L'horòscop diari del 17 de febrer de 2020

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquells que tenen dubtes en l'amor haurien d'obrir-se més amb el seu grup d'amics. No tens per què guardar-te cap secret per a tu, si al teu voltant hi ha gent en la qual confies. Això sí, compte les coses amb objectivitat, sense exagerar ni afegir dramatisme.

Sigues més resolt a l'hora d'exposar els teus arguments i idees a la feina. Necessites un equilibri entre seguretat i espontaneïtat.

Els llibres alimentaran la teva ment i el teu esperit. Comença aquesta nova setmana llegint més, novel·les que et traslladin a altres llocs remots o obres que t'ajudin a ser millor persona.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Necessites passar més temps (de qualitat) amb la teva parella i també amb la teva família i els teus amics. Tens uns horaris molt ajustats, això és veritat, però quan tinguis un espai per estar amb ells lliura't en cos i ànima.

Serà un dia molt bo en assumptes de diners, especialment per a aquells que es dediquin al món de l'artesania. Aconseguiràs que les teves creacions siguin valorades tal com mereixes i obriràs nous mercats de negoci.

Sabràs, de manera innata, com dosar les teves energies per arribar a la meta amb èxit, superant els teus límits.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui et costarà estar tot sol. Necessites compartir les teves hores amb el teu amor. Sentir-te important pels teus. Potser vives un dia de gran dependència emocional, i podries asfixiar a la teva persona estimada amb les teves demandes i sol·licituds.

Bessons, ets molt inquiet i això pot portar-te avui a confondre't. Podries ficar-te en un gran embolic si envies arxius d'un client a un altre o si oblides les dates de venciment dels pagaments de la teva assegurança o la teva targeta bancària.

Estaràs propens a tenir problemes respiratoris com ara bronquitis o al·lèrgies. Si és així, visita al metge.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Arrenca una nova setmana i el teu cel es dibuixa molt feliç en assumptes d'amor: segueixes profundament enamorat de la teva mitjana taronja, i no et costa res fer esforços per a fer-li feliç.

En assumptes de diners i de feina, per desgràcia, no t'anirà tot tan bé. Pots ser una mica tossut a l'hora de prendre les teves decisions, sense escoltar els bons arguments que et donin al teu voltant.

Per descarregar aquestes pors i ansietats els astres et recomanen escriure. Els viatges vinculats a assumptes de salut o de benestar portaran molt bons resultats.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et cridaran l'atenció formes espirituals i subtils de gaudir del viure en parella. S'obre un període beneficiós per a les reconciliacions, però hauràs de cedir en acords perquè la relació tiri endavant.

No és un bon moment per realitzar inversions, perquè es preveuen grans pèrdues de diners. Tampoc per muntar negocis amb socis o convertir-te en accionista d'alguna empresa. Si li deus diners a algú, retorna'ls com més aviat millor.

Bona dia per a rebre assistència psicològica. També per acudir a un guia espiritual, tarotista o astròleg. Podries tenir algun episodi de connexió amb el més enllà.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En aquest dia Cupido t'està esperant molt a la vora. Així que no et sorprenguis, si sents un enamorament sobtat o un amor a primera vesteixi (fins i tot d'una persona que no t'haguessis imaginat mai).

Tingues a mà el teu telèfon mòbil (i carregat de bateria) perquè avui podries rebre una comunicació, en forma de trucada o de correu electrònic, que resulti reveladora per als teus assumptes econòmics.

Els problemes que puguis tenir de coll o d'esquena podrien fer-te difícil el dia. Per posar-li remei, demana cita amb un bon professional que et tregui les contractures.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor diu que et sentiràs inclinat a dur a terme tot tipus d'accions orientades a afermar els llaços amorosos. No obstant això, és probable també que et sentis una cosa aclaparada per les responsabilitats familiars.

La predicció per a les teves finances, avui dilluns, diu que pot ser que els resultats s'alenteixin en certa manera. A la feina, no et convé involucrar-te en rumors o comentaris nocius.

Respecte a la teva salut, es precisa que puguis reconsiderar els teus hàbits, especialment aquells associats amb l'alimentació, l'automedicació, i la ingesta de substàncies perjudicials.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres mostren la continuïtat d'un temps d'excel·lent predisposició en l'amor. Gaudir d'aquesta energia et donarà forces per millorar altres aspectes de la teva vida quotidiana. La parella ocupa un espai de descans.

Venus en Àries és un bon aspecte que es suma al fet que la Lluna afavoreix tots els teus assumptes materials. Tindràs una meravellosa jornada en la qual reconeixeran la teva capacitat professional i el teu bon tracte.

Tens l'avantatge de ser il·luminat pels emplaçaments astrals que són favorables pel que fa a l'energia física.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per a l'amor, els Astres prediuen avui dilluns que els Sagitari hauran d'evitar pressions a l'hora de prendre decisions. Et convé no deixar-te arrossegar pel fatalisme, tampoc hauries de ser dur amb tu mateix ni amb la parella.

La teva predicció econòmica per a avui dilluns Sagitari, les influències planetàries podrien afavorir la inclinació material i l'avarícia.

Per a la teva salut, el pronòstic d'avui al·ludeix a la posició astrològica de Vesta a la Casa VI de Sagitari. Aquesta influència fa que demostris una actitud més sòbria davant la vida, desestimant els excessos.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els desitjos sexuals i la necessitat de conquesta es fan presents en la vida d'aquests capricorns i atreuen situacions de seducció més que agradables i divertides.

Molts nadius sentiran que alguns assumptes relatius a l'economia pateixen un retard o refredament en l'evolució. Els temes que creies que ja estaven encarrilats tornen a mostrar demores i detalls en els quals no havies reparat.

Avui pren contacte amb allò que el teu cos t'indica. Aquests dolors d'esquena, aquesta contractura, necessites relaxar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari solters, tindran oportunitat de barrejar-se amb noves persones i aprendre moltes coses, sobretot, a obrir la seva ment i permetre que altres punts de vista siguin possibles en la seva estructura mental rígida.

La predicció per a les teves finances, avui dilluns Aquari, diu que hauràs de prestar molta atenció al moment de realitzar un pagament. Quant a l'àmbit professional, no et deixis abatre per la frustració quan apareguin obstacles.

Per a la teva salut, físicament et trobaràs bastant bé. La novetat està més aviat en el teu món intern, amb una espiritualitat més activa.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No bolquis tota la teva felicitat en una altra persona. Està bé voler connectar a un nivell profund amb el teu ser estimat però no et perdis a tu en aquest procés.

Amb Mercuri retrògrad viatja amb temps extra, quan enviïs un e-mail fes-ho amb confirmació d'enviament, guarda els tiquets i factures de les teves compres i fes còpies de seguretat dels teus arxius més importants.

Aprofita aquest aspecte planetari per a connectar amb la teva intuïció i potenciar-la. Si creus que hi ha creences o actituds de tu que has de canviar, no ho facis fins que torni a estar directe.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí