L’horòscop diari del 18 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 18 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs molt tendre en les trobades cara a cara. Podràs dir paraules d'amor de manera directa a la teva parella, fins i tot si ets un Àries d'aquests que són reservats. Si estàs solter, només serà necessari continuar els esforços per a seduir.

Amb flexibilitat,  podràs establir les bases del teu futur professional i fer-te respectar. Només així triomfaràs laboralment.

Desconfia de certes modes que, presumptament, són beneficioses per a la teva salut, com per exemple, córrer descalç pel bosc tal com ho feien els nostres ancestres. Podria ser més perjudicial que benigne!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs directe, complet i cortès en aquest dia, però també juganer en l'amor.  Una bella aventura sensual pot posar picant a la teva nit o il·luminar el teu dia.

Un petit obstacle en el camí, que per a alguns es presenta enorme, podria aturar la teva organització. Conrea l'ordre, no permetis que ningú toqui allò que et pertany i els problemes seran menors.

La gola estarà molt present, serà el teu principal pecat.  Baixar a última hora del dia per un gelat no és una bona idea, per molt plaer que et doni.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Gairebé sense voler-ho començaràs una història d'amor amb algú que acaba d'arribar a la teva vida. Abans de prendre una decisió important, prefereixes prendre't un temps de reflexió per  no equivocar-te.

Prepara't per a una nova etapa en la teva vida, on guanyaràs molts diners. A partir d'ara a les feines  et pagaran el que et mereixes. La teva economia respira més tranquil·la. Necessites motivacions en la teva vida.

En lloc de quedar-te a casa veient pel·lícules, potser seria més convenient que sortissis al carrer i practiquessis alguna activitat física.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Ni la feina, ni els diners, ni la cerca d’un cofre d'or enterrat per un pirata: la teva prioritat avui és la teva vida amorosa.  Estimaràs la vida, el mateix amor, a tot li veuràs el seu punt positiu  i minimitzaràs el negatiu.

Si fiques la pota a la feina, sabràs arreglar qualsevol error abans que ningú s'adoni. Encara sort, perquè t’haurien portat greus problemes.

Els que estiguin a dieta, que cuidin bé la pell amb olis amb ingredients efectius per prevenir les estries i les cicatrius durant el procés.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Barrejar amor i amistat podria dur-te a una situació crítica on et sentis malament amb tu mateix i l'amistat ja no torni a ser la d'abans. Si estàs en parella, hauràs d'interactuar d'una manera més oberta perquè  el diàleg sigui el més important.

Les posicions planetàries per avui mostren grans possibilitats que una oportunitat arribi a la teva vida professional. Uns diners totalment inesperats

Els astres  atrauen una tendència de feblesa en la zona de la pell i les ungles per als nadius del teu signe.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sospites que la teva parella et demanarà alguna cosa, principalment perquè manté amb tu un tracte molt afectuós, fet que no és habitual en ella. Els solters tancaran velles ferides del passat.

Comproves com els teus ingressos són superiors a les despeses, la qual cosa et fa ser optimista. Això et pot empènyer a comprar una casa, encara que abans hauràs de demanar un préstec.

Necessites sentir-te més fort i no només des del punt de vista físic. Cal aprendre a dir que no en certes situacions. Trobaràs a faltar el tabac en certs moments.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La tònica general d'avui Balança, continua sent l'equilibri i l'estabilitat en tot el relacionat amb els assumptes del cor. No esperis grans sorpreses ni canvis sobtats en la teva relació de parella.

Si controles els teus impulsos a l'hora de gastar, no tindràs problemes econòmics. La teva economia no es ressentirà de forma notable, així que  tindràs certa tranquil·litat. No és moment per invertir ni arriscar-te en negocis.

Avui estaràs amb poques energies, així que seria convenient que mengessis aliments que t'ajudin a equilibrar el teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Vivint en parella, alguns dels escorpins tindran la desgràcia d'experimentar una passió intensa i tempestuosa per una persona que no és la teva mitja taronja. Un fet que pot provocar un gran sotrac en la teva vida

Professionalment, rebràs atractives proposicions. Però no et decideixis massa ràpid, ja que el que sembla molt bonic podria no ser més que una enganyifa.

A mesura que complim anys, les potes de gall, la inflor i les ulleres formaran part de la teva vida, i això és així i no et queda més remei que acceptar-ho.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui continuaràs gaudint del suport del Cosmos en tot el relacionat amb l'amor. Si ets capaç d'aprofitar bé aquestes energies favorables, aconseguiràs tot allò que sempre has somiat. Pren la iniciativa i fes els passos necessaris per  construir la relació de parella que desitges.

Tens un halo d'èxit que et fa a aconseguir tot el que vols dels altres en els negocis. Bon moment per  signar contractes i tancar acords que et beneficiïn en el pla econòmic.

Avui vigila molt de prop  la teva alimentació. Evita el consum excessiu de begudes ensucrades que poden alterar el teu pes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Una cita especial posarà a prova amb la teva capacitat intel·lectual i la forma de mantenir una conversa d'alta exigència intel·lectual.

Sents molts desitjos de tenir cada vegada més diners i per això acceptaràs una nova feina. Encara que no t’entusiasma,  t'ajudarà a aconseguir alguns dels teus més enyorats desitjos materials.

És moment d'establir rutines d'exercici per millorar el teu estat físic i augmentar el teu benestar de forma sistemàtica.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Continues gaudint de bona ratxa en els assumptes del cor. Tot allò amb el que somies es podrà fer realitat. No posposis més aquest moment i atreveix-te a demostrar-li el teu amor a aquesta persona especial, els Astres estan facilitant-te el camí.

No pots queixar-te de la teva situació financera, perquè a grans trets, tens tots els diners que necessites. La teva principal font d'ingressos és la feina ,on aviat aconseguiràs un ascens amb el corresponent increment de sou.

Si t'agraden els esports, la natació és la teva activitat esportiva ideal.  És la millor d’enfortit la teva esquena i millorar dels teus problemes lumbars.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sanar una ferida del cor no vol dir oblidar però és hora de començar de nou, tens una càrrega a la teva esquena que no ajuda al fet que tinguis una relació lliure de conflictes.

És hora de superar això que tant et pertorba. És un dia perfecte per a estructurar alguns assumptes del professional que et feien sentir insegur.

L'energia que et circumda en aquest dimarts és per altra negativa, aprendre a alliberar-te de la negativitat és alguna cosa que hauries de fer al més aviat possible.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari