L’horòscop diari del 17 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 17 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En les parelles, una tercera persona podria aparèixer en la vostra vida amb ganes de diversió, i encara que no provocarà una crisi, sí que pot desestabilitzar la vostra confiança.

Un imprevist relacionat amb el benestar personal es traduirà en una despesa de diners i hauràs de refer el teu pressupost mensual per poder dur-ho a terme.

Procura ser feliç, perquè la vida t'ensenyarà que d'un moment a un altre tot pot variar, així que empra cada minut del dia a somriure i també a intentar que els altres ho facin.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sents una mica saturat i prefereixes ser invisible, que et deixin en pau i tranquil. Els solters no tindran problema en aquest sentit, però si tens una família amb fills, requerirà la teva presència en un paper actiu.

Els canvis que esperes en la teva situació econòmica no es produiran de manera màgica, així que guarda la teva vareta, perquè no té cap poder.

Fes exercicis que afavoreixin la teva agilitat mental, com mots encreuats o sudokus. Apaga la televisió i agafa llibres, novel·les, assajos: llegeix més.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui aconseguiràs conquerir a la persona que et proposis sense grans esforços. Contràriament del que pensaves, no caldrà utilitzar a les xarxes socials ni als teus contactes.

Darrere els teus bons resultats a la feina hi ha molt d'esforç. Els aturats rebran diverses propostes per tornar al mercat laboral, però pensa bé la decisió que vols prendre.

Els maldecaps que tens poden ser causats per l'estrès o per un mal d'ull. Col·loca sota el teu llit un got d'aigua tíbia amb vinagre i sal.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'exigència aflora dins del teu cor i tot et semblarà poc per a tu. Trobaràs que les teves relacions matrimonials no està  a l'altura de les teves expectatives. Per als solters, la vida pot començar a fer un gir.

Hi haurà una sèrie de retards en els teus cobraments. Gent que et va donar la seva paraula de fidel complidora amb les seves obligacions et decebrà.

En temes de salut, no hauràs de preocupar-te, però hauràs de tenir en compte que la teva resistència serà bastant limitada.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El batec del teu cor se sintonitzarà amb el d'algú especial i sentiràs una alegria que no sents des de fa molt temps. Si estàs solter no dubtis a fer un pas endavant.

Pot ser que en aquesta jornada notis que hi ha qui delega en tu totes les seves responsabilitats. No acaben les seves tasques i et sobrecarreguen amb la seva ineptitud i droperia. No triguis a tenir una conversa amb algú que t'ajudi a solucionar-ho.

Has d'evitar les explosions de caràcter i els accessos d'ira per a portar millor la teva vida quotidiana. Si explotes no ganes més que deteriorar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El que semblava una jornada molt agradable en companyia dels teus amics pot acabar convertint-se en un turment. Es presentarà una persona que no et cau precisament bé.

Sents com a la feina et vas quedant des actualitzat respecte als companys que es van incorporant. Val la pena que gastis els teus diners en cursos i en formació.

Et sents tan bé que seràs capaç de saltar-te els controls mèdics rutinaris. T'estàs excedint amb els aliments d'origen animal,  hauries d'incloure més vegetals en la teva dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aprendre dels altres i nodrir-se de la seva bondat et permetran créixer per oferir, al mateix temps, la teva maduresa i els teus coneixements als altres. I entraràs així en un beneficiós cercle de virtuts.

Per als Balança en atur, és possible que hagis d'acceptar qualsevol feina, però quan aconsegueixis una mica més d'estabilitat has de ser més exigent i buscar una ocupació que s'ajusti al teu perfil.

Els Balança que hagin de desplaçar-se han de prendre totes les mesures de prevenció i seguretat. Podríeu patir un accident de trànsit. 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tens fred quan ets en el llit al costat de la teva parella? Aprofita aquest dia per a aconseguir una ràpida reconciliació que se celebri amb focs artificials. Precaució si ets un Escorpí solter, perquè no serà estrany que et vulguin enganyar.

Et fa patir la sensació que els dies mai són prou llargs, que algú t'ha robat hores en les quals havies de realitzar diverses activitats pel bé de la teva empresa.

Desconfia de certs productes per aprimar-te publicitats com miraculosos. Si sembla massa bo per ser veritat, probablement és que les seves virtuts siguin falses.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor propi més que l’amor als altres, està creixent en el teu interior, això al seu torn aconsegueix traspassar les barreres de la teva ser per a compartir-ho amb els altres. Si estàs en parella, la teva parella es beneficiarà de tot aquest amor, si no tens parella, atrauràs algú afí.

En el terreny laboral i professional has aconseguit instal·lar-te de manera sòlida. El teu esforç i la teva impecabilitat a l'hora de treballar t'han conferit una aura d'autoritat.

Que et sentis fort i vital no significa que no hagis de continuar tenint cura del teu organisme. La teva salut ha de ser la teva prioritat. 

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pots fer un gran canvi si et comuniques d'una altra forma i substitueixes els teus mals gestos amb uns altres més amorosos i empàtics. Tot té solució si hi ha voluntat i amor. Un dia per a pensar i somiar.

En l'àmbit del professional, existirà una sensació de pèrdua i mort,  un fet insostenible per a algú seriós i tranquil com tu. No et desanimis, aviat tindràs bones notícies.

No et preocupis si sents molèsties estranyes que mai havies tingut. Inquietar-te per aquests dolors no fa més que drenar la teva energia mental.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Estàs travessant un període de transició en el terreny amorós, per la qual cosa la teva vida en parella es veurà transformada positivament. El diàleg i el respecte són les claus per fer que aquest procés acabi amb resultats positius.

És probable que hagis d'assumir noves responsabilitats i prendre decisions importants en matèria econòmica.

El teu estat anímic és bo en general, però mai està malament que et carreguis d'energia positiva en companyia dels quals et volen. L'amor és un requisit fonamental per gaudir d'una bona salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Quan comença a distorsionar-se la comunicació amb la teva parella, el millor és disposar-se a conversar per generar nous acords. D'aquesta forma tindreu més alegria per compartir la vida quotidiana.

Existeixen diferents maneres de guanyar diners. Però de cap manera has de deixar el que et dóna seguretat. Continua treballant i al mateix temps gesta el teu canvi.

És un dia excel·lent per a aquells nadius de Peixos que estan passant per la recuperació de malalties del sistema nerviós o muscular.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari