L'horòscop diari del 18 de desembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Fes màgia amb la teva agenda si fos necessari: troba l'oportunitat de portar el teu cor fins a destins llunyans on expressar la teva passió, mantenint això sí la serenitat. I és que un enamorament sobtat recent ha capgirat el teu món.

El teu bon ull crític et permet diferenciar les bones ofertes de les estafes. Aquests dies hi ha molt de pillatge i molt indesitjable que vol ficar l'urpa en els estalvis dels altres.

Has instituït certs hàbits saludables en el teu dia a dia i sents que canvien una mica les coses per a millor.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No t'has d'empassar tot el que et digui la teva parella: quan alguna cosa no t'agrada, manifesta la teva opinió amb llibertat i rapidesa, i si una conversa et fa sentir incòmode, no dubtis a tallar-la d'arrel i llançar llum a l'assumpte.

Estàs pensant a fer obres en el teu habitatge? Fes els números que vulguis, però que sàpigues que la cosa acabarà resultant més cara del que estimes.

Conrea el teu Taure interior, realitzant exercicis de meditació. Si mai ho has fet, existeixen nombrosos manuals de meditació guiada que et desglossaran els passos oportuns.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida casolana et portarà algunes complicacions. Hauràs de dedicar un temps extra a assumptes relacionats amb la llar o la família i això donarà lloc a converses que poden suposar conflictes.

Avançar en les teves metes serà complex durant aquest dia. Nombroses interrupcions i conflictes podrien fer que el teu temps no tingui el rendiment que esperaves.

Pot ser que t'influeixi la tendència astral que pateixen els nadius del teu signe a patir contractures en les espatlles. Pots augmentar la ingesta de fruita seca, tenen abundants quantitats de minerals que enforteixen el teu sistema articular.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'amor no serà el protagonista de la teva vida aquest 18 de desembre, però no estàs lliure del seu embruixament. Experimentes menys complicitat en les teves relacions, però un major sentit de la llibertat.

La informació és poder, Cranc, i d'aquesta manera, tu tindràs ganes de revelar certes informacions privilegiades que posseeixes només per destacar sobre els altres.

En la salut, serà una jornada gratificant en la qual alguns es decidiran a unir-se a un nou partit polític o a un grup social, i els més artistes, a una companyia d'espectacles.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella estarà més romàntica i afectuosa del normal. Les manyagues i paraules boniques us portaran fins al dormitori on jugar sota els llençols.

Hauràs de decidir si resignar-te en una feina que et fa infeliç (però amb un bon sou) o començar a buscar ocupació en una altra empresa. Hi ha un parell de llums a la teva casa que fa temps que fan pampallugues. Un parell de bombetes de baix consum no són tan cares, Lleó.

A nivell mental, et vindrà de gust indagar en tu, en com pots conèixer-te més i entendre't millor. La millor eina per a aquesta fi és conèixer la teva carta astral.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ignores què ocorre al teu voltant, però estàs aclaparat amb la quantitat de contactes i sol·licituds de tota mena. Moltes persones volen quedar amb tu i sospites que hi ha un rerefons amorós o sexual després de les invitacions de prendre alguna cosa per Nadal.

Necessites tenir temps de descans de qualitat i deixar la feina a un costat quan així ho marca el rellotge.

El riure és molt guaridor, així que procura buscar motius per fer-ho; que els teus fills petits t'expliquin els seus nous acudits o proposa anar al cinema a veure una comèdia hilarant.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança la predicció en l'amor parla de la teva part més tranquil·la i tolerant. Com a bon signe d'aire, saps adaptar-te a tot el que et ve, i això precisament és el que hauràs de fer avui.

En l'econòmic, la teva habilitat de trobar-li a tot els pros i els contres et pot dificultar la presa de decisions. Això podria dur-te a embarcar-te en negocis o situacions gens rendibles financerament.

En referència a la teva salut avui, els Astres prediuen un dia on pot ser que l'esquena et doni algun problema.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estaràs una mica primmirat i propens a discussions per assumptes sense importància. No obstant això, disposaràs d'una facilitat per a tornar dels teus empipaments amb rapidesa sense detenir-te en malestars innecessaris.

Tens molt per donar i reconèixer la teva capacitat de fer-ho, augmentarà les teves possibilitats d'èxit. El número de la fortuna per a avui és el 51. Aquesta xifra representa segons la numerologia l'estabilitat, l'harmonia, l'equilibri i la bellesa.

Els astres mostren una tendència a sentir certa somnolència o cansament que et fa buscar refugi en el teu dormitori.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop avui en l'amor Sagitari prediu un dia on la sexualitat serà el tema principal. Per a tu les relacions sexuals són una part fonamental de tota relació i la seva manca pot causar-te molt malestar.

La predicció econòmica, segons els Astres, augura un dia on el teu bon criteri serà clau per al teu futur financer.

Quant a la teva salut la predicció parla de cert desgast energètic, causat sobretot per l'estrès laboral. El teu esgotament mental, unit a l'estrès, fan que no puguis estar al cent per cent.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les teves manifestacions emocionals estan en equilibri. Et sentiràs tranquil i pots connectar amb els teus éssers estimats d'una manera afable i senzilla.

Si encara estàs en cerca d'una ocupació, aquest pot ser un dia excel·lent per a mostrar les teves capacitats i habilitats en el camp professional. Podràs manifestar-te i exposar els teus coneixements sense mostrar-te arrogant ni ostentós.

Si continues cuidant el teu cos com fins ara, aconseguiràs molt bones coses. Sembla que no has fet cap esforç, però cada petit canvi en la teva alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui la predicció en l'amor per als Aquari fa referència a aquesta part dels nadius del signe més liberals. La teva necessitat d'independència no sempre és bé vista per aquells amb els quals et relaciones.

La predicció econòmica per a avui dimecres segons els Astres Aquari, duu bones notícies, perquè hi haurà rendibilitat i bones decisions en aquest aspecte de la teva vida.

Per a la teva salut, la predicció d'avui fa referència a un dels teus principals punts febles: el sistema circulatori. Pot ser que això es tradueixi en problemes de varius o anèmia crònica.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La rutina i l'estrès fan nosa en les relacions. Si vols recuperar la part alegre de la teva relació amorosa, fes el primer pas i no tinguis vergonya de tornar a fer pallassades per riure-us junts.

Una compra d'un electrodomèstic podria sortir-te c i és possible que hagis de canviar-lo. Els teus nous veïns creuen que viuen sols, fan soroll a qualsevol hora sense importar-los si molesten als altres. És un altre senyal per canviar de domicili?

Els gasos causaran estralls en el teu intestí, si no pots expulsar-los lliurement. Una infusió d'anís és el remei més eficaç per dissoldre'ls.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari