L'horòscop diari del 18 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 18 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Busca qualsevol excusa i surt amb la teva parella a celebrar la vostra història. Brindeu pel molt que us estimeu i els anys que us queden per gaudir.

És un bon dia per aclarir determinats punts abans de signar contracte o negociar amb èxit les condicions d'un projecte. Les teves ganes de fer les coses de pressa pot fer que et deixis temes importants sense detallar.

Pren-te el temps que necessitis per pensar acuradament sobre tots els aspectes de la teva salut, abans de prendre decisions finals.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Voldràs seduir i col·leccionar emocionants aventures. Però si et passes de llibertí, podries ficar-te en alguns embolics incòmodes que acabin provocant-te un dolorós sentiment d'insatisfacció.

Tindràs ben calculats els teus pressupostos. No se t'excedirà en celebracions ni en activitats d'oci, encara que és possible que els teus fills o la teva parella vulguin més i més.

Allunya't de medicaments que suposadament et fan perdre pes amb facilitat. No empris aquells que serveixen per  controlar el nivell de sucre en sang i que, molts insensats, l’utilitzen com a inhibidor de la gana.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Alguns nadius trobaran cansament en l'àrea de l'amor, ja que la sensació que ets tu qui duu el pes d’una història de dos és francament esgotadora. Els solters coneixeran a algú vibrant, però no compris de moment cap anell de compromís.

Amb els diners tingues cautela, que ja saps que el cap de setmana és quan més minven els teus estalvis per activitats d'oci i temps lliure.

Mantén-te ferm, si estàs duent a terme una dieta per molt que els amics et temptin amb dolços. No et sentis obligat a justificar-te en tot moment.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres en el seu conjunt facilitaran enormement el teu encant i et donaran molta facilitat i per dur a terme relacions amb els altres, si ets solter. En parella, t'animaràs a estabilitzar els teus vincles conjugals a través del matrimoni.

Tens una mica de dificultat per anar a la feina. Et mous en un ambient amb bastant hostilitat on realment no ets culpable de res, però no ets feliç.

Uns pocs dies de descans t'anirien bé,  sigui a les muntanyes o a la costa. Si encara et queden vacances, ja saps què fer.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sobtadament, una situació que no esperes et decebrà i et deixarà amb el cor toca. No és que sigui greu però és que ja suportes que es repeteixin certes pautes de comportament que estan parlades més d’un cop.

S’apropa una millora en la teva vida material, no és possible que ho sentis ja podries estar posant la teva atenció en altres assumptes.

Alguns desacords emocionals amb familiars o amics t'han tret tota la vitalitat. Podries sentir un cansament extrem fruit d'estrès mental.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Vius en bona harmonia i la relació d'aquest dia amb la teva parella és millor del que s'esperava. I és que tots dos sou molt empàtics i us mostreu més receptius a les necessitats de l'altre.

En el camp dels diners s'adverteix protecció i també riquesa material. Podràs gaudir fins i tot d'un petit cop de sort casual.

Una persona atrevida aporta una mica de frescor a la teva vida en l'àrea de la salut.  Al seu costat podràs dur a terme noves activitats esportives o meditació.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els que no tinguin parella, gaudiran avui de moments molt distesos en companyia d'amistats. Aquestes introduiran en les seves vides una persona amb la qual connectaran de forma immediata.

Avui serà un dia de bastants despeses. No obstant això, podràs fer front a aquest desemborsament de diners sense majors problemes per a la teva economia.

La cura de la teva salut és molt important, no hauries de renunciar a aquestes activitats que tant t'agraden en el mar. Tracta d'exercitar el teu cos amb algun esport que et resulti divertit al mateix temps que et faci descarregar adrenalina.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Has d'admetre que la vida amorosa no serà part de les teves prioritats, almenys, ara mateix. Si ets pare o mare, no assumiràs les teves responsabilitats del tot i això pot generar alguns conflictes.

Assumptes vinculats a la propietat intel·lectual sortiran a la llum, podries denunciar que et copien. Tot i això, es valoraran la creativitat i l'originalitat.

No és necessari que et converteixis en el campió de cap disciplina per fer una mica d'exercici i posar-te en forma.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Continuaràs gaudint d'una bona ratxa en els assumptes del cor. Després dels mals temps, et mereixies aquest període de tranquil·litat i harmonia. La teva parella contribuirà especialment a tenir un dia molt especial.

La teva tasca pendent en l’àmbit professional i econòmic és principalment creure més en tu mateix.

Recupera antics hàbits saludables que has perdut, com una bona alimentació, o l'exercici diari adequat. Ets una persona a qui li agrada cuidar-se, és moment d'invertir temps en aquest aspecte.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Saps que cada minut de la teva vida val molt i no vols perdre el temps amb discussions que no t'ajudaran a progressar en les teves relacions. Per això, si algú està provocant un conflicte o vol mantenir una conversa pujada de to, no hi ha res millor que ignorar-lo.

És possible que darrerament estiguis collint el fruit dels teus esforços del passat. Per això avui pots fer una despesa fora del pressupost mensual.

La teva salut és molt bona, tot i que pots estar mostrant alguns símptomes de cansament per tants esforços realitzats.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Moment de gran harmonia en les relacions familiars. Hi ha coses que no aconsegueixes solucionar com tu vols, almenys has pogut calmar els ànims. Aquesta treva significa molt, així que tracta d'aprendre de l'experiència.

És un bon dia per pensar detingudament, si estàs tancant les portes a millors oportunitats professionals.

Vigila els excessos amb l'alcohol, perquè saps que cada vegada el toleres pitjor. No només és qüestió de malestar físic, sinó també emocional. Et convé entrar en contacte amb la naturalesa per recarregar-te d'energia positiva.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aquest diumenge té un clima tens, que envaeix qualsevol conversa. Per això vigila, no t’empipis ni responguis a les provocacions. Peixos, la teva sensibilitat avui és alta, la malenconia podria jugar-te una mala passada.

Si necessites companyia, busca un amic amb qui parlar d'assumptes frívols, fer esports o anar al cinema. Les velles maneres de portar els teus assumptes materials potser no t'han donat el resultat desitjat.

L'estrès que et generava tant malestar comença a desaparèixer i permet que et sentis en plenitud, amb més forces i molt equilibrat físicament.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari