L'horòscop diari del 16 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 16 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Una reunió curiosa ha de succeir avui, segons el que s’observa en el teu cel. Alguna cosa et farà tan feliç com per voler fer un ritual d'agraïment al planeta Venus, que és darrere de tot.  El factor sorpresa serà el que domini la teva vida amorosa.

Seràs molt bo aconseguint les teves fites. No descuidaràs els teus objectius i tindràs molta claredat per arribar fins on t'has proposat i sense d’haver d'exigir res.

Evita l'excés de treball. El teu cos aquesta vegada serà més sensible a la fatiga a causa de la calor.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La passió es refredarà aquest dia, fins i tot, si en la teva relació de parella les coses començaven a anar millor, després d'una ratxa de foscor.

La teva situació monetària serà qüestionada. Persones que t’aprecien et diran, si estàs gastant massa diners en algunes inversions inútils o si t'estàs passant en assumptes d'oci.

El teu cabell està maltractat per un excés de tints i productes per donar-li volum i bellesa? Podries plantejar-te utilitzar perruques puntualment, quan tinguis algun acte social.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Sabràs com lluitar contra els impactes negatius que vulguin trencar l'escut del teu amor. No hi haurà ningú que us pugui separar.

Una notícia que no et farà molta gràcia: hauràs de treballar doble, si desitges complir amb els terminis establerts. Serà un dia on tot surti a l'inrevés, en el qual els ordinadors deixaran de funcionar sense explicació…

En la posició de mig esquat, fes grans passos als costats: reforçaràs les teves cuixes i també els teus glutis.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La deessa de l'amor a través de la seva estrella et garantirà una vida afectiva harmoniosa, pacífica i tranquil·litzadora no serà exclosa, sinó tot el contrari. Pots ser pur foc i la teva parella, la pólvora perfecta.

El clima solar del dia et portarà una força i una agilitat mental envejable. Podràs eliminar els obstacles que dificultin les teves ambicions més preuades vinculades a la teva carrera i el teu lloc de feina.

En la salut, l'ambient serà reconfortant i agradable. La teva relació amb els teus éssers estimats et recarregarà les piles quan estiguis baix.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si ets el cap de família o tens a càrrec teu persones a les quals has de cuidar, aquest és el teu dia. L'agraïment i el reconeixement de nens i joves serà un bonic regal per estar en la seva companyia.

Arriben progressos de tota mena per a tu, Lleó. Si estàs en un moment on la vida intel·lectual ocupa parteix de la teva ment i et genera preocupacions, treu-te de sobre totes les pors.

És un moment de calma i estabilitat i això repercuteix molt bé en la teva salut en termes generals.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Deixa de culpar-te, si et veus atrapat en la més avorrida de les rutines, Verge.  Creus que la vida de tot el món és com un parc d'atraccions, plena d'adrenalina i de pujades i baixades cada mitja hora? Doncs, no

Sents que la teva posició professional és forta, i així, molts determinaran que és el dia idoni per negociar un augment de salari o millors horaris.

Si ets poruc, evita veure pel·lícules de terror o aquesta nit no dormiràs. Els astres no et tornaran a avisar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La Lluna, en aquesta fase, pot portar inestabilitat i confusió. A causa d'aquest efecte, pot ser que prenguis alguna decisió equivocada que tindrà greus conseqüències i de la qual et penediràs.

Financerament, estaràs en una bona posició, ja que els teus esforços passats duran resultats satisfactoris. Avui, a causa de la teva bona salut, treballaràs més intenssament del que la teva capacitat física pot donar.

Segons les prediccions per al signe zodiacal de Balança, mostraràs hiperactivitat i participaràs en tasques extenuants. Emocionalment et sents feliç i els pensaments positius ocupen la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Gràcies a la presència de Júpiter, qualsevol signaria ser en la teva pell. I és que aquest planeta et carrega de llum i et fa presumir d'un bon estat d'ànim que millorarà el teu amor.

Sigues realista, amb la cartilla del banc a una mà i els rebuts que tens pendents de pagament en l'altra. És el moment de considerar seriosament la teva situació financera.

Desconfia de modes com la d'anar descalç tot el dia, al·legant que l'ésser humà neix sense sabates i que així podria viure sense problemes durant la resta de la seva vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui podràs fer les paus amb la teva parella, si és que has tingut algun enfrontament en dies passats. Els Astres revelen un període positiu per a l'amor per a tots els nascuts sota el signe de Sagitari.

La feina continua sent el focus d'atenció per a tu aquests dies, per la qual cosa sentiràs que estàs dedicant molt temps a aquest aspecte de la teva vida.

Vigila avui la teva columna i malucs, perquè és probable que una malaltia de tipus muscular o d’ossos faci la seva aparició avui. Pren-te de debò les indicacions dels metges.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Agraeix tot el que tens en la vida. Les relacions familiars es troben en harmonia, els diàlegs són distesos i sents que el clima és agradable i convida a compartir el temps.

Ets molt important en el teu lloc de treball. Has marcat una tendència i els sistemes laborals s'han millorat, gràcies a la teva presència i la teva brillant intel·ligència.

Si has estat passant per una malaltia, la recuperació promet ser més ràpida del previst, gràcies a les alineacions planetàries.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters veuran com la seva vida social es reactiva a través d'amics i col·legues de feina. Cada vegada tens més clar el que sents i el que vols i això es manifesta en l'exterior de manera que puguis atreure una persona afí a tu.

Tindràs una participació bastant activa durant el dia d'avui en tot el que tingui relació amb els diners, siguin negocis, transaccions comercials o acords professionals.

Físicament la teva salut és bona, per la qual cosa avui les teves preocupacions se centraran sobretot en el món mental i emocional.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És molt possible que estiguis amb persones que simulen tenir afecte per tu i que, quan no hi ets, critiquen tot el que fas. Simuladors que mostren el contrari a la veritat.

Podries sentir que el suport que et brinden els altres és grandíssim i que gràcies a la guia que reps, estàs caminant per la ruta perfecta.

Avui és un dia perfecte per  brillar. Sents els beneficis de fer canvis en les teves rutines? Segur que cada vegada que millores un hàbit, fas alguna cosa en favor del teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari