L'horòscop diari del 17 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 17 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva vida de parella va bé. Aquesta jornada ets més diplomàtic i receptiu, tant que tu mateix et sorprendries, si et veiessis des de fora.

No tindràs un problema de flux de diners en efectiu, ja que has realitzat un balanç complet dels teus comptes i la conclusió que treus és molt positiva.

Aprofita els teus moments de descans i relaxa't a la sorra. Llegeix un bon llibre, estira't a una hamaca amb un bon got de suc natural, o conrea el teu hort per a aconseguir aliments naturals criats amb cura.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El cel definitivament podrà oferir-te somnis dels més bells. La teva relació amb el teu cònjuge estarà plena d'alegria de viure i hi haurà més sabor picant que en altres ocasions. Es notarà que el cap de setmana ha arribat!

Urà et donarà el regal d'una bona temprança i aconseguiràs redreçar algunes situacions més aviat compromeses relacionades amb els diners.

Tindràs un bon dinamisme i sabràs escoltar al cel quan tinguis alguna mena de dubte vinculat al teu benestar. Els banys d'escuma seran molt gratificants i ajudaran a crear un ambient relaxat.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La fidelitat t'importarà molt aquest dia així com la lleialtat fins i tot si en el passat has viscut relacions obertes.  No pararàs de repetir a la teva persona estimada bells juraments d’adoració.

Si treballes en una botiga, desafia als teus iguals a veure qui aconsegueix un major nombre de vendes. Seran positius altres intercanvis que et permetin desenvolupar el teu potencial alhora que et diverteixes.

L'expressió artística t'ajudarà a esplaiar-te de molts dels turments que passen pel teu cap. També podràs eliminar els mateixos a través de l'esport.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La majoria de les vegades perceps una realitat que uns altres no veuen, tens un sisè sentit. Llavors, on està la teva obsessió amb la veritat que fa que tot surt-te als ulls immediatament?

Les teves ganes de fer diners són elevades durant aquest dissabte,  les mateixes estaran tenyides d'una lleugera ansietat. Tindràs un radar per allunyar a les persones que s'acosten a tu o als teus per simple interès.

El cafè t'anirà bé per estar despert, però un consum elevat d'excitants no serà gaire bo pel teu estómac i els teus nervis.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És l'últim cap de setmana on vibra l'energia del sol en el teu signe. Per això hauràs d'aprofitar per divertir-te amb els teus amics i afermar des d'un lloc fresc i alegre on els riures siguin la nota dominant.

Tens bones perspectives en el que refereix a la teva economia, en l'horitzó veus possibilitats que abans no havies tingut en compte.

Els astres mostren una tendència favorable a anar a la recerca d'aquelles accions que et fan bé al cos i a la ment.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Després d'haver-te atabalat per tota mena de problemes, per fi trobes les solucions que millor s'adapten al teu caràcter i al de la teva mitjana taronja. La teva parella no es podrà resistir a les teves propostes! Com a solter tindràs facilitat per fer contactes.

Alguns viuran converses sobre acords immobiliaris. Si estàs buscant la casa dels teus somnis, potser et mudes abans del que pensaves. Les bones oportunitats t'esperen.

Les invitacions es multipliquen i estàs llest per entretenir i compartir un bon moment. A més, el teu vigor et permetrà lluitar mil batalles.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, seguiràs amb la teva batalla interna en els assumptes del cor. Davant situacions que afecten els sentiments, ja saps que ets molt sensible, per la qual cosa és convenient que respiris profund abans d’agafar  un determinat camí.

Bon moment per a l'economia dels Balança. La companyonia i el bon ambient a la feina ajudaran a complir amb els terminis establerts i tirar endavant tots els projectes que tinguis.

Continuaràs gaudint de molt bona salut durant tot el dia d'avui. Aprofita que ara bufen bons vents en aquest sentit.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et passes de minuciós: el teu gust pel detall pot ofegar a la teva parella, a l'amor que sentiu i a molts altres sentiments. Trobar la perfecció en l'ordre és una obsessió molt lícits però que pot entorpir la teva relació.

Posa en ordre el teu cap. No es poden fer diners, si les teves idees no estan organitzades i corres el risc d'esgotar-te en procediments que resultaran inútils.

No oblidis desconnectar al final del dia amb un relaxant passeig, millor si és en un entorn natural, envoltat d'arbres.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu cor està preparat per obrir-se de nou a l'amor. Encara que pensis que no vols passar una altra vegada per tot el negatiu que una mala relació comporta, d'altra banda, ara és el moment de canviar d'opinió amb la persona adequada.

En línies generals, serà un bon dia per als negocis, les transaccions econòmiques, les inversions i tot el que tingui a veure amb moviment de diners.

Vigila les teves emocions per no centrar sobre els altres els sentiments negatius que puguin envair-te. Procura no aferrar-te a cap rol, sigui de víctima o de botxí.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els teus desitjos es compleixen sense que hagis de lluitar. Si ja estàs en una relació, és probable que aquesta creixi, que els sentiments s'aprofundeixin i tinguis ganes de fer compromisos a llarg termini.

Les situacions positives no es faran esperar aquest dissabte. La sensació d'abundància i l'optimisme t'acosten a relacionar-te amb els assumptes econòmics d'una manera diferent.

Són moltes les emocions i això pot portar-te a viure un esgotament físic per l'energia que comporta processar els teus sentiments.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

No renunciïs a cap proposta d'oci avui Aquari, perquè l'amor t'està esperant gairebé en cada cantonada. Només has de mantenir en la teva ment una idea clara del que desitges, i l'Univers l'atraurà la teva vida de manera gairebé miraculosa.

Aviat s'obriran noves oportunitats laborals i professionals per a tu Aquari. Tot el que has de fer és continuar acumulant experiència i coneixements.

És molt probable que sentis algunes molèsties digestives avui. Ja saps que no acostumes a ser molt disciplinat amb la teva alimentació, d'aquí aquesta situació.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No hauries de deixar que els pensaments de la teva parella t'influeixin en el que vols per a la teva vida. Tot i que  heu viscut molt junts, això no significa que tingui la raó en tot.

Ja has perdut massa per atendre els problemes dels altres. És hora que et dediquis a construir la teva seguretat material.

Ets meravellós Peixos, no ho oblidis. Si estàs patint alguna molèstia física, confia en la saviesa del teu cos i permet que aquest es curi durant les hores de descans.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari