La predicció astral del 18 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 18 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha alguns núvols en el teu cel amorós, molt especialment per a aquell Àries que fa poc temps vam començar una relació. Notaràs que sou dues persones que s'estimen però que alguna cosa falla. Tot apunta  que la història acabarà en poc temps.

Voldràs cavalcar de pressa el cavall de la teva vida però els astres et recomanen que millor vagis a un ritme lleuger i constant.

Et donarà la sensació que la societat exigeix ser feliç a qualsevol preu que viure una situació de crisi o de frustració és una cosa insuportable.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El desig i l'atracció personal que sentiràs avui cap a algú que coneguis serà peculiar, gairebé indescriptible: et sentiràs hipnotitzat. Per als Taure que tenen parella, no permeteu que la feina us deixi sense temps lliure.

Algú et comentarà rumors que afecten el teu futur econòmic.  No sabràs fins a quin punt té credibilitat la seva font o no.

Descarta acudir a consultes de massatgistes de dubtosa titulació i preu econòmic perquè és probable que no sàpiga realment el que està fent en els teus ossos i articulacions.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els comentaris que circulen sobre la teva parella només pretenen desestabilitzar-vos. Seràs capaç de sacrificar moltes coses per tal d'estar a gust al seu costat. Ningú aconseguirà separar-vos de moment.

Encara que no ets partidari de demanar diners als teus amics, seria millor que saldessis els teus deutes. Estàs immers en un procés de renovació laboral, on recorreràs als teus contactes.

No tindràs ni temps per a asseure't a dinar. Les presses s'apoderen de la teva vida. Fes exercici de manera controlada i evita les hores de més calor per no patir cap problema físic.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En la teva família pot haver-hi discussions fortes i no podràs quedar-te callat i clamaràs justícia per als teus éssers més estimats i febles. Això pot enfrontar-te d'alguna manera amb la teva parella, en una situació veritablement incòmoda, ja que cadascun té una opinió sobre aquest tema molt diferent.

Recorda que els malentesos succeeixen i que el rancor no serveix de res, sobretot quan es tracta del món dels negocis.

Pensa en el teu futur i la teva estabilitat, Cranc! Dedica't temps a tu mateix, a aquesta activitat que tant t'agrada.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Potser has rebut un missatge durant la nit, no dubtis a anotar el que et dicta la teva ment superior quan la teva consciència descansa. Es tracta de guies i senyals que indiquen la teva missió.

Si estàs esperant que es pronunciïn sobres una qüestió legal, herència, edicte o sentència,  podries ser dels nadius de Lleó que rebran les notificacions que estaven esperant.

L'automedicació pot ser molt perillosa. No ingereixis pastilles com a solució per tot sense que el teu metge te les recomani. Que hagin estat prescrites a un amic o familiar, no significa que serveixin per guarir els teus mals.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No pots descartar enamorar-te d'algú del teu entorn. Aquells que ja tinguin parella i que pensin a ser-li infidel, potser haurien de rumiar-ho dues vegades. Visitaràs uns familiars molt directes.

Es presenta una bona oportunitat per vendre o llogar una propietat que et reportarà molts ingressos. No ho celebris fins que estigui tot ben tancat, per no dur-te un disgust.

Estàs tan atabalat que possiblement se t'obliden moltes coses. Presta especial atenció als canvis de temperatura, sobretot si entraràs en un centre comercial.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les obligacions diàries poden estar disminuint la teva capacitat d'atendre les preocupacions dels teus fills, que ara més que mai necessiten la teva brillantor, la teva maduresa i la teva intel·ligència.

Algunes exigències laborals pot ser que no t’agradin, però són d'obligat compliment i no té sentit que intentis nedar a contracorrent.

Quan comencis a defallir durant el dia d'avui, pots utilitzar un talismà que té poder i energia per seguir. Si de veritat tens fe en això, pots realitzar al començament del dia alguns rituals per a l'atracció de la salut.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sobretot, desitges estabilitat en la teva vida i més encara en l'àmbit de l'amor, una cosa que no és negativa. Però les influències astrals del dia t'inclinaran, Escorpí, a adoptar una actitud particularment inquisitiva amb la teva parella.

Esforça't per dur una vida raonable. En aquesta jornada el teu sentit comú et dirà les coses a les quals has de renunciar per mantenir els teus diners. Serà fàcil sentir-se bé amb molt poc.

Per als dolors d'esquena, el ioga et pot servir per recuperar una bona postura i sentiràs com t'alleujarà.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si aprens a actuar i a estimar amb serenitat , aconseguiràs gaudir de moments molt més intensos. Si tens parella, trencaràs els límits que t'impedeixen expressar-te amb l'ajuda del planeta Urà.

Venus t’envia una radiació que abraça i envolta els teus éssers estimats. La teva situació econòmica continua estable gràcies a les teves sàvies decisions i la teva encertada manera d'administrar els diners.

Amb Venus a Peixos, la importància de la bona salut emocional es fa patent. Recorre a teràpies de caràcter espiritual per preservar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És probable que t'arribin notícies d'una persona que estimes de qui no saps res des de fa molt temps. Estàs en condicions de poder brindar-li la teva ajuda.  Cuida la teva parella, és el teu millor aliat per aconseguir les millores que vols en la teva vida.

Veuràs augmentar els teus ingressos de manera sorprenent i gairebé màgica. Les relacions laborals o amb socis estan sent beneficiades per les alineacions dels astres.

Si esclates cada vegada que t'assabentes de les crítiques i mentides que gent malvada pronuncia en contra teva, veuràs danyada la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Estàs en un moment de canvis en les relacions, si saps gestionar-los adequadament, els teus vincles s'enfortiran. Tant la teva parella, com els teus amics i familiars estan disposats a donar-te suport i brindar-te tot l'afecte que et mereixes, recorre a ells.

En assumptes de diners sabràs com actuar convenientment. Si has de fer front a decisions importants sobre aquest tema, no deixis cap problema sense solucionar.

No deixis de banda les teves emocions i sentiments, encara que el teu cos té prou energia per completar totes les tasques diàries, les teves emocions necessiten la teva cura i atenció.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Hauràs d’afrontar una situació dolorosa. És probable que arribin a la teva vida notícies molt negatives o desagradables.

El moviment astral en la teva zona de negocis i diners pot ajudar que avui trobis la forma de tancar un negoci o venda important. Si estàs buscant feina, no és un bon dia per fer una  entrevista.

Durant la jornada d'avui els nadius de Peixos seran propensos a sofrir de migranyes i maldecaps. Aquestes podrien tenir un origen nerviós o de tensió muscular.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari