L'horòscop diari del 16 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 16 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

S'apunta en els astres un dia on hi haurà moltes converses, tantes que podries acabar amb cruiximent en la llengua. El diàleg a vegades és tibant en la teva relació de parella. Determinades diferències d'opinió et fan estar alerta, desprenent un excés de cautela en els teus compromisos.

Uns diners que es va anar de les teves mans tornen a tu a gran velocitat, tot s'equilibra en la teva vida financera.

Els nous vents t'ompliran d'energia i encara que tinguis petites malalties o discapacitats, faràs el possible per no quedar-te tancat a casa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Experimentaràs amb entusiasme noves sensacions, sigui en solitari o amb la teva parella. Evita aïllar-te del teu cercle d'amics, perquè amb ells s'emportaran les millors oportunitats per a socialitzar i conèixer noves persones.

Gràcies a com has jugat la teva partida d'escacs en els últims temps, viuràs un moment de calma econòmica.

Si fa molt que no passes per la consulta del teu metge de capçalera, una revisió mèdica completa no estarà de més. Que controli la teva tensió, analitzi la teva sang i controli el nivell de plaquetes, glòbuls vermells i glucosa, entre altres.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs dins d'una relació que fa anys que es construeix, potser és el moment de tornar a vigilar els detalls. Sortir a menjar junts i mantenir una conversa cordial.

En l'àmbit laboral, un succés dins del teu entorn quotidià et deixa sense capacitat de reaccionar. No trobaràs cap solució immediata.

Vigila amb els refredats. Saps que aquesta és la pitjor època per la teva gola i que si no vas amb compte, patiràs. 

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Abraces la serenitat i experimentes un equilibri espiritual en molts nivells, deixes que algunes penes o angoixes surtin del teu cor i fugin per sempre. Si ets solter, t'animaràs a apostar de nou per l'amor.

No facis ostentació de la teva riquesa ni dels teus béns. I és que alguns dolents podrien fixar els seus ulls en tu.

En lloc de fer pocs menjars i copioses al llarg del dia, tria menjar moltes vegades però petites quantitats. La sensació de sacietat serà elevada i el teu metabolisme podria accelerar-se.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No li donis la culpa a cupido de la teva solteria Lleó, ets tu qui no estar atent als senyals que t'envien els teus pretendents. Un somriure d'un company de feina en creuar-te amb ell pels passadissos pot significar més del que creguis.

Els astres t'atorgaran creativitat i imaginació perquè la posis en pràctica en el terreny laboral. Aprofita aquesta energia per proposar projectes una mica arriscats i trencadors.

Deixa de posposar aquesta revisió mèdica que t'hauries d'haver fet fa mesos i acudeix ja al teu centre sanitari o podries emmalaltir greument.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tu sempre has fantasiat amb relacions d'amor estables, i en aquest sentit, aquest dimecres pot ser un dia clau. Reps senyals del destí per continuar apostant pel teu romanç, encara que sigui complicat en alguns moments.

En el teu entorn econòmic, observes certes actituds que et fan sospitar, però que en última instància no són tan dolentes.

Podries permetre't el luxe de contractar alguns massatges o sessions de spa, on alternis circuits d'aigua calenta amb altres fredes. Això és especialment bo per a la circulació sanguínia. Igualment, un canvi d'estil t'afavoriria molt.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de l'amor per a Balança  avui diu que hauràs de continuar treballant en la relació de parella, si vols arribar a una bona entesa entre tots dos. Segurament les teves ganes de crear un vincle sa i durador, encoratjarà al teu estimat a seguir-te en l'obstinació.

La teva economia no patirà grans canvis en el dia d'avui, no obstant això, s'apropa una important transacció que et beneficiarà.

La teva salut avui dependrà de la força del teu sistema immunològic, hi ha alguns virus en l'aire que podrien afectar-te, vés amb compte.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mercuri i Venus en el teu signe mostren, d'una banda, intrigues i, per l'altre, més oportunitats referides a l'àmbit amorós. Per als solters existeix la possibilitat d'un romanç fugaç amb algú més gran que tu i amb qui pots sentir una sobtada passió.

És possible que hagis de tolerar els capritxos de la clientela, en particular d'algú que sol ser primmirat i encara que sigui un consumidor habitual, hauràs de desenvolupar una paciència especial.

Tens molta energia, et sents fort i vital. Així que no has de témer patir alguna davallada de la salut emocional. 

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari avui el teu horòscop per a l'amor prediu un dia on els assumptes del cor seran protagonistes. Et sents des de fa uns dies amb necessitat de cuidar dels teus, el teu principal objectiu avui serà fer feliços als qui t'envolten.

Ara que la teva situació financera ha millorat, és moment de tancar, saldar i cancel·lar antics deutes.

Referent a la teva salut Sagitari, l'horòscop marca que et sentiràs al màxim d'energia. A més de la teva bona forma física, també el teu ànim serà increïble, gaudeix el teu dia!.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

De res valdran els retrets, si vols millorar la teva situació actual. Obre un espai harmoniós i espera els resultats. Si ets d'aquells nadius que estan solters, els astres t'adverteixen de l'aparició en la teva vida d'algú que pot ser molt important i per qui hauràs de lluitar.

És el moment de posar energia als teus somnis i donar forma tangible a les teves idees. No hi ha millor moment per triomfar en els negocis.

Busca ajuda en uns altres que com tu necessiten suport. Controla la teva ment perquè l'estrès no s'apoderi de tu.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per als solters, l'horòscop prediu que apareixerà una persona molt segura de si mateixa i molt conversadora al costat de la qual avançaràs cap a un lloc concret i totalment nou per a tu.

Hi haurà possibilitats de créixer econòmicament i molts avanços materials, sempre que estiguis convençut que et mereixes aquesta millora.

Referent a la salut, els Aquari gaudiran d'un dia molt bo. El seu cos els respondrà perfectament i se sentiran molt animosos i plens de força vital.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva aura desbordarà amor i contagiaràs a les persones que t'envolten de felicitat. Si estàs solter, connectaràs amb una persona molt compatible amb tu en l'àmbit espiritual.

El teu banc et cobrarà uns interessos que no tenies previstos. Truca al teu gestor financer i reclama aquest import que ha estat fruit d'un error del sistema informàtic. Els propietaris de petites empreses tindran un repunt en les vendes aquest dimecres.

Aprofita l'energia disponible d'avui per elevar la teva vibració i atreure el bon Karma repetint el mantra sagrat «Om» i deixa que ressoni per cada cèl·lula del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari