mostren una tendència a molèsties respiratòries i tensió a coll i braços.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui en l'amor per als nadius d'Aquari els aconsella mirar cap al futur i deixar de mantenir la seva atenció en el que va succeir en el passat, ni la relació és la mateixa, ni les circumstàncies, tret que vulguis repetir-les.

En l'àmbit laboral s'aveïnen canvis, estàs en un període de transformació personal que també afectarà la teva vida professional.

És possible que un dolor abdominal no sentit es converteixi en una apendicitis, o algun problema víric més important. Emocionalment, hauràs de deixar anar les resistències.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una ruptura amorosa s'acosta. I és que cada vegada estàs més convençut que la teva parella només mira per si mateixa. Estima't més Peixos i pren aquesta decisió que fa temps que endarrereixes per la por de quedar-te sol.

El minimalisme ha captat la teva atenció i voldràs desfer-te de molts mobles i objectes. Perquè no guanyes uns diners extres venent les teves andròmines en una botiga de segona mà?

Un passeig per la platja o prop d'algun riu faran que connectis amb el teu element zodiacal i et sentis en pau.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari