L’horòscop diari del 18 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 18 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tot estarà en el seu lloc adequat, però hauràs de ser més tolerant amb l'amor. I procura marcar-te un objectiu: no portar-li la contrària a ningú, ni a la teva parella, encara que no et falti raó.

Clima astral ambigu pel que fa als diners; no està de més prendre certes precaucions (si vols aconseguir un bon benefici, clar).

Corres el risc de tenir conflictes amb la teva família per temes de salut, ja que, amb raó t'advertiran que hi ha hàbits (i aliments) que no convenen al teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva vida com a parella no s'assentarà en tan bona forma com desitjaries, ja que les turbulències que antany van assotar la teva relació torna a estar vigent.

Es dibuixa un dia complex en el qual tindràs un terrible desig en guanyar molts diners i, a més, de la manera més ràpida i absurda. La teva incontinència consumista serà difícil de batre.

Els astres et recomanen que beguis, per sobre de tot, molta aigua. Evita els refrescos i sucs plens de sucres.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Sents que la comunicació amb la teva parella ja no és igual que abans, sobretot perquè li dediques molt de temps al treball i passeu poca estona junts. Això us distanciarà.

A la feina aconsegueixen motivar-te els nous projectes que van sorgint. Fer sempre el mateix t'acaba avorrint. Tu demostraràs que t'impliques més que ningú en el treball de l'empresa.

A les nits et despertes molt alterat i et costa bastant tornar a agafar el son. És possible que hi hagi alguna cosa que et preocupi i que no aconsegueixes treure't del cap.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Poden sorgir problemes quotidians amb la teva parella com el repartiment de tasques, petits gests que poden posar a l'altra part de molt mal humor en un moment donat.

Per al natiu de Càncer els astres conviden a la reflexió, i a no prendre decisions precipitades ni en l'àmbit personal ni en el professional, ja que els teus diners estan en joc; sobretot si has de firmar alguna cosa.

Cap malaltia greu t'amenaçarà, però no et deslliuraràs de molèsties lleugeres per algun problema vinculat a grans, inflamacions o botons.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva vida és al present i el teu enuig ha de ser transformat en experiència i saviesa per a poder seguir gaudint de les teves relacions amoroses.

Moderar l'orgull sense desistir de defensar el teu lloc és la clau per a resoldre els problemes que trobis durant aquesta jornada. T'enfrontaràs a diversos fronts de batalla, però el resultat és d'esperar.

Compte amb els canvis de temperatura, ja que les infeccions de gola i nas són molt possibles en aquest moment per a tu i per als signes de foc en general.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva parella ha de convertir-se en el teu gran còmplice, sobretot si tens algun confrontament amb algú de la teva família. Rebràs de bona manera qualsevol gest d'amor que et doni.

Abans de firmar qualsevol document necessites revisar amb detall la lletra petita per a no emportar-te cap sorpresa. Rebràs unes quantes ofertes de treball, però has de pensar quina encaixa millor amb els teus plans.

Confies massa en la teva forma física, però a vegades malgastes les forces en tasques que no valen la pena. Arribaràs a la nit molt cansat i amb canes de posar-te al llit.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui podràs entendre una cosa important respecte a la teva relació de parella i sobretot en relació amb els teus éssers més pròxims. El que t'uneix a un ser estimat, al final Balança, és el que compta.

Saps que has pres les decisions que havies de prendre respecte a la teva vida financera. Les coses giraran a favor teu, confia.

No pensis Balança que la teva salut és qüestió de bona o mala sort. Pren les regnes de la teva vida en aquest aspecte i fes de la prevenció la teva major prioritat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si vius en parella, establiràs una bona complicitat amb el teu cònjuge o parella, amb qui formaràs un equip en aparença fort i unit. Si el teu cor és lliure, l'amor estarà al centre de les teves preocupacions: voldràs estimar per sobre de tot.

L'èxit estarà assegurat per als més treballadors, però també per als natius que tenen un perfil més intel·lectual o artístic.

Serà un dia especialment bo per abraçar noves corrents de meditació, que mai hagis experimentat; el teu nivell espiritual serà elevat i sabràs trobar la calma inclús en ambients complicats.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tant els solters, com els qui hagin començat una relació amorosa fa poc temps, podran avui donar el millor d'ells mateixos pel que fa a l'amor. Els astres t'omplen d'encant i complaença, el qual et farà guanyar el cor del teu ser estimat.

Si encara no t'has decidit a iniciar el teu propi negoci, ara és un bon moment per a fer-ho. Tens les ganes, tens els diners, o pots aconseguir-los, i tens els coneixements.

És important que cuidis la teva salut donant-li al teu cos el descans que necessita.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No sentiràs la força del desengany si prens un camí concret. La teva intenció serà la que marca el rumb. Si sents que algú del teu entorn no està alienat amb el teu propòsit, no t'enfadis i segueix el teu camí amb tranquil·litat.

Es presenten novetats sorprenents que et deixaran bocabadat. No podria tenir millors sorpreses.

La teva salut podria estar patint les conseqüències de la desorganització del menú diari i dels horaris de son. El número de la fortuna per aquest dijous és el 71.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Estàs vivint una setmana molt positiva en els assumptes del cor, pel que no hauria d'haver-hi res que et preocupi. No obstant això, hi ha una cosa que t'inquieta i no saps bé què és, hauries d'aprofundir en aquest sentiment.

Si estàs pensant a canviar de professió, o de feina, hauries de sospesar totes les opcions abans de prendre la decisió definitiva. No et quedis en un lloc on et sentis estancat.

També pot ser que tinguis algun problema de retenció de líquids, que se solucionarà fàcilment prenent algunes til·les i aliments diürètics.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La lluna en el lliure i desagafat signe d'Aquari et portarà per camins desenfadats. Voldràs, costi el que costi, deslliurar-te de restrictives actituds que la teva parella té amb tu i que has tolerat fins avui per amor.

Si no et cuides de despeses innecessàries, veuràs com els teus estalvis s'extingeixen en pocs minuts. És probable que et trobis amb la necessitat de desemborsar uns diners que no esperaves.

Neptú t'inspira a millorar la teva salut a través del desenvolupament d'activitats creatives.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari