L’horòscop diari del 16 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 16 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La fruita de la passió tindrà un sabor particularment deliciós i t'esforçaràs per gaudir d’amors d’una manera més clandestina i liberal. No existirà cap mena de fre per les teves fantasies.

Et trobes en un punt d'inflexió professional i també personal que ja està prenent forma. La responsabilitat ha arrelat en tu.

Aquest dia serà bo per eliminar tensions a través de l'activitat esportiva. Les persones que tinguin torn de nit a la feina haurien de cuidar més la seva alimentació: no val menjar qualsevol cosa, si tens una jornada intensa per davant.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les influències astrals et permetran veure al teu cònjuge o parella sota una nova llum. Aquesta perspectiva et resultarà màgica i encantadora i et farà voler estar més prop seu.

Els teus mètodes per administrar els diners durant aquesta jornada seran dignes de respecte. Seràs molt combatiu en les negociacions i no consentiràs que ningú es quedi amb cap cèntim que et pertany.

Serà important que resolguis sense demora tota la documentació vinculades a metges i intervencions. Quin paper et falta, segurament necessites una autorització per part de la teva assegurança.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La relació amb la teva parella es troba en un gran moment. Entre vosaltres hi ha bona harmonia i us enteneu només mirant-vos als ulls. Apartaràs de la teva vida a certes persones del passat.

Necessites eliminar de la teva vida certes despeses que estan afectant la teva economia. No descartis que estiguis pagant un servei que en realitat no utilitzes i que no et serveix per a res.

Estàs obstinat a anar al gimnàs gairebé cada dia, però tan important com l'entrenament és el descans. Adapta els esforços a la teva condició física i edat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs molts dubtes, no saps si les persones que tu adores, com la teva parella, o els teus fills, senten per tu el mateix fervor. Hi ha alguna cosa que et falta per estar convençut.

Vés amb compte si assumeixes noves responsabilitats dins la teva feina, sigui perquè te les assignen o perquè tu mateix dius que pots fer front a aquestes. L'ambient serà hostil i els teus col·legues no t'ajudaran.

Cuida la teva salut i no facis cap activitat complicada, sobretot vigila amb el vertigen. Dur a terme determinades accions en altures pot suposar un maldecap.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens algun conflicte obert, resol-ho com més aviat millor, ja que l'eclipsi de lluna que està actiu, podria fer-te passar grans penes i tristeses.

Podries estar a punt de descobrir formes d'incrementar la teva economia.  La forma com produeixes podria fer un gran salt i d'aquesta forma resoldre molts dels problemes que has patit en el passat.

La teva salut s’ho val. Fuig de les persones conflictives i tòxiques que no aporten res a la teva vida més que problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Faràs tot el possible perquè aquesta relació funcioni. Faràs ús de la paciència que tant et caracteritza. Véns d'una etapa molt convulsa, on les dues parts vau cometre errors.

Has de moblar la teva casa i en lloc de gastar-te diners en mobles nous, acudiràs a un mercat ambulant per comprar-los de segona mà. Estalviaràs una quantitat de diners molt elevada.

Procura dedicar les primeres hores del dia al ioga i als exercicis de meditació. Segur que així aconsegueixes començar el dia amb moltes més energies de les que penses.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Estàs enmig d'un caos sentimental que si no el maneges bé, pot ocasionar-te conflictes en la parella. Els problemes familiars continuen sent la causa principal de les desavinences en la teva llar. Et sentiràs capaç de fer moltes coses i contagiaràs als altres amb la teva bona energia.

En general, és un bon moment per a tot el relacionat amb el laboral. Encara que va a pas lent, s'encamina cap a un futur més prometedor.

Les petites molèsties que puguin aparèixer no són de gravetat, per la qual cosa aviat tornaràs a sentir-te en forma.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Com a parella, t'enfoques en les ambicions comunes. No busques la individualitat sinó el bé comú, i si et falta temps, no tindràs problema a deixar a un costat els teus plans i centrar-te en la relació.

Les explosions d'ambició poden bloquejar el camí cap a l'èxit. Això és perquè se situen fora de sintonia, allunyades de tota la realitat.

Per relaxar-te també hauràs d'estar actiu. Organitza vetllades festives amb els teus amics o omple la banyera amb sals i crema una mica d'encens mentre et submergeixes en aigües càlides.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui et sentiràs molt a gust amb els teus éssers estimats, sobretot amb la parella. Fareu plans junts i compartireu moments molt agradables, on la intimitat i el bon humor seran clau per tenir un dia rodó.

Els assumptes financers estan baix control, per la qual cosa la teva economia gaudeix de molt bona salut. Moment idoni per a invertir en béns materials i aspectes de la teva llar que necessiten canvis o reformes.

La teva salut és bona, per la qual cosa podries veure't temptat a exigir-te més del que el teu cos pot aguantar físicament.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Parla d’allò que sents amb un amic o amiga que pugui escoltar-te. En cas contrari, aprofundiràs aquest estat d'ànim que et manté tan decaigut.

Si no ets tan ambiciós i focalitzes el que de debò desitges, pot ser que et trobis amb sorpreses molt agradables durant aquest dia. Per aconseguir els teus objectius, potser has de negociar les formes com es manifesten els teus desitjos.

Els efectes de l'eclipsi de lluna pot ser que t'ocasionin marejos, maldecaps, fogots o canvis en la temperatura corporal, entre altres sensacions.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els que no tenen parella, estan vivint moments de molt de moviment i intercanvi social. Estaran més centrats a passar-ho bé que a trobar o formalitzar una relació de parella.

Avui és un dia positiu, en general, per a tot l'econòmic. Dona igual si és començar un negoci propi, invertir en un fons d'inversions o tot allò que tingui a veure amb moviments financers.

Els que estiguin en fase de recuperació d'alguna malaltia, notaran com el procés de curació s'accelera. Els efectes de les cures efectuades fins ara, es veuran de forma molt ràpida.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si no fos per la força que tenen els teus sentiments i l'amor que sents, la teva parella ja hauria sucumbit als conflictes que arriben des de fora. Allibera't de maleficis i malediccions.

Existeixen moltes maneres d'estalviar-te problemes que s'han creat per embolics energètics. El resultat dels teus esforços està arribant a fer-se realitat.

Pot ser que avui arribi una bona notícia en relació amb plans que fa un temps que estàs elaborant. Vés amb compte, ja que podries estar massa apurat i patir un accident.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari