L'horòscop diari del 17 de gener

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Com ja és divendres, la teva ment vola cap al cap de setmana. Penses en gran, busques idees per fer feliç a la teva parella, però res et sembla un pla perfecte.

Tens una autoestima bastant potent, però no t'oblidis que no ets un superheroi sortit dels còmics, sinó un ésser humà normal i corrent. No t'afanyis a l'hora de tancar negocis. És millor anar a poc a poc, sense perdre mai la perspectiva.

Procura no buscar solució als teus problemes d'ansietat en el menjar. Si creus que això succeeix sovint, busca ajuda professional.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És important que vigilis quines persones noves han entrat en la teva vida, perquè alguna podria tenir intencions perverses contra tu. Bé podria seduir-te per intentar obtenir alguna classe de benefici, o pitjor encara, podria intentar arrabassar-te a la persona que estimes.

Els astres prediuen, a grans trets, millores en els assumptes econòmics de Taure, especialment entre aquells que es dediquin a l'agricultura, la pesca o altres serveis del sector primari.

El teu estat d'ànim pot anar i venir per una antiga malaltia que va ser difícil de combatre. No t'angoixis pels problemes del passat.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La sensualitat és part de tu durant aquest divendres. La nit serà un espai de temps en el qual connectaràs amb la sensibilitat d'una altra persona que no farà més que emocionar-te i dur-te a un estat interior d'èxtasi.

Destaquen durant aquesta jornada les teves habilitats professionals. Obtindràs molt bones crítiques, elogis i reconeixements a la tasca que has desenvolupat en els últims temps.

No hauries de posposar els teus moments de descans ni saltar-te els quatre àpats. Recorda que els ritmes del teu cos no entenen de treball ni de responsabilitats.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Vés buscant la millor trinxera que hi hagi en la teva llar, perquè el cel del teu signe preveu una possible guerra (almenys, en assumptes d'amor). Una mala comunicació entre els cors farà que s'encadenin les disputes.

Alguns nadius del cranc es veuran temptats a dir certes mentides a la feina per obtenir algun avantatge (algunes hores lliures, per exemple). Si faltaràs a la veritat, fes-ho bé i fins a les últimes conseqüències. Si improvises, acabaran descobrint-te.

Tingues calma, si has de fer-te durant aquesta jornada algun tipus de prova mèdica una mica incòmoda.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Alguns familiars t'intentaran manipular o escoltaràs rumors sobre com critiquen la teva relació de parella. Trauràs les teves urpes de lleó i defensaràs les teves decisions. El solter també haurà d'aguantar opinions alienes sobre les seves ex parelles i el seu caràcter.

Si no acabes d'estar content a la feina per com estàs portant els projectes, és moment d'observar. La teva intuïció et diu que hi ha coses que podries estar fent millor. Et veuràs sobrepassat per la documentació relacionada amb un tema legal.

Poden existir complicacions d'una malaltia, estàs fent correctament les pautes de recuperació que et va indicar el teu metge?

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Vols conèixer més detalls sobre la teva parella, però no tot el que t'explicaran et resultarà agradable. Fins i tot, algunes informacions et cauran francament malament.

Vas en sentit contrari al de la resta del món. El vent que bufa en les teves espelmes t'impulsa cap a una altra direcció diferent de la que desitges, i per això hauràs d'augmentar els teus esforços per a arribar al final del camí marcat.

La teva concentració és una mica delicada, i pot ser que t'equivoquis a l'hora de comptar els teus diners o els teus béns i que t'emportis un disgust en va.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe tenen davant seu la possibilitat de trobar parella, només han de mostrar-se oberts i confiar en l'amor.

La predicció dels Astres en el terreny financer avui, pronostica que les teves despeses poden augmentar. No obstant això, el senyor de la riquesa, Mart està en la segona casa, creant possibilitats de beneficis monetaris per a tu. En l'àmbit laboral, les perspectives són bones.

Pel que fa a la salut, tindràs una predisposició a contreure algun tipus de malaltia, encara que ara mateix, la qual cosa apareix una mica afeblida és l'autoestima.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs en una parella des de fa molt de temps, aconseguiran la profunditat que cerques al mateix temps que la passió reverdirà sense pausa. Pot ser que visquis moments de gran tendresa que no oblidaràs amb facilitat.

Mercuri està impedint una bona comunicació pel que no és el millor moment per demanar augments de sou ni tampoc per a tancar negociacions de venda.

El teu benestar físic serà òptim sempre que moderis el consum de certes substàncies irritants com ara el cafè i el tabac.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Quant als solters del signe, és probable que trobi l'amor entre el seu cercle d'amics i coneguts. Potser una reunió familiar o d'amics, porta a algú que desperti el teu cor.

La teva predicció econòmica parla de la importància de controlar la despesa avui. Podràs començar noves emprenedories financeres ben aviat, però de moment és millor que et centris a posar en ordre el que ja tens.

Per a la teva salut, la predicció de l'Horòscop pronostica molt bon estat de salut en general. Et sentiràs jovial i molt positiu.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Has comprès moltes coses des que va començar el Sol el seu recorregut pel teu signe. Han estat dies molt intensos, de canvis, amb les seves bones i les seves males notícies. Ja no seràs el mateix,i per això és hora que sentis els missatges que porta per a tu el destí.

S'acostaran algunes persones que impulsaran accions en el sentit que més s'assembla a l'ideal de treball per a tu, però hauràs d'estar més que atempto als detalls, de manera que no siguis enganyat.

El tràfec de la vida quotidiana farà que arribis esgotat a mitjan dia. Necessitaràs acompanyar el teu procés vital actual amb eines naturals i res més apropiat i simple que aprendre a respirar amb calma.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els aquaris solters per part seva, avui és probable que emprenguin una cosa creativa que els posarà en contacte amb persones amb les quals connectar emocionalment.

Quant a la teva economia, els Astres prediuen que avui l'únic factor que obstaculitza la teva prosperitat està en les relacions implicades en l'obtenció d'ingressos. En el terreny laboral, avui comptes amb un gran poder personal.

Quant a la teva salut , els Astres prediuen que hauràs d'afrontar desafiaments importants de curació en algun aspecte, sigui físic o emocional.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una persona que està enamorada de tu des de fa temps es tornarà una mica obsessiva amb tu. És algú a qui ja vas rebutjar en el teu passat. Els teus projectes socials et tenen absort i la teva família troba a faltar que estiguis al 100% amb ells.

Una trucada inesperada et comunicarà una oferta de treball que et farà sentir afalagat. No saps si acceptar-la o rebutjar-la.

Deixa de donar-li la culpa al teu metabolisme. Si no canvies els teus hàbits, no aconseguiràs els teus objectius físics. Pots sentir-te baix d'energies i apàtic. Quan t'alimentis de productes frescos i els cuinis tu mateix veuràs com et trobes molt millor.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari