L’horòscop diari del 17 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 17 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Com estan els teus ànims, Àries? Perquè avui els astres multipliquen per deu les teves emocions. Si estàs feliç i somrient ho estaràs encara més, però ai com t'aixequis capcot!

Amb els diners seràs una persona moderada, gens malgastadora. No obstant això, hi haurà al teu voltant certs individus que et voldran arrossegar cap als seus interessos, i podries perdre una part important dels teus estalvis.

Seràs molt receptiu a la rutina, voldràs usar els teus perfums i productes de bellesa de sempre, encara que no et fa por el canvi.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs ganes de conquerir cors, però realment no vols que es produeixin grans sorpreses. Vols que tot vagi segons els teus plans, utilitza la teva millor arma, el teu humor àcid, el qual farà que ningú es resisteixi al teu encant.

Si treballes de manera directa per a un cap o un directiu, podries ser considerat responsable per la pèrdua o destrucció de documents importants, encara que no sigui culpa teva.

La teva perdició serà la golafreria i serà difícil no caure en la temptació del menjar ràpid o dels dolços i els gelats.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'energia dels astres despertarà la sensualitat i l'encant que portes dins. Sens dubte, això permetrà que puguis apropar-te a l'amor de la teva vida. Estàs obert a noves il·lusions.

Les presses mai són bones. Has de prendre una decisió de manera immediata, però no tens molt clares les idees. No pots posar en risc la teva economia per una mala decisió.

En els mals moments, t'agrada envoltar-te dels teus éssers estimats, que sempre tindran per a tu mostres d'afecte que ajudaran a elevar-te la moral. Rebràs molts consells.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Voldràs emocions imprevistes, vibrar amb passió i amor, gaudir del desig i donar i rebre sorpreses. Vols que el teu món, per un moment, es capgiri, que hi hagi reptes i desafiaments per al teu cor.

Un bon lloc de feina podria posar-se davant de tu si estàs en cerca activa d'aquest: tindrà bones condicions, et permetrà respirar econòmicament i tot canviarà per a tu.

Vigila amb el teu colesterol. Fa molt que no et fas una anàlisi? No estaria mal que anessis demanant cita.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els amors que recentment comencin tindran la col·laboració dels astres per consolidar-se i mostrar una fortalesa increïble. Els que estan en una parella de molts anys hauran d'aprendre a compartir sense inclinacions aquests sentiments que provoquen els canvis en la vida.

Pel que fa a la teva economia, és un dia novament perillós. La influència que Urà fa al teu signe et sotmet a inestabilitat i podries perdre el que tens per una mala gestió.

Si una molèstia és recurrent, és hora de demanar cita amb el metge de la teva confiança perquè et doni una solució.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Deixar-se dur pels impulsos emocionals, permetrà als Verge gaudir de noves il·lusions. Els que ja tinguin una parella estable, necessiten noves motivacions perquè la relació no s'estanqui.

Per despuntar a la feina necessites envoltar-te de gent de la teva confiança, que sàpigues que no et fallaran en els moments més complicats i que tinguin capacitat de resolució.

Necessites sortir al carrer i relacionar-te amb la gent. Comences a sentir una sensació d’angoixa quan et quedes a casa sol.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La sensació d'impotència serà el que més notis durant tota la jornada. Pregunta't, Balança, si has fet tot el que està a la teva mà per arreglar aquesta situació problemàtica en la teva llar. Si no és així, encara ets a temps d'aportar solucions.

Econòmicament, saps que no estàs en el teu millor moment, però tampoc estàs en la ruïna total.

D'altra banda, revisa que el teu cos estigui prou hidratat i no t'excedeixis en el consum de sal o altres additius, si vols recuperar l'equilibri.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El cel d'aquest dia no duu res malament en assumptes del cor i es podran reconciliar els cors que ahir barallaven i es declaraven la guerra dels cent anys. En les parelles ben avingudes, s'afavorirà les noves experiències eròtiques. Estàs disposat a treure el teu costat més fetitxista potser?

Cerca la transparència en els teus comptes bancaris i salda els petits deutes que tinguis, si això és possible.

Alguns seran temptats per fer coses que vagin en contra del seu propi benestar, com a ingerir productes al·lucinògens que podrien crear dependències.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor continua somrient-te Sagitari, per la qual cosa és molt probable que, si encara no tens fills, et plantegis incrementar la família. Es concretaran projectes de vida en comú i plans de futur.

Econòmicament no tens problemes, per la qual cosa pots invertir tant en necessitats immediates com en oci. Pots permetre't fer aquest llarg viatge que tenies previst, fins i tot, sol·licitar un període sabàtic a la feina.

La teva salut continuarà sent bona, excepte per algun problema per adormir-te. Això es deu al fet que treballes massa i dediques poc temps a moments d'oci.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta és una etapa única que recordaràs en el teu cor. Per bé o per mal, el destí és una cosa amb la qual no pots més que deixar-te anar i viure el que et proposa.

És un dia agitat on la feina i les paperasses et duran maldecaps. Volies acció? Des d'un punt de vista financer, tens una carrera d'obstacles per davant.

Reconèixer que la teva ànima requereix un espai et portarà a gaudir d'encendre una espelma aromàtica i meditar davant la llum que irradia, gairebé com visitar un espai sagrat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les relacions amoroses es donen amb facilitat i sense complicacions. Els que tenen parella, podran connectar millor amb la seva persona estimada.  Els que estan solters, trobaran noves persones amb les quals viure algun romanç temporal.

Fins ara has pogut beneficiar-te del teu talent natural per als negocis, la qual cosa t'ha servit per incrementar els teus guanys. Això és així, perquè l’astúcia i la capacitat de generar idees formen part de la teva personalitat.

Una teràpia com la reflexologia o l'acupuntura, podrien ajudar-te a calmar els nervis. La teva salut serà bona avui.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Estableix noves metes en comú amb les persones que estimes, ajuda’ls amb els seus assumptes, sorprendre'ls amb el compliment d'algun desig.

La constància no és el teu fort, Peixos, no obstant això, pots recolzar-te en la força de la teva imaginació i de la capacitat que tens per visualitzar escenes.

Et costa estar atent al que el teu cos necessita. Moltes vegades deixes per a l'últim moment, atendre les teves necessitats de descans o sol·licitar una cita amb el metge.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari