L'horòscop diari del 17 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 17 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Lluites amb tu mateix per  no accedir als teus propis desitjos. I és que tens moltes ganes d'aixecar el telèfon i cridar a un antic amor o un company amb el qual es van construir les bases d'una relació que tan aviat com va arribar, es va diluir.

Gràcies a l'amabilitat del planeta Júpiter, podries beneficiar-te en aquest dijous d'un petit èxit econòmic, un cop de sort en l'atzar potser.

Si has agafat quilos de més, no facis un drama: simplement reacciona i fes una dieta lleugera combinada amb esport.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Es preveu una vida de parella harmoniosa, equilibrada, impregnada de tendresa i dolçor. Tanmateix, avançada la nit, tot això pot canviar i convertir-se en passió sense fre. Els solters durant aquest dijous poden experimentar algunes temptacions divertides però superficials.

La teva opinió i la teva negativa a fer concessions en assumptes delicats de diners, generarà conflicte, especialment en el cercle familiar.

És un bon dia per corregir errors del passat, aprendre valuoses lliçons i observar quines accions vas dur a terme de manera errònia i com has de treballar perquè no torni a succeir.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La lluna en Bessons us ajuda a començar de nou pautant models de comunicació diferents per trobar un punt en comú. Aquells nadius que estan solters tenen l'oportunitat de conèixer a una persona amb la qual compartir motivacions intel·lectuals, viatges i diversió.

Tens una valuosa oportunitat per expandir-te en tot el que intentis. Aprofita aquesta ajuda astral per créixer.

La teva activitat mental podria estar massa estimulada i per això et costarà arribar al llit i agafar el son.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Una bona aliança planetària dominarà la teva vida romàntica i t'impulsarà a ser optimista. Si estàs casat o vius amb la teva parella, la felicitat t'esperarà. Hi ha bons auspicis perquè siguis detallista, inventiu i molt tendre.

És important que demanis cita amb el teu gestor, perquè et doni informació de primera mà sobre com estan els teus comptes i per quin motiu hauries de ser més previngut amb les despeses.

Per evitar intoxicacions alimentàries és important que rentis bé els aliments que vagis a menjar, especialment si els prens crus.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sentiràs la necessitat de fer algun pla espontani. Un sopar tipus pícnic sota les estrelles, li encantarà a la teva parella. Els solters que sàpiguen aprofitar l'energia de Lluna i siguin xerraires coneixeran a algú amb qui tenir un encontre d'una nit o una possible relació.

Avui és un dia perfecte per fer nous contactes del teu mateix camp d'inversions. Això suposarà pujar un nivell dins el teu estatus financer.

Un pensament autodestructiu et passarà pel cap així que hauràs d'acudir al teu terapeuta o guia espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva predicció d'avui està carregada de complicitat i d'atenció mútua, així com de sentir de l’humor. Vinga, fes un pas cap endarrere, val la pena. És el moment ideal per a la reconciliació, així com per a la consolidació dels teus llaços matrimonials. I no pequis de tímid, si ets solter.

Seràs una mica rebel en el teu entorn de feina, no acceptaràs bé les ordres, i molt menys les crítiques.

Si pateixes algun tipus de problema de salut, aprendràs a demanar ajuda sense vergonya, encara que et generi alguns estigmes socials.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquells que estiguin solters continuaran gaudint de molta activitat i diversió. Coneixeran a noves persones i segurament entre elles algú els atraurà com per tenir una aventura.

En línies generals, avui l'horòscop prediu un dia bastant equilibrat i favorable per als nadius de Balança pel que fa a les seves finances i assumptes laborals.

Si has sabut ser previngut i seguir una alimentació adequada, procurant que el teu organisme tingui tot el que necessiti, així com descansant suficientment, avui evitaràs malaltia contagiosa. Els teus ànims estaran regulars.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estàs començant a descobrir que existeixen múltiples maneres d'aconseguir estar prop de l'altre. T’adonaràs que has donat grans dimensions a un problema que en realitat no era tan greu.

Tindràs molt bones relacions amb els clients i podries aprofitar per realitzar promocions en les xarxes socials per difondre les teves activitats o productes.

Si estàs suportant molta pressió o estrès, el pitjor que pots fer és fugir. És el moment de conversar sobre els teus sentiments i els teus temors.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop d'avui per a l'amor parla d'una gran sensibilitat i desenvolupament de la teva part femenina. Això et duu a voler cuidar dels teus éssers estimats i recolzar-los en tot el que necessitin.

Els teus assumptes econòmics aniran amb molta fluïdesa avui, podent realitzar una important inversió que portarà molt bons resultats a la teva vida.

Hi haurà una resolució a favor teu a escala legal. Avui hauràs de posar-te horaris i ordenar en general les teves rutines diàries, sobretot a l'hora de menjar.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna en Bessons dóna suport als teus desitjos de diversió i jocs. Si havies planejat una sortida amb amics, no hauries de deixar-la postergada per compromisos que no et donen més que problemes i tristeses.

Si et truquen per treballar en una empresa desconeguda amb una paga excepcional, no està de més que, abans de donar el sí, prenguis les teves precaucions. Hi ha gent molt poc fiable que podria oferir el que no té.

Enforteix el teu cos i el teu esperit amb accions positives.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per als solters, pot ser que estigui arribant l'oportunitat d'un nou amor d'un signe d'aigua, probablement Peixos o Cranc, amb qui podràs parlar i expressar sentiments. Hauràs d'anar amb compte amb les paraules per no allunyar a aquesta persona.

Econòmicament, hi haurà un canvi rotund per a molts nadius del signe d'Aquari. No has de tenir por, perquè és una cosa que vols manifestar des de fa temps i fins ara han estat esperant el moment precís.

Aquells que estiguin patint d'alguna malaltia de tipus físic, notaran una millora. Per fi han sentit les teves plegaries.  

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una tercera persona s'interposarà en la teva relació. No et tallis un pèl i saca la teva faceta fosca per a retornar-li els punyals a aquesta persona entremetedora. Els solters que estiguin jugant a tres bandes han d'anar amb compte, si no volen tenir un disgust.

És el moment de replantejar-te un canvi, però un canvi de debò. Has provat de buscar ocupació a l'estranger? Treu el teu costat més aventurer, el teu coneixement i vés a viure a aquest país que tant et fascina.

L'ambient de la teva llar estarà una mica carregat d'energia negativa, has de fer una neteja energètica.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari