L'horòscop diari del 17 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 17 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Ets receptiu a la bellesa en totes les seves expressions. Una persona bella pot posar el teu món del revés, encara que cerques sobretot un perfil carregat de naturalitat. El que de debò t'enamora és la dolçor d'una cara sense retocs ni artificis de cap classe.

Els problemes financers s'estabilitzen en certa manera aquest diumenge de novembre.

Et mostres més lúcid, les confusions es congelen temporalment i presumeixes d'una bona estabilitat. El contacte amb els animals i el medi ambient t'afavoreix en totes les seves formes.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs fent tot bé? Llavors podràs aconseguir aquest objectiu que per a tu és tan important en l'amor. Els teus esforços tindran la comoditat com a resposta, tot anirà millor a partir d'ara.

Trobes consol financer en el teu cercle més pròxim. Algú et dona un cop mà per solucionar tots aquests problemes de diners que t'amoïnen, però pensa que és un favor que hauràs de retornar en el futur.

Tendeixes a caure fàcilment en excessos de tota mena. La teva força de voluntat es trontolla, especialment si has estat seguint de manera rígida una dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si les teves relacions de parella no han estat bones en els últims temps, és molt possible que en aquesta època, quan Venus passa per la teva zona de les relacions, visquis millores i major enteniment.

En matèria econòmica, en lloc de lamentar-te per les teves manques o pels objectius que no aconsegueixes has d'enfrontar els teus temors i avançar cap al futur amb confiança.

Podries veure't temptat a abusar del menjar o de la beguda. Sents un benestar i una alegria que t'empenyerà a certs excessos.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Esperes que algú vingui a buscar-te i demani la teva mà o el teu cor? Llavors et sentiràs decebut. Els canvis en l'amor poden produir-se, però hauràs de ser tu qui faci la primera passa.

Alguns comptes dins de la teva llar no estaran totalment clares i hauràs de demanar explicacions. Cerca les factures, saca la calculadora i detecta què és el que està fallant.

Júpiter i Mercuri et conviden a dedicar-te temps a tu mateix i al teu benestar. Utilitza les xarxes socials amb saviesa i trobaràs bones ofertes per a massatges, visites a termes i similars.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Deixa de preocupar-te per quant durarà la teva relació de parella o què diran els altres. Simplement gaudeix de l'afecte i de l'amor del moment. Si estàs solter, un amic et declararà el seu amor però el rebutjaràs, ja que tu només veus amistat en aquesta persona.

Si tens un negoci propi, et passaràs el diumenge fent inventari. No és el millor pla ,però és necessari.

Aprendre a tenir somnis lúcids pot ser-te molt útil per aturar un malson o simplement per gaudir d'accions que no pots fer en la vida real com volar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Gaudeix amb la comoditat de casa, serà per a tu el teu castell infranquejable on res pot anar malament. Rebutges algunes propostes per a sortir, et dóna mandra abandonar el teu regne, i això no et beneficiarà per a res en assumptes amorosos.

Has d'emprar aquest dia per reflexionar sobre la teva capacitat per a liderar equips de treball. Saber manar a cadascun el que ha de fer és tota una virtut.

Et preocuparàs per la contaminació de la natura i les dificultats que tenen certes espècies en perill d'extinció. Empra el teu diumenge a cuidar l'ecosistema.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters nadius de Balança que estiguin volent trobar l'amor han de saber que algú del seu entorn té molt a oferir-los en aquest sentit. D'altra banda, si encara no confies plenament en l'amor, és senyal que has de treballar en tu mateix.

Els qui desitgin prosperar i millorar encara més la seva situació econòmica, tindran una bona oportunitat a l'estranger.

Referent a la salut, l'horòscop d'avui prediu bona salut. Només has de parar esment a la ingesta de líquids.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Viuràs alts i baixos emocionals. És possible que sentis que la teva parella o les persones amb les quals convius et porten la contrària o no et permeten actuar amb llibertat.

Anima't a emprendre els teus somnis. Moltes vegades els millors plans són els que arriben amb força des de la inspiració i no es detenen fins a ser complets.

La salut física és bona, no obstant això la tensió i irritació nerviosa pot perjudicar el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui diumenge en l'amor per als nadius de Sagitari augura un dia molt satisfactori. Les relacions es donaran de manera natural, espontània i molt harmonioses, tant amb la parella, amics com amb la família.

En matèria financera, els nadius del signe avui gaudiran de les influències positives dels Astres. Després d'alguns ajustos, encertadament duts a terme, la teva economia està perfectament.

La predicció per a la teva salut en el dia d'avui Sagitari et recorda que perquè el teu cos funcioni correctament, no només has d'alimentar-lo bé, sinó de forma equilibrada.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Viuràs una tendra jornada en la qual connectaràs molt bé amb l'energia femenina. Pot ser que tinguis necessitat d'expressar els teus sentiments, encara que la irritabilitat i les formes brusques podrien sorprendre't.

L'energia circumdant t'ajuda a prendre consciència de la importància dels grups de pertinença i el pes que té en la teva vida professional formar part d'una comunitat.

Veuràs renéixer les teves esperances, gràcies al contacte amb persones que et coneixen des de fa temps. Els astres mostren una particular sensibilitat en la zona lumbar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter Aquari, avui et reuniràs amb un grup d'amics a través dels quals coneixeràs a una persona que passarà a formar part de la teva vida. De com es desenvolupin els esdeveniments, depèn en gran part de la teva actitud, vigila.

El teu horòscop avui per a l'economia parla d'un corrent o flux de diners que està operant en la teva vida. Pot ser que estiguis pagant un deute; que quedarà saldat, o pot ser que estiguis rebent una aportació periòdica de beneficis extra.

Bona salut física i emocional. No tens motius per no aprofitar-ho i compartir-ho amb els altres.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella no s'implicarà en les tasques de la llar i això et farà sortir de polleguera. També és casa seva! Hi haurà una discussió sobre qui fa més en quina i qui treballa més hores, però saps que té raó.

Si fa temps que busques feina però no hi ha sort, potser és el moment de reciclar-se i aprendre un ofici nou. Cerca un nou camp on hi hagi molta demanda d'ocupació i comença a formar-te.

Necessitaràs una estona de desconnexió i tranquil·litat per recarregar forces. Aprofita per llegir i així desconnectes també dels aparells electrònics.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari