L’horòscop diari del 16 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 16 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Podries sentir que alguns amics o familiars han criticat la teva parella i això podria semblar-te una autèntica traïció. Abans de fer un judici, demana noves opinions; potser el missatge que ha arribat fins tu estava molt distorsionat.

Eufòric pel planeta Mercuri, estaràs d'un humor encantador. El teu desig de complaure atraurà moltes simpaties, però vigila amb fer moltes invitacions.

Exfoliar-se les mans és un gest freqüent, però fer aquesta mateixa acció als peus és un gest subestimat; cuida’ls més.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Vols construir projectes a llarg termini; l'amor d’una sola nit no és per a tu, almenys avui.  Pots prendre't molt mal si un amant, marxa del teu costat inventant-se una excusa barata per no tornar-te a veure.

Aquest és un gran dia per a activitats relacionades amb la comunicació, viatges, comerç i publicitat. No podràs descansar encara que sigui diumenge.

Sigues especialment responsable amb el menjar aquest dia, posant l'accent en l’esmorzar. Prohibit sortir de casa amb l'estómac buit!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La relació amb la teva parella va vent en popa. Entre vosaltres hi ha bona harmonia i us enteneu només mirant-vos als ulls. Apartaràs de la teva vida certes persones del passat.

Necessites eliminar de la teva vida certes despeses que estan afectant la teva economia. No descartis que estiguis pagant un servei que realment no utilitzes i que no et serveix per a res.

Estàs obstinat a anar al gimnàs gairebé cada dia, però tan important com l'entrenament és el descans. Adapta els esforços a la teva condició física i edat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les estrelles et reserven una completa harmonia, sempre que no fiquis la pota, que no t’emboliquis en una aventura.  Corres el risc que descobreixin les teves errades; si no és el teu cas, no has de témer.

Pren-te un temps suficient per analitzar la teva agenda dels pròxims dies. Repassa les cites i pensa si en alguna d'elles hauràs de lliurar algun tipus de documentació.

Si prens el sol, és important protegir-se perquè la pell no se't cremi, i així evitis infeccions cutànies de tota mena.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És un dia perfecte per gaudir dels beneficis de l'amor. Podràs compartir un moment molt especial amb aquestes persones que estimes i que vols que continuïn al teu costat.

Tens moltes ganes de complir amb els teus somnis de llibertat. Però no són fàcils d’aconseguir-los sense un pla concret i ben establert. Tu pots dur endavant els teus projectes!

Avui podries intentar començar un nou hàbit en la teva vida. La salut comença a ser un tema important per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Una discussió amb la teva parella no ha de preocupar-te massa, es tracta d'un petit sotrac que aconseguirà reforçar-vos com a parella. En el teu entorn, poden assessorar-te millor gràcies a l'experiència.

És possible que el teu negoci es trobi una mica estancat i necessiti una renovació. Per a això caldrà que t'adaptis a l'era digital. Gent jove aportarà frescor a l'empresa.

Et trobes bastant inflat i pot ser fruit del consum de begudes amb gas. Hauries de suprimir-les de la teva dieta, sobretot per l'alt contingut en sucre i el mal que provoquen a les dents.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui les tensions en el terreny amorós se suavitzaran, donant pas a una millor comprensió. De la teva capacitat per entendre l'altra persona i no reaccionar a la defensiva, depèn en gran part aquest nou gir en la vostra relació.

Tant la teva economia, com la teva vida laboral estan en un moment estable, amb possibilitat de creixement. Fes servir les teves qualitats personals, com l'amabilitat i la diplomàcia, per concretar aquestes possibilitats.

Avui podràs dedicar temps a cuidar-te de forma més concreta.  Pots reservar hora en un Spa, relaxar-te al sol o estirar-te a llegir un bon llibre.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Gràcies a la favorable atmosfera astral, podries renovar de manera avantatjosa els vincles d'amor, si han estat una mica tensos per una recent disputa.

Algunes famílies nombroses es plantejaran l'opció mudar-se per anar a una llar més gran. Pensa que no és una idea sense cap ni peus, però comença ja a mirar ofertes!

Algun cop has intentat, just llevar-te, d’acostar-te a la teva finestra, mirar al sol i carregar-te amb la seva potent i enèrgica llum? Experimenta i descobreix quina és la millor forma de començar el teu dia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Busca la forma de donar el millor de tu avui perquè les prediccions dels astres es facin realitat en el terreny amorós. Deixa de banda les pors i obre't a experimentar un amor total pels teus éssers estimats.

Deixa volar la teva imaginació i posa-la al servei de la teva economia. Tot allò que imagines pots aconseguir-ho, és qüestió de confiança en tu mateix.

Encamina els teus somnis amb plans concrets que et dirigeixin cap a la teva meta. És un bon dia per apuntar-te a una caminada i fer una mica d'exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No pateixis si algú s’enfronta a tu per reclamar-te que has canviat. El temps durà comprensió i enteniment.

Avui pots sentir la satisfacció de veure els teus assoliments d'aquesta setmana en perspectiva. Et donarà molta alegria veure que de debò vas evolucionant cada dia.

Et sentiràs molt relaxat, amb un estat físic i mental més que òptim. Això és que alguna cosa afavoreix la teva salut d'una manera única. La teva serenitat és el millor medicament.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Recorda Aquari que a vegades per ser feliç, t'oblides de com ser-ho. Valora el que tens i contribueix amb la teva dedicació a construir la relació que desitges. Si ho fas amb el cor, el resultat està garantit.

Avui podràs fer balanç d'allò què has fet fins ara i com ha repercutit en la teva situació econòmica. Si estàs conforme amb el resultat, continua aplicant la mateixa fórmula. En cas contrari, no et lamentis i canvia d'estratègia.

Si el teu cos et demana relaxació, dóna-l'hi, lliura't al plaer de no fer res. No has de tenir cap remordiment.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Desplegar les teves ales de llibertat i compassió és el millor que pots fer per tu i pels teus éssers estimats aquest diumenge. Pot ser que et despertis enutjat, amb certa ansietat o ganes de canviar el món.

Si vols tenir uns diners extres, hauràs de reorganitzar el teu consum. El més pràctic és que t'emportis el menjar quan realitzis activitats fora de casa.

Quan veus a la bàscula que has pujat de pes, no hauries de confiar que aquests quilos de més desapareguin per si sols.  Fes més exercici i redueix les teves porcions de menjar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari