La predicció del Zodíac del 16 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 16 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En el terreny emocional, el planeta Venus no deixarà de ressaltar l'amor al teu voltant, i et farà especialment disponible a l'aventura o noves trobades. Quelcom que té molt risc si tens ja parella.

Els influxos astrals accentuaran de manera engegantida el teu costat dominant i possessiu; no voldràs gastar gens de diners. Ni tan sols en assumptes dels més elementals i bàsics per a la vida diària

En la teva alimentació, evita certs menjars que tenen residus i que podrien danyar la teva boca, com ossos petits o espines diabòliques.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La relació amb el teu cònjuge o parella pot ser molt apassionada, encara que també un punt agressiva. Però, si fas un petit esforç, trobaràs una relació més relaxada i satisfactòria.

Els capritxos estaran a l'ordre del dia, i per tant, els diners es podrien cremar ràpidament. El pitjor és que no seràs tu qui ho pugui detectar, sinó gent de la teva família.

Controla les molèsties que puguis tenir en el teu dia a dia, sobretot pel que fa al teu aparell urinari.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Qualsevol cosa que realitzis haurà de comptar amb el vistiplau de la teva parella. Ara mateix et trobes atret per la novetat, la qual cosa et portarà a conèixer a gent nova.

Prepara't per suportar moments de molta tensió al treball. No caiguis en els paranys dels companys. En els jocs d'atzar, aconseguiràs importants beneficis sense necessitat de desemborsar elevades quantitats de diners.

Hauràs de mossegar-te la llengua per a no dir unes paraules malsonants. Per què no proves de practicar algun tipus de ioga per a relaxar-te i entretenir-te?.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En el terreny de l'amor tot serà bastant positiu, un fet en el qual ajuda la teva actitud, la mar d'optimista, i gràcies a ella podràs desbloquejar certs agents que et tenien en certa manera pres. Els solters coneixeran a algú els mètodes dels quals de conquesta semblin cursis o antiquats.

La teva memòria, admet-ho, no és tan prodigiosa com antany, així que acostuma't a deixar-te notes a tu mateix, recordatoris en el mòbil, o la clàssica nota de paper davant de l'ordinador.

Procura, pel bé de la teva salut, adoptar una bona postura en el treball (i el gimnàs).

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si has notat que part del problema neix d'una actitud teva que no és del tot correcta o genera malestar en l'altre, és moment de frenar i demanar perdó.

Prepara't, ja que arriben noves possibilitats en el terreny laboral. Un bon lloc en una empresa important o una beca per a un màster. De la forma que sigui, la glòria t'apunta amb la seva fletxa.

Estaràs tenint problemes a causa de romandre massa temps parat o assegut. Les teves cames podrien reflectir algun problema de postures o circulatori.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La gelosia planeja sobre la teva relació. Comences a notar comportaments estranys en la teva parella i això et fa sospitar una cosa dolenta. Algú de la teva família intervindrà per trobar una solució.

Rebràs un copet a l'esquena després de fer un bon treball. La creativitat i l'originalitat es veuran recompensades a l'empresa. Si busques una altra ocupació, no tindràs problemes.

Aconseguiràs treure't moltes pors i provaràs noves activitats que mai abans havies practicat. Després d'una etapa d'estrès, comences a notar com el teu pèl es recupera i creix més sa.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nadius de Venus que estan afrontant un desengany amorós poden començar a somriure gràcies al concurs dels astres, en una il·lusionant jornada de dimarts.

En la resolució d'alguns treballs pots sentir-te incapacitat i bloquejat durant bona part del dia. En canvi, a la llar i practicant les teves activitats favorites et sents ple d'energia i amb voluntat per a superar totes les adversitats.

Si fas un esforç per a viure de forma saludable i harmoniosa et sentiràs més enèrgic i vital.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Espera uns dies per a prendre una decisió sobre les teves circumstàncies amoroses, fins i tot si creus que ho tens molt clar: torna a consultar-ho amb el coixí.

Necessitaràs administrar bé el pressupost que tinguis assignat amb elegància i fragilitat per esquivar les dificultats; no t'hauria de suposar massa esforç, la veritat.

La teva força física no serà excepcional, així que tria quines tasques de les quals has de dur a terme és la que es quedarà avui sense concloure. El teu ànim serà una miqueta complex, estaràs una mica més a trist de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La pau i l'harmonia són la tònica general durant el dia d'avui en matèria amorosa. Feia temps que no et senties amb tanta harmonia, perquè has aconseguit alliberar-te de persones tòxiques que entelaven el teu món.

No tens problemes seriosos en l'àmbit econòmic, encara que, d'altra banda i com a bon Sagitari, ets una persona previnguda i bona administradora. Tens tot sota control en relació amb els diners, així que no hi ha res del que hagis de preocupar-te.

Gaudeixes de molt bona salut, encara que potser et molesten una mica les al·lèrgies.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No podràs evitar que tots s'adonin del que t'està passant amb aquesta persona tan especial. Encara que la lluna en Virgo et demanarà discreció, altres aspectes planetaris estan generant una expansió en tot el que es refereix al secret o a l'amagat.

Podria estar gestant-se un canvi en el teu entorn que et beneficiï. Para esment als senyals. La teva intuïció felina et portarà al lloc correcte en el moment adequat.

Els astres estan mostrant una problemàtica respecte de mals hàbits. Si encara no t'has allunyat del fum del tabac, has de fer-ho ja mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Com després de la tempestat sempre ve la calma, arriba el moment de fer les paus, tant amb la teva parella, com amb el teu propi ésser. Fes les paus amb tot allò que t'hagi estat pertorbant, d'aquesta manera l'amor podrà fluir lliurement.

Si estaves pensant a comprar alguna cosa que requereixi una gran inversió, ara és el moment. La teva economia gaudeix de bona salut, així que inverteix en allò que et faci la vida més fàcil.

Aprofita l'energia que t'està arribant aquests dies per fer activitats de grup, la teva salut s'incrementarà.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Intenta mostrar el teu cor i les teves motivacions amb la sinceritat més gran. Una persona sincera és un tresor, perquè no hi ha engany en les seves paraules i l'enteniment és més simple. Si vius la teva vida i no una idea aliena de com hauries de viure, et sentiràs millor cada dia.

Si estàs en un lloc de treball estable, no et preocupis i deixa les murmuracions de costat, ja que, si les sents, t'involucraràs en situacions nefastes.

Si t'està costant organitzar el menú diari, apunta't a un curs o taller de cuina natural. Et divertiràs.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari