L’horòscop diari del 16 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 16 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Deixa anar les regnes que et tenen subjecte al passat, perquè has de fluir amb la vida d'una vegada, sense mirar enrere, procurant fer cas a la teva inspiració i al teu sisè sentit.

Juga als detectius amb el teu compte corrent, vigila de prop els moviments i transaccions que has dut a terme, perquè igual hi ha algunes xifres que no et quadren.

Ets un Àries que està pensant ampliar la família? En aquest cas, felicitats! La teva fertilitat estarà en uns nivells molt bons, així que tot és qüestió de posar-se a la feina.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El clima astral et permetrà ser més comunicatiu i compartir més coses amb les persones que vols. És el moment de fer sentir la teva veu.

T'estàs plantejant fer una inversió a la teva llar i seria interessant i econòmic si tu mateix et posessis a la feina i duguessis a terme aquestes modificacions en el teu temps lliure.

El cap de setmana està molt a la vora i hauries de plantejar-te, si és que tens temps lliure, fer alguna sortida o una petita excursió agradable.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No et preocupis si la persona a qui tant t'estimes té uns gustos molt diferents dels teus. En la disparitat trobem moltes vegades la felicitat, no tots som iguals.

Has d'estar preparat per a una nova situació que es presenti a la teva vida. Començaràs a treballar amb gent estrangera i això farà que hagis de realitzar més viatges i controlar idiomes.

Notes com el teu pèl es troba més fràgil, que cau amb més facilitat. És possible que comencis a notar la tensió del treball. Necessites més temps lliure per a desconnectar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les teves inseguretats personals faran projectar-te d'una manera que realment no ets, amb una única finalitat: caure bé als qui tens a prop teu. I això pot provocar l'efecte contrari al que cerques.

Tindràs temps suficient per a buscar informació i consells per a planificar les teves vacances, aquest viatge que has decidit dur a terme en l'últim moment.

Sigues rígid amb els teus propòsits, i expulsa de la teva ment la idea que per una vegada que facis les coses malament no passa res, perquè sí que passa.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si ja vas acabar aquell capítol en el llibre de la teva vida, no tens necessitat de compartir-lo amb la teva parella actual. Si tens assumptes en comú per a resoldre, no incloguis a ningú en això. Recorda que és quelcom de la teva intimitat i del teu passat.

Hi ha persones conflictives girant al voltant teu, semblen ocells carronyers esperant que cometis un error per a deixar-te en evidència. Hauràs de caminar amb pas ferm i segur.

Atén els missatges que el cos t'envia i descansa, ja que és un dia de molta tensió que podria fer estralls en el teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Penses que aquesta relació no durarà per sempre, sobretot perquè la vida està subjecta a constants modificacions. En aquests moments has de reflexionar sobre les necessitats de la teva parella.

Mai has estat un bon gestor dels teus estalvis, però la situació econòmica que es respira a casa teva t'obligarà a posar-te les piles definitivament. Has de gaudir del dia a dia, sense preocupar-te tant pel futur.

Ets conscient de l'important que és l'exercici per a la salut, però també el descans.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva parella et té malacostumat perquè sempre satisfà els teus capritxos; això que sembla tan innocent en el dia de demà es tradueix en una dependència difícil de resoldre. Tingues molta cura amb això i tracta d'aportar més a la relació.

Els teus éssers estimats et donen suport ajudant-te en qüestions domèstiques que requereixen una aportació de diners extres, sobretot si t'acabes de mudar a una altra casa.

El treball dels teus somnis triga a aparèixer, però això no ha d'impedir-te ser feliç en el present. Viu aquí i ara.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Seràs molt dolç i atent, el teu esperit serà romàntic d'una manera molt exquisida, i els detalls i paraules que dirigeixis cap a la teva parella tindran un gran poder curatiu. La capacitat de donar caliu serà molt important, faràs del món un lloc millor.

Debatràs si val la pena fer qualsevol cosa per diners, si es poden vendre els principis i ideals a canvi de sostre i menjar. 

Si has sofert algun revés de salut que hagi canviat la teva funcionalitat, els astres t'ajudaran a adaptar-te a la teva nova realitat, i a superar qualsevol barrera.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El suport de les persones que t'estimen serà fonamental aquests dies de tants canvis. No tinguis por de compartir les teves preocupacions, perquè trobaràs grans consells que alleujaran la teva càrrega.

Ara que la teva situació econòmica i laboral és estable, pots planificar el que vols fer en el futur pròxim. Cerca noves fonts d'ingressos.

Utilitza també aquests moments de meditació personal que has incorporat a la teva vida, seràs capaç de prendre les millors decisions per a recuperar la teva salut física i emocional. La pau de la teva solitud et serà necessària per a ajudar-te a recarregar-te i recompondre't.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Anar cap al teu món interior per a comprendre el que estàs vivint és la millor opció. Hauràs de fer front a un dia en què molts dels teus sentiments es veuen contrariats per les reaccions d'altres persones.

Estàs a punt de realitzar un salt quàntic en la teva situació econòmica, i depèn de tu si l'aprofites o el deixes passar de llarg. A la vida les oportunitats són com els trens.

La setmana ha avançat i podries estar experimentant una mica de cansament. Guarda un moment del dia per a tu i dóna't un bany d'immersió en aigua tèbia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Gaudiràs de la companyia dels teus éssers estimats, petites picabaralles se solucionaran, i sereu capaços d'establir una bona comunicació. Les teves relacions fluiran fàcilment, així que deixa't portar i gaudeix de la sensació.

T'has guanyat cada cèntim que posseeixes, així que no dubtis a fer-ne ús per a premiar-te d'alguna manera.

Hauries d'allunyar-te immediatament de tota persona que porti negativitat a la teva vida. La negativitat es cola en forma de queixa, judici, tafaneria, etc., evita tot això. Sobretot als qui no creuen en tu i minen la teva autoestima.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Intenta mostrar el teu cor i les teves motivacions amb la màxima sinceritat. Una persona sincera és un tresor perquè no hi ha engany en les seves paraules, i l'entesa és així més simple. Si vius la teva vida i no una idea aliena de com hauries de viure-la, et sentiràs millor cada dia.

Si estàs en un lloc de treball estable, no et preocupis i deixa les murmuracions de banda, ja que si les sents, t'involucraràs en situacions nefastes.

Si t'està costant organitzar el menú diari, apunta't a un curs o taller de cuina natural. Et divertiràs.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari