L'horòscop diari del 16 de desembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sobresurts en la seducció. Estàs segur de tu mateix, minimitzes els teus complexos i pors i gràcies a tot això desplegues les teves armes per trobar els cors en els quals habitar.

Utilitza de manera polida el rellotge, seràs un signe bastant impuntual aquest dilluns i et pots guanyar una sanció (o una metafòrica estirada d'orelles).

Seràs culpable d'un pecat capital: la gola. La golafreria està a l'ordre del dia, però procura no ficar-te en el llit amb l'estómac ple, o en cas contrari, tindràs una son complicada.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Podràs jugar amb el teu encant i fer un trànsit de l'ombra cap a la llum. Fer un pas cap a relacions més satisfactòries i constructives és possible, només has de desitjar-ho amb fermesa i oblidar danys del passat.

Has d'administrar molt millor els teus diners per mantenir no només les teves despeses personals, sinó també les nombroses despeses professionals i familiars.

Hauràs de tallar de soca-rel alguns capritxos. Les infusions de cola de cavall i similars et serviran per purificar el teu organisme. Més aigua i tisanes i menys refrescos ensucrats aquest dilluns.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Al llarg d'aquest dilluns tens més facilitat per connectar amb orgull i alegria amb les emocions que surten del teu cor. És possible que et sentis molt feliç i necessitis donar als altres una dosi d'aquest afecte.

Els àmbits que es relacionen amb viatges curts i escrits així com mitjans de comunicació seran els més beneficiats pels astres.

Els nadius de Bessons hauran de cuidar especialment les seves cordes vocals durant aquest dilluns. Els canvis de temperatura i les begudes molt fredes poden jugar-te una mala passada i dificultar que exerceixis amb tranquil·litat la teva tasca.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Deixes que la teva ment voli sola, qualsevol opció et semblarà magnífica amb la condició que la rutina no s'instal·li en el teu cor. Dóna espais als teus desitjos, proposa dur a terme pràctiques fetitxistes i picants.

Desitges centrar-te en l'aspecte material de les teves accions. Hauràs de prendre noves iniciatives, encara que et surtis de la teva zona de confort.

La teva força de voluntat s'eleva, i sabràs esquivar la temptació si estàs a dieta, per molt que t'ofereixin dolços típics del Nadal. També seràs més que fort per continuar el teu programa per deixar hàbits nocius.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els astres aportaran molta imaginació a les parelles. Podràs fer (i rebre) petits detalls romàntics que sorprenguin. El solter tindrà la mirada posada en les festes que estan per venir i no voldrà pensar en amors.

Si veus que el teu negoci no avança, és el moment de donar-li un enfocament nou i diferent, més arriscat. Les inversions moderadament arriscades també podrien sortir inesperadament bé. En la teva feina, hi haurà una batalla pels graus del termòstat.I, amb el rebombori, la teva paciència tocarà límits insospitats.

No esperis a gener per menjar de manera saludable i posar-te en forma, comença avui.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sents molt còmode en el teu paper, t'involucres amb els teus éssers estimats i sobretot ets molt efectiu. Fins al més sorrut dels nadius donarà i suplicarà una mica d'amor als qui té al seu voltant.

El Nadal es deixa notar en la teva economia, has de fer malabars amb els números. Encara que és un bon moment per a aconseguir els teus objectius financers, et sents perdut, que et falten algunes eines per obtenir bons resultats.

No et costarà en absolut visitar el gimnàs, i fins i tot gaudiràs amb aquestes màquines que a vegades titlles d'elements de tortura.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop de Balança per a l'amor avui porta millors notícies perquè alguna cosa s'ha desbloquejat. Comences una nova marxa, on has deixat enrere coses i persones que no contribuïen a fer créixer l'amor en la teva vida.

Econòmicament la teva situació millora, l'arribada de diners recentment farà que facis alguns canvis en la teva vida.

Pel que fa a la teva salut, els astres t'adverteixen sobre algunes molèsties musculars ocasionades per contractures o estrès. Seria bo que previnguessis aquestes malalties fent estiraments o donant-te un massatge relaxant.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia molt pacífic, el pitjor de la tempesta ja va passar. Aviat et trobaràs cara a cara amb les teves dificultats per sentir seguretat en els teus sentiments. No es tractarà de mostrar qui és el més fort sinó d'anar cap endavant amb la fortalesa d'un guerrer silenciós.

Viuràs molt moviment i l'energia astral imperant porta per als nadius d'Escorpí grans notícies. Vendes, notificacions i viatges curts són probables.

Et sentiràs molt bé durant aquest dilluns. Comences la setmana amb un estímul astral de la teva energia espiritual.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop Sagitari per a avui dilluns en l'amor prediu un dia bastant positiu. Una nova obertura tant de ment com de cor marca el rumb de la teva vida amorosa a partir d'aquest moment.

La predicció econòmica parla de plans per concretar. Pot ser que estiguin relacionats amb el benestar familiar o també amb la consecució d'un objectiu personal. En qualsevol cas, l'aconseguiràs.

Salut regular, perquè tindràs una requeia d'una malaltia o malaltia crònica. No obstant això, el superaràs ràpidament amb les cures adequades.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Quan trobes la mirada de l'altre en la teva mirada i sents que la teva pell s'electritza, potser no es tracta d'amor per a tota la vida, però és un clar senyal que has connectat amb aquella part de tu en la qual habita la teva sensualitat i el teu desig.

Les lluites de poder comencen a donar mostres de convertir-se en un problema seriós. No hauries de malgastar cap oportunitat ni baixar la guàrdia davant les possibles amenaces que vegis en el teu horitzó professional.

Els aspectes astrals mostren dies de molta tensió. Si et sents amb poca energia o la tensió es viu com a extrema, no és bo per a tu a llarg termini que ignoris els senyals del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop Aquari per a avui dilluns prediu un dia on els assumptes del cor passaran a segon pla. Estaràs més preocupat per altres aspectes de la teva vida i les relacions personals no sofriran canvis.

En el pla econòmic, els nadius del signe són més afortunats, perquè estan en un bon moment financer. És probable fins i tot que augmentis els teus guanys amb poc esforç.

A nivell de salut, la predicció dels Astres per a avui en aquest aspecte de la teva vida és positiva. Sentiràs com et recuperes física i emocionalment, si et centres en els teus objectius.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En la parella, es recobrarà la il·lusió i el romanç dels primers mesos de relació. Al solter, els astres li atorgaran una espècie de radar intuïtiu per trobar a la seva ànima bessona.

Si et paguessin per cada idea de negoci que et ve a la ment, series milionari. Però després no ets capaç de posar en marxa cap, perquè la por al fracàs et paralitza.

Si vius esperant que arribi aquest dia important, et perds el que passa fins que arriba aquesta data i, a més, et genera una ansietat innecessària. Aprèn a viure el present, Peixos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari