L’horòscop diari del 17 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 17 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Una certa tempesta astral podria dividir la teva personalitat en dues meitats ben diferents; una blanca i una altra negra. Hi haurà moments on un sol Àries semblarà ser molts a la vegada, probablement confonent els teus interlocutors. Voldràs una cosa i la contrària  alhora.

S'afavoreix la inventiva en totes les seves formes:  la creativitat, la proposta de solucions diferents a errades habituals.

La majoria de les vegades trobes solucions de consens, fins i tot en la complexitat.  Aquesta pau que acumules es notarà en el teu cos, que estarà calmat i relaxat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Ben inspirat pel planeta Júpiter, aquest t'ajuda a canviar el teu comportament habitual per a aconseguir l'harmonia matrimonial. Si ets solter, potser hauries de dir-li que sí a aquesta persona que vol prendre cafè amb tu i que només coneixes a través d'aplicacions o xarxes socials.

A la feina, el clima astral pot crear una agitació ambiental que no és adequada per a la concentració.

El ioga o un massatge, mètodes que han demostrat la seva eficàcia, t'ajudaran a restablir l'equilibri i podràs fer-ho dins de la teva pròpia llar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs una mica decebut amb la teva parella, principalment perquè fa plans sense comptar amb tu. Avui quedarà amb els seus amics i no t'ho dirà. Es pot dir que et sents menystingut.

Estàs disposat a abandonar la teva vida consolidada en una empresa per emprendre un nou projecte en solitari. Per encetar aquest negoci, comptaràs amb l'ajuda d'un soci.

Començaràs a treure del bagul algunes peces de roba de l'any passat i t'adonaràs que ja no et senten igual. Això significa que has guanyat algun quilo últimament.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si a vegades la nostàlgia i un aire de malenconia t’envaeixen, sabràs solucionar-ho. No et sentis aclaparat per la situació, busca ocupacions que t'entretinguin. De totes maneres, el teu entorn et cuida!

Reflexiona sobre un aspecte: acumulant contactes, Cranc, multipliques les teves possibilitats de guanyar més diners. És necessari tenir amistats fins i tot en l'infern!

El cel t'ajuda a comunicar-se sense problemes. Si sents molèsties peculiars, sabràs transmetre-les-hi al teu metge amb molta fluïdesa perquè detecti què falla en el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És necessari que aprenguis a demanar disculpes quan tens d'un arravatament.  T'expresses de manera agressiva i fereixes els sentiments de qui rep les teves paraules. No creguis que és fàcil estar amb tu quan t’ofusques.

Tens una energia pròpia d'un lleó de cacera. S'espera que mostris el teu valor i que no et tremoli el pols, quan has de signar acords o prendre decisions que podrien resultar doloroses.

No deixis que la teva efervescència et domini. Troba una sortida creativa i saludable pel benefici del teu sistema vascular.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En l'amor no pots estar sempre en un segon pla, pendent d'allò que et digui la teva parella. És hora que prenguis la iniciativa. No tinguis por de fallar.

Tens previst realitzar un viatge d'aquí a unes setmanes, però per a estalviar-te una bona quantitat de diners optaràs per comprar el vol ja. Rebràs diverses ofertes de feina, però medita-les bé.

A les nits no aconsegueixes descansar correctament perquè hi ha alguna cosa que et preocupa.  A més, no t'atreveixes a dir-li-ho als teus familiars més directes per no amoïnar-los.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor t'anirà bé perquè no hi haurà ni canvis ni estridències. Si estàs en parella, la vostra relació seguirà el seu ritme quotidià. Si estàs solter, continuaràs solter. Avui no és probable que coneguis a ningú especial. No és moment per  enamorar-se.

De diners t'anirà regular avui, no és preocupant, però no te’ls gastis en ximpleries. Deixa les despeses innecessàries  per a més endavant. El teu èxit professional encara no es tradueix en majors ingressos.

La salut et durà alguns problemes.  Et sentiràs molt cansat i malalt a estones. Més que malaltia és esgotament.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'amor està en el punt àlgid de la teva vida avui. La major part dels teus esforços estan dirigits a això, tot contribueix a la teva realització personal i sentimental.

T'estàs apropant a algunes persones que et recolzen en el camí cap a la prosperitat. Saps quines són les companyies que convenen i quines les que has d'evitar.

Desafiaràs a qualsevol en assumptes de salut i d'esport,  sobretot, si t'assenyalen que tal disciplina física no és pròpia de persones del teu sexe o del teu rang d'edat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La fortuna et somriu avui en l'amor. Hi ha una gran energia que et dóna valor per a nous començaments. Pots fer realitat els teus somnis, però evita ser massa optimista. La lluna plena d'avui t'ajudarà a concretar tot allò que vulguis canviar.

El pensament racional i un estil de comunicació convincent fan d'aquest un bon moment per a demanar favors, negociar, convèncer als altres i promoure les teves idees.

Faràs una bona primera impressió i els altres voldran escoltar-te. Evita el consum excessiu d'aliments dolços, alcohol o drogues.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La vida sexual es troba estimulada pels trànsits planetaris, aquests et beneficien en tot el que es refereix a sensualitat i vida amorosa. Els solters poden fer ús de les energies que els afavoreixen en els assumptes de l'amor i la passió i cridar a aquesta persona que els atreu tant.

Et trobaràs davant la disjuntiva de respondre a una oferta de negocis molt innovadora que et genera dubtes, ja que no coneixes el mercat ni la forma com funciona.

Avui la força de la lluna et porta a prendre contacte amb les teves emocions i amb les teves sensacions corporals.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari, és el millor moment per declarar el teu amor, fer una proposta de matrimoni i programar la celebració d'algun compromís important. Els astres estan de la teva part, així que  no trobaràs un altre moment més favorable.

Tens grans plans per incrementar els teus ingressos, però com no ets una persona obsessiva, no faràs grans sacrificis per perseguir una gran fortuna. Més aviat, ets una persona que treballa molt i és d'aquí d'on treus el teu benestar econòmic.

Gaudeixes d'excel·lent forma física, però corres el risc de confiar-te i guanyar pes.  No aparquis la teva rutina d’exercicis.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No són fàcils per a tu dies com aquest, on has de conjugar les responsabilitats i el plaer. Però trobaràs la forma de dedicar una mica de la teva energia i el teu temps als assumptes de l'amor. Pots sentir que algunes qüestions del passat tornen i t'enfrontaràs a converses que sents pesades i esgotadores.

Hauràs de prendre una decisió per acabar amb aquests assumptes del passat que t'arrosseguen i et porten a un lloc de la teva personalitat que no t'atreu.

El descans del cap de setmana t'ha anat molt bé i estàs en un estat emocional i físic molt bo.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari