L'horòscop diari del 18 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 18 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Què ha passat aquesta nit, que et despertes carregat de bellesa i simpatia? Seràs el centre de la majoria de les mirades i sorgiran algunes temptacions.

La teva moral està molt elevada. Això es deixa notar en l'ambient de la teva feina. Una situació peculiar et permetrà demostrar els teus grans talents. Quan uns altres estiguin cecs per les circumstàncies, tu sabràs veure amb major claredat.

A l'hora d'asseure't a la taula, vés amb compte amb el consum de sal, que no fa cap bé a la teva tensió arterial.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has d'accelerar el ritme, si vols seduir. Has de canviar les teves tècniques, s'han quedat antiquades i l'art del festeig va ara per altres rumbs. Per a les parelles, es perceben alts i baixos de tota mena.

Et ve de gust fer canvis en la teva vida, sigui canviar de cotxe, reformar la teva llar o fer un viatge que trenqui amb la monotonia. Aneu traient la calculadora.

Et replantejaràs alguns aspectes de la teva salut i de la teva condició física a través de les vivències de persones que ho passen molt pitjor que tu.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els teus sentiments són una mica volubles durant aquesta jornada, Bessons. Estàs passant un trànsit lunar en la teva zona dels vincles i les idees i per això pots fluctuar en les teves apreciacions sobre els teus col·legues o germans.

Pot ser que hagis cregut que una feina et donarà més del que imagines i està arribant el temps d'avaluar amb fredor i certeses el que tens en mà.

Avui és un mal dia respecte de la salut emocional, ja que et veuràs inclinat a certa malenconia o tristesa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres et permeten trobar el to necessari per afrontar a les turbulències que han tingut lloc dies enrere. És un dilluns per dialogar molt en parella, per confessar secrets o mitges veritats i reivindicarla sinceritat en totes les seves expressions.

Et costarà fer favors als teus éssers estimats, i més, si això implica prestar alguna quantitat important de diners.

Vetlla més pel teu sistema respiratori. Seria interessant que et donessis un descans si ets fumador habitual. Demana ajuda al teu metge per a deixar aquest hàbit si el veus necessari.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella et mirarà enamorada com si tingués quinze anys i tu et sentiràs afalagat i estimat. El solter aixecarà passions i causarà sospirs aliens per on passi. La sensualitat i nivell d'atracció de tots els Lleó estaran a mil.

Malbarataràs un munt de diners en regals cars per a la teva parella. En l'àmbit laboral, la teva creativitat amplificada farà que vulguis reajustar i polir petits detalls d'una feina que has de lliurar molt aviat.

Tindràs una energia imparable i moltes ganes de viure al màxim. La teva salut serà esplèndida i et permetrà dur a terme qualsevol pla.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Entre la teva parella i tu hi ha un gran l'equilibri. L'harmonia es veu en l'ambient i seràs un referent per a molts.

Pensa en la teva veritable vocació, en aquest ofici amb el qual somiaves quan eres petit. Encara ets a temps de dedicar-te a això. Mai és tard si aquesta és bona!

Sentiràs un gran interès per aliments d'origen estranger, que presumptament estan ple de vitamines i minerals, encara que aquests mateixos components els trobes en altres productes de l'agricultura local.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor per a aquest dilluns de novembre augura que les relacions a llarg termini prosperaran. És el moment de comprometre't i consolidar la teva relació, no t'ho pensis més.

Quant a la teva economia, els Astres prediuen que, en aquest període, tenint Mart en el teu signe, et mostraràs bastant racional. La teva actitud objectiva i empírica et serà molt útil tant per manejar els teus diners com per a la teva carrera professional.

En la salut, no tindràs problemes que t'impedeixin gaudir d'aquest dia a ple rendiment. Aprofita l'ocasió per anar a la natura.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Viuràs un bonic dia pel que fa a la teva vida emocional, Escorpí. La sexualitat, el cos i els plaers físics en general t'acompanyen. Comences a conèixer una altra manera de sentir l'amor, necessites sentir-te feliç i segur.

Avui estàs tocat per la vareta màgica de la bona fortuna. El teu semblant optimista i la teva intel·ligència acostaran a molts col·laboradors.

Un excés de confiança en l'energia física i l'entusiasme de sentir-se viu i vigorós, poden dur-te a realitzar esforços o moviments bruscos, cuida la teva columna.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per als Sagitari en l'amor avui dilluns porta moments de molta felicitat personal. No obstant això, la presència de Mercuri retrògrad pot portar problemes en l'amor.

En relació amb els diners, els Astres estan alineats de tal forma que la prosperitat segueix present en la teva vida. Tots els planetes, excepte la Lluna, estan afectant positivament la teva casa de les finances i les oportunitats materials.

Venus estarà en el teu signe fins al dia 26 portant bones influències i fent que et sentis saludable i amb forces.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La forma com t'expressaràs durant aquest dilluns serà més sensual del que tens acostumats a aquells amb els quals passes el dia. Si ets solter, estaràs molt atractiu i convocaràs una invitació sorprenent.

Donaràs suport als teus companys de feina o socis per aconseguir junts objectius professionals que us vau proposar fa temps.

Els astres mostren per als nadius de Capricorn una tendència als problemes de pressió arterial o a sofrir taquicàrdies. Baixa el consum de sal.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Astres prediuen avui que s'aproximen canvis en l'amor. És probable que hi hagi un canvi de rols en la relació o que circumstàncies externes portin algunes turbulències. No reaccionis precipitadament.

La predicció d'avui per a l'economia d'Aquari parla d'algunes contradiccions a l'hora d'invertir els teus diners. Està bé que escoltis alguns consells, però al final hauràs de seguir el teu instint, si vols conservar les teves finances equilibrades.

Avui et sentiràs cansat i estressat, et vindrà bé fer exercici per descarregar aquesta tensió i poder agafar el son.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Moment excel·lent on practicar alguna activitat en parella en la qual calgui cremar energia. El solter pot aprofitar la influència dels astres que li faran sentir segur de si mateix per llançar-se i demanar-li una cita a aquesta persona que li agrada.

En la teva feina, t'exigiran que deixis algunes tasques que feies fins ara de costat i t'ensenyaran a fer altres noves.

Planejaràs un viatge a aquesta ciutat o lloc que sempre t'ha enamorat. L'energia estarà alta i hauràs de cremar l'excés d'aquesta, si vols poder dormir aquesta nit.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari