L'horòscop diari del 15 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge 15 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un ambient estètic molt marcat es veu a la teva vida. La teva intenció és cuidar el teu ritme, la teva aparença, la bellesa en totes les seves formes. Utilitza un perfum preferiblement amb aromes embriagadores i captiva a les persones que se t'aproparan.

Pots ser massa respectuós amb els protocols per competir en els negocis, però al voltant del teu sector hi ha gent que no tenen objeccions ni escrúpols.

Aprofita, tens l'ocasió per fer una escapada familiar a un parc aquàtic. T'ajudarà a divertir-te envoltat dels éssers estimats i et permetrà descarregar adrenalina.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et decideixes a actuar i eliminar la rutina que dia a dia envaeix al teu esperit. Totes les decisions que duguis a terme seran bones.

Algú de la teva família o de la feina et veu com un ídol en alguns aspectes professionals. Procura no ficar la pota amb una sèrie de males temptacions i llavors no tindrà raons per desmitificar-te.

Canviar alguns mobles de lloc perquè les males energies surtin per la porta. Veuràs que millorarà el teu ànim.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La pau que estableixes dins del teu cor et fa guanyar terreny en les conquestes que tens obertes. Saps de quina forma pujar l'estima de la teva parella.

El cel crea una atmosfera diplomàtica amigable. Les discussions de diners no t’importaran i et centraràs a dur a terme les teves funcions.

Escoltes al teu cos? T'està demanant aire fresc i llum, així que queda prohibit estirar-te en el sofà de la teva casa, per molt còmode que sigui.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

T'acomiades de la setmana amb dubtes en la teva relació, amb una atmosfera enrarida, que et convida a reflexionar.

Tindràs la promesa d'un acord econòmic, una bona notícia o simplement una comunicació fluida i esperançadora que podria traduir-se en una recol·lecció de beneficis.

El cel exalta avui els excessos. Et perdran els plaers de l'alcohol i el menjar i podràs ingerir més calories de les que el teu cos necessita. Si caus en la temptació, demà fes més esport.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si quedes estancat en  el passat, pots perdre el teu present. Fins i tot pot ser que estiguis demanant a algú alguna cosa que no pot donar-te i això no hauria de ser motiu de tristesa ni decepció.

Quan ordenis els teus armaris o realitzis la llista de la compra, observa si tens poc o massa i podràs prendre consciència d'on van els teus diners.

El teu gust per satisfer els teus sentits pot dur-te a cometre grans excessos pel que fa al menjar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El cel facilita enormement la comunicació entre els cors, encara que en un moment donat, Verge, et pot deixar també sense paraules. I el teu cor haurà de demostrar de forma no verbal allò que hi ha dins del teu ser.

Dedicar una mica de temps a la teva feina, encara que sigui el teu dia de descans. Serà la millor manera de posar les coses en el seu lloc de forma natural.

Les tècniques de relaxació com l'entrenament autogen, la relaxació muscular progressiva i el ioga t'ajuden a recuperar la serenitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança avui el teu horòscop et recomana posar tot el teu entusiasme en la teva relació amorosa. La persona que està al teu costat espera de tu el millor, així que centra la teva atenció en ella i no deixis passar cap oportunitat per gaudir al seu costat.

En el terreny econòmic, estàs en bona ratxa, així que no hauràs de preocupar-te per res relacionat amb els diners avui.

Avui diumenge la teva salut serà òptima, perquè et sentiràs molt bé, res et farà mal i el teu cos respondrà satisfactòriament a tota mena de reptes esportius i físics.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La senzillesa és la clau de l'èxit d'Escorpí en l'amor, almenys al llarg d'aquest dia. No et fiquis en complicats projectes per fer feliç a la teva parella, hi haurà major èxit amb petits detalls.

El teu pressupost serà més fàcil d'administrar una vegada aquesta segona setmana de setembre acabi: la despreocupació guanya terreny avui, gasta bé cada cèntim!

Cerca activitats que et permetin alliberar males vibracions acumulades durant els últims dies. Mantindràs el teu equilibri, si et busques un circuit amb jacuzzi, sauna i massatges amb pedres calentes.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari sembla que tot torna a la normalitat, l'amor està començat a brillar de nou en la teva presència. Els que estan en parella viuran moments apassionats i els solters fixaran els seus ulls en algú del seu entorn.

Avui gaudiràs d'una jornada tranquil·la i productiva, tant professional com econòmica. Aprofita-ho per jugar a la borsa.

Et sentiràs bastant fort avui en l’àmbit de la salut, el teu cos desbordarà energia i tindràs ganes de fer mil coses. En l'aspecte emocional, avui trobaràs que els que t'envolten no estan d’acord amb tu.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres mostren que tens la possibilitat de passar un bonic dia en harmonia amb els qui formen part de la teva vida íntima. Estàs gaudint d'un nou cicle on el teu cor descansa de tantes batalles que ha hagut d'afrontar.

Pot ser que estiguis rebent males energies, producte d'enveges i malediccions de gent del teu voltant que no t’estima. Encara que no ho creguis aquestes energies produeixen desgana i malestar.

Pot ser que hagis desordenat la teva dieta durant el cap de setmana i per això ara et sents pesat o amb distensió abdominal.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui serà una jornada bastant distesa i pacífica en relació amb els assumptes amorosos. Si bé no hi haurà grans esdeveniments que valgui la pena destacar, si hi haurà molta harmonia i moments de benestar en les relacions amoroses.

Un futur professional i econòmic molt més encoratjador t'espera, si ets capaç d'esforçar-te per aconseguir això que somies.

Quant a la salut, Aquari avui no tindrà moltes ganes de moure's, més aviat el seu cos li demana activitats tranquil·les i una mica de repòs. Et convé viatjar, conèixer gent nova i renovar-te emocionalment.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estàs vivint un moment dolorós, potser has de dir el que sents a qui t'ha ferit. Però no pots anar pel món descarregant el teu dolor sobre aquells que no t'han fet cap mal.

El teu bon cor i el teu sentit de la justícia t'assistiran per sortir d'un estat pertorbador. Pensa de manera madura, dóna't temps per qualsevol assumpte que hagis de decidir.

És temps d'observar els teus bloquejos emocionals. Tots els teus sentiments mal expressats es manifesten després en forma de dolor muscular.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari