L'horòscop diari del 16 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 16 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seria lloable que avui demanessis disculpes a la teva parella per tot el que has estat fent malament darrerament, Àries. No serà necessari que arribeu al límit, per apaivagar els ànims.

No tanquis res. Tens un esperit massa atrevit aquest dilluns, però encara ets a temps de fer un pas enrere i llegir millor les condicions de nous contractes.

Gràcies a la teva jovialitat podràs satisfer gairebé totes les seves expectatives en matèria de salut. T'atreviràs a adoptar nous enfocaments que permetin desenvolupar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Últimament has sentit que la teva mitjana taronja és una persona desconeguda per a tu. Aconseguiràs, però, llevar-li la màscara que s'ha posat i arribar fins al seu cor amb l'ajuda de Venus. Digues que sí a aquesta cita que t'han proposat, si ets solter.

És un bon moment per fer un pas enrere en determinades decisions econòmiques i reflexionar si és millor deixar-ho per més endavant, o fins i tot, avortar la missió.

Desitges millorar alguns aspectes del teu cos que et desagraden, però saps que suposarà un gran esforç.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Despenja el telèfon i organitza una bona vetllada pel pròxim cap de setmana, pel mes d'octubre o quan puguis, però deixa't seduir per l'afecte de la teva gent.

Si treballes en el camp financer o comptable, seràs particularment eficaç durant aquesta jornada. Les influències lunars poden ser molt fructíferes i sorprenents.

A mesura que avancin les hores, la teva capacitat de concentració disminuirà, així que concentra les tasques més complicades als primers moments de la jornada laboral. I recorda hidratar-te, que l'aigua és el combustible del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Prop de tu una persona no et deixa indiferent, encara que no t'has atrevit a confessar-li-ho ni al teu millor amic. En les parelles, tornarà a sorgir un conflicte del passat i que en teoria estava completament aclarida.

S'il·lumina una bombeta al teu cap i llança llum idees genials per la teva feina, encara que també confuses a vegades. Hi haurà algunes que hauran de polir-se una mica més abans de posar-les en pràctica.

Rebràs bones notícies de part del metge. Alguns nadius rebran l'alta, si han estat malalts o es van sotmetre a una intervenció.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lluna et beneeix amb trobades apassionades i promeses d'afecte i compromís. Estàs en un temps en el qual formes equip amb la teva parella de manera espontània. Els solters podrien conèixer a algú en l'àmbit laboral.

Li posaràs molt esforç i dedicació als teus assumptes financers i per això l'èxit estarà molt més a prop.

Estàs cuidant la teva salut, fas exercici i cada dia et sents amb més forces. Verificar els canvis t'incentiva  a continuar així. Excel·lent, Lleó.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La setmana comença una mica estancada, almenys, des del teu punt de vista. Sents que els teus amors estan inactius, que no hi ha espurna, però malgrat això es pot portar el vaixell de la teva relació per aigües tranquil·les.

Les labors vinculades al món de la creació i de l'art seran beneïdes pels astres. No es descarta l'aparició d'un mecenes en la teva vida.

Has estat fent una dieta o un pla d'exercici  però encara no veus el seu resultat davant el mirall. No et retiris del joc: redobla els teus esforços, valdrà la pena.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop de Balança avui dilluns revela que compartiràs una molt bona comunicació amb els teus éssers estimats. En l’amor, ressalta que passaràs un moment memorable amb la teva parella.

Els teus socis professionals et seran de gran ajuda durant aquests moments difícils, sobretot durant tot el dia d'avui.

Referent a la teva salut, gaudiràs d'una meravellosa salut emocional, mental i física avui i probablement durant tota aquesta setmana de setembre. Recorda també, el lloc que ocupa l'alimentació equilibrada i l'activitat física.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Es percep un ambient lleugerament inestable en el cor de l'Escorpí. La gestió dels sentiments et preocupa, però també alimenten les tensions en la llar.

En el teu entorn de feina, entrarà algú que serà un huracà d'energia i et podrà crispar en alguns moments .

Fes les coses que et vinguin de gust, no et sentis obligat socialment a prendre't un got de vi quan no tens ganes d'alcohol o a saltar-te la dieta amb l'excusa que per una vegada no passa res. Sigues fidel als teus principis.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Començaràs la setmana amb molt bon peu en el terreny amorós Sagitari. Avui tot allò que havia de ser arreglat entre la teva parella i tu, s'arreglarà. Aprendràs a veure a l'altra persona d'una forma més humana.

En els temes laborals, ara que has aconseguit prendre't les coses d'una altra manera, estàs en condicions de prendre perspectiva i entendre millor per què ets on ets.

La salut de Sagitari avui serà bastant bona. El teu cos continua responent-te bastant bé, a pesar que ho portes una mica al límit de les seves forces.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Podries sortir enfortit si et proposes aprendre a refrenar la teva necessitat de tenir raó sempre. Si estàs en solitud, els astres diuen que pots començar una relació, si freqüentes nous grups socials.

Quant a l'aspecte econòmic i laboral, la paciència i la calma seran els teus grans aliats en aquesta jornada una mica complicada.

Sentiràs un increment de l'energia i el vigor físic gràcies a tot el treball que per aprendre a conservar la calma i la ment oberta a la incertesa.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui, les influències planetàries de l'horòscop Aquari, prediuen que no podràs dedicar molt de temps a la teva vida amorosa, ja que estaràs molt ocupat amb la teva carrera professional. Això podria trencar l'equilibri, vés amb compte.

Segons els astres, la situació econòmica d'Aquari avui, pot ser que no sigui molt bona. De fet, l'entrada de diners serà gairebé un desafiament.

La predicció d'avui dels Aquari destaca que gaudireu d'una salut més que bona durant tota la jornada. Sabreu mantenir-vos en forma.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els records de turment i dolor poden danyar el teu cor i dur-te a patir dificultats en les relacions que visquis en el futur. Durant el dia d'avui el teu bon nom i la teva reputació podrien estar en joc. De sobte, tot tornarà al seu estat natural.

No pots evitar un conflicte, però  les teves bones pràctiques així com la teva fidelitat i la teva eficiència es valoraran una vegada passi la tempesta.

El teu ànim afecta la teva salut, és hora de realitzar aquests canvis que has deixat postergats per motius imprevistos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari