L'horòscop diari del 17 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 17 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Es propiciaran moments de tendresa i plaer i detectaràs tota la veritat en els cors d’aquells que  t'envolten. Si algú t'estarà mentint, ho sabràs.

Les paraules se les enduu el vent, i si és en matèria de negocis, encara més, Àries. Així que procura que qualsevol proposta que et facin quedi reflectida per escrit, sigui a través de correu electrònic, burofax o el mitjà que consideris oportú.

Procura tenir un dimarts carregat d'humor. Saps que riure amb grans riallades és una bona forma, a més, de cremar calories?

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Moltes preguntes reneixen avui en el teu cor, algunes de les quals semblava que ja tenien resposta definitiva. Aquestes qüestions intoxiquen la teva actitud i la tenyeixen d'una tristesa que només pot distanciar-te dels altres.

Les teves ganes de viatjar són enormes, Taure. Et planteges visitar una agència de viatges per veure quants diners costa complir la travessia dels teus somnis.

Procura no prendre medicines al teu lliure criteri cada vegada que et faci mal alguna cosa, Taure. Aquest tipus de productes ha de ser sempre prescrit per un professional. Cerca millor alguns remeis naturals.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et resultarà interessant tenir una crisi en la teva parella, que pot succeir avui o que fa dies que s’arrossega. I és que tens moltes ganes de treballar per  ser feliç en l'amor, serà un desafiament.

Alguns confien en tu per prosperar econòmicament, esperen que els facis un favor. Analitza fins a quin punt pots tirar-los una mà sense alterar els teus plans.

Pots adaptar-te amb facilitat a totes les situacions. No t'importarà que faci avui fred o calor, sabràs mimetitzar-te amb el teu entorn i descobrir noves formes de vetllar per la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Es promou el creixement personal. Tens ganes d'enfortir les teves relacions i intentes ser millor persona dia a dia. No obstant això, els teus esforços a vegades queden minvats quan la gent no aplaudeix les teves accions tal com desitges.

No et prenguis com una cosa personal que a la feina et demanin que segueixis l'exemple d'alguns companys. Segurament tenen destreses i habilitats que tu també podries incorporar.

Alguns pecaran per ser excessivament aventurers. No creguis que tot està permès perquè als teus ulls el món sembla benvolent. Actua amb moderació i molt sentit comú.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els problemes i els malentesos t'atabalaran d'una manera que tindràs més ganes de fugir que d'aclarir les coses. Algú podria sorprendre't en una discussió, el seu argument serà contundent  i no tindràs paraules per respondre.

És un bon dia per prendre les oportunitats que passen al teu costat. Recorda que la sort no depèn de l'atzar, sinó de saber aprofitar cada moment.

Si estàs pensat que has de baixar de pes o canviar la forma com t'alimentes, és un bon dia per  canviar el rumb en aquest tema.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu desig et duu a buscar ideals d'amor una mica irreals. Vols fer les concessions necessàries per sentir-te protagonista d'una comèdia romàntica, com les que triomfen en les taquilles dels cinemes.

Estàs disposat a protegir els teus interessos amb dents i ungles. Vetllaràs pels teus negocis amb fermesa, i podries arribar a discutir durant el dia d'avui amb un familiar o un amic que en lloc de recórrer als teus serveis,  truqui a la competència. Ho consideraràs una deslleialtat.

Per sentir-te sa la sensatesa és la millor aliada. Saps perfectament que mai és bona idea cometre excessos.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui dimarts la predicció dels Astres continua sent bona per a tu, perquè l'amor serà el protagonista de la jornada. L'enteniment al qual has arribat amb la teva parella us ha ajudat a fer aquest pas decisiu en els canvis que anàveu necessitant.

Els problemes econòmics Balança semblen no voler desaparèixer. Si bé no estàs en la ruïna, i comptes amb el suport d’aquells que t'envolten per sortir d'aquesta situació, t'ha enxampat per sorpresa.

La teva salut física continuarà sent molt bona avui dimarts. Tot i això, procura fer un bon escalfament si vas a entrenar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Troba en tu mateix noves motivacions per ser feliç, Àries. Per superar-te i donar amor que després es rebi de tornada. I és que recolliràs allò que et dediquis a sembrar.

En la teva economia hi ha més forats i problemes dels quals vols veure. Algú pròxim, com la teva parella, o un germà, intentarà fer-te comprendre quina falla i com podria remeiar-lo, però descartaràs les seves propostes per egoisme.

Només et semblaran bé les propostes que ideïs tu. El cultiu de plantes i arbres et donarà molta pau alhora que ajudaràs el planeta a respirar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop per avui dimarts et porta bones notícies Sagitari. Et sentiràs molt a gust en la teva relació de parella. La tranquil·litat, l'estabilitat i la bona comunicació seran els elements a destacar d'aquest dia.

Econòmicament Sagitari, el teu horòscop per aquest dimarts prediu un dia d'abundància i prosperitat.

El teu estat de salut física és bo, encara que sempre és millorable, això ja ho saps. No deixis que un estat d'ànim baix et condicioni a l'hora de estar bé físicament. És molt important que et cuidis.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna en un signe de terra et beneficia i podria atreure la teva vida algunes bones sorpreses. Potser et regalen un viatge o reps una invitació. D'aquesta manera la comunicació millora i la confiança adquireix major profunditat.

Una proposta laboral arribarà, tot i que no la que esperaves. Havies tingut il·lusions en el passat de formar part d'un projecte professional molt atractiu i no ha estat possible.

Tindràs un magnífic dia de serenitat i calma. Aprofita’l per recarregar les energies que et fan falta.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari avui hauràs de prestar més atenció a la teva relació de parella, si vol que les coses marxin bé entre tots dos. Les distraccions i el temps que ocupa la feina en la teva vida pot trencar l'equilibri aconseguit fins ara.

Avui dimarts, els Aquari viuran un dia ple de preocupacions en relació amb els diners. Segurament hagin de demanar consell a una persona més experimentada que els indiqui la millor forma d'actuar.

Quant a la salut física dels aquaris, avui serà un dia bo, els vostres esforços per cuidar-se més estan donant resultats.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És possible que tinguis una sorpresa que a la llarga et doni beneficis pel que fa a l'amor. Passaràs a un nou cicle. La vida té molt per a brindar-te, Peixos. Obre el teu cor a les diverses experiències que es presenten.

Aquells nadius que estan en l'actualitat sense ocupació tenen els millors auguris dels astres per a contactar amb persones que poden ajudar-los.

Si tens alguns malestars, aquests són fruit de l'apatia i l'avorriment que la vida quotidiana et genera. Es tracta que busquis noves motivacions.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari