L’horòscop diari del 17 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 17 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les conquestes que et proposis estaran a l'abast de la teva mà: els contactes que ja tens establerts evolucionaran favorablement i podràs continuar coneixent a aquesta persona que t'interessa.

Preocupa't de la imatge que desitges projectar, perquè la teva professionalitat hauria de ser impecable; serà important el teu paper en unes negociacions.

Visita un indret on hi hagi aigua corrent i realitza una mica de meditació; connectaràs amb el teu Àries interior. Escolta aquesta veu de la teva consciència, i desperta alguna vegada al nen que algun dia vas ser, que t'anirà molt bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hauràs de fer exercicis interns importants per a trobar dins teu un equilibri en aquesta desconcertant jornada, en la qual a més, estaràs embriagat d'escepticisme. No t'atabalis i intenta que tot flueixi.

Desconfiaràs de persones nouvingudes que es dediquen al mateix ofici que tu, que podrien trepitjar-te el que tu has estat conreant durant molt de temps.

Mercuri no et fa massa resistent, i especialment hauries d'anar amb compte aquest dia amb les temperatures excessives, tant de fred com de calor. Seràs fort i diràs no a les temptacions.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Per moltes traves que et trobis, Bessons, sempre aconsegueixes superar les dificultats. Ningú podrà detenir-te en el teu intent de conquistar la persona estimada. T'obriràs a ella sense por a fracassar.

Aconseguiràs importants beneficis econòmics per mitjà d'inversions controlades, que en qüestió de dies et reportaran bastants diners. No té sentit que ara ho arrisquis tot a una sola carta.

És normal que ja no tinguis la mobilitat d'abans, però tothom compleix anys i tu no ets una excepció. Una vida més activa retarda els símptomes.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Neptú en el seu ambient més pervers està disposat a enfosquir el teu dia i que en el teu cor hi hagi només ombres, deixant la llum sota mínims. I com a conseqüència, certes bombes de rellotgeria poden explotar.

A través del telèfon mòbil, del correu electrònic i fins a senyals de fum si fes falta: avui moltes persones voldran contactar amb tu per assumptes de negocis.

Diràs adéu a la mandra i seràs una persona molt eficient, a qui no li costarà matinar, ni complir els seus compromisos amb la família.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Aquest divendres mostra emplaçaments planetaris que indueixen a grans passions i que visquis moments de molta emoció i força sexual. La gelosia i la possessivitat també formen part de tu. No reneguis d'això, ja que l'única cosa que aconsegueixes és donar-li força a aquesta característica.

Et despertaràs amb poc ànim d'afrontar la jornada laboral, però veuràs que passa més àgil del que esperaves.

El tractament més sa i complet per al nerviosisme i el cansament és el sol. Si prens el sol veuràs que la teva energia vital es recarrega.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Encara que no et trobis entre els signes més maldestres del zodíac, sí que tens poca delicadesa a l'hora de donar males notícies. No tallis amb una parella per missatge.

Val la pena que treguis la calculadora per a decidir si et compensa més anar a treballar amb cotxe o en transport públic. Segur que et val la pena moure't en bus.

Aprofita els rajos del sol per anar a la platja o a la muntanya. El contacte amb la naturalesa et dotarà d'una energia inusual. El teu organisme recarregarà així les piles.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'alegria és la protagonista en els assumptes del cor durant el dia d'avui per als que estan sota el signe Balança. Si bé hi haurà els qui estiguin una mica baixos d'ànims per haver acabat alguna relació, aviat sabran que era necessari per a rebre quelcom millor.

Comptes amb l'ajuda de l'Univers en qüestió de diners, de fet, la prosperitat ha fet acte de presència en la teva vida. En l'àmbit econòmic i laboral, estàs en un moment immillorable.

Avui tindràs una petita recaiguda pel que fa a salut, però res que no es pugui curar amb repòs i uns dies de descans.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva última conquesta t'omplirà d'orgull, gairebé et semblarà més una gesta que una història d'amor, i voldràs compartir-la amb els teus, cridar-la als quatre vents, però l'altra part opina igual?

Júpiter i Mercuri, units i aliats, faran mal a la teva economia domèstica, perquè seràs el rei dels desitjos i de les coses innecessàries; el consumisme serà molt potent.

Qualsevol excusa et semblarà bona per a passar-te per alt la dieta, o no complir amb la teva rutina d'exercicis físics. Malament, Escorpí, així no progressaràs!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els qui mantinguin relacions estables veuran com també canviarà la forma de relacionar-se, o millorarà, o acabareu per seguir camins separats. Tot es donarà de forma natural, perquè no serà una fugida fàcil, sinó una decisió molt consensuada.

Estàs preparat per a fer aquest pas definitiu que crearà una nova forma de viure i d'entendre la professió. La teva vocació serà la teva professió a partir d'ara, els teus somnis es materialitzen i aconsegueixes els teus objectius que han estat postergats durant tant de temps.

Per sort, saps el que has de fer per a recuperar el teu estat de salut i les teves energies físiques.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els teus assumptes romàntics aniran molt bé. El teu esperit despreocupat atraurà avui diferents persones que voldran passar la nit gaudint de la teva interessant conversa. Si estàs convidat a un sopar o reunió, no hi faltis.

Estàs gaudint d'una dinàmica còsmica molt propícia que ajuda en tot el que es refereix a la comunicació i beneficia assumptes legals o relacionats amb sentències o edictes.

  

Estàs en condicions de començar un pla de recuperació de malalties relacionades amb la sang i els seus òrgans de neteja.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Recorda Aquari, que l'amor no és un concepte abstracte, ni una moda, ni una idea, ni alguna cosa que li succeeix només a algunes persones. L'amor és la capacitat de respectar, admirar, cuidar i estar present per a una altra persona. Sense això, cap relació arribarà massa lluny.

Cerca noves maneres de millorar la teva vida financera, avui dia hi ha centenars de noves opcions que et permeten posar a treballar per a tu els teus estalvis.

  

No esperis a sentir-te malament per a valorar el teu estat de salut, perquè la prevenció és un factor fonamental en aquest terreny.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'harmonia i l'entrega són els protagonistes de la teva vida amorosa. Moltes coses que et tenien en dubte s'aclariran. Si la teva parella és de signe d'aigua, l'enteniment serà molt més gran.

Plutó retrògrad genera el sorgiment de dubtes i plantejaments en l'àrea laboral. Hauràs d'afrontar el desafiament de reconèixer els teus propis errors i esmenar accions del passat.

  

Hi ha magnífics contactes planetaris per als nadius de Peixos avui pel que fa a la salut i a l'equilibri energètic.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari