L'horòscop diari del 15 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 15 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Vols que al teu voltant tot estigui en ordre, que la transparència regni. Únicament necessites relacions sinceres, veritables i profundes. En el camp dels sentiments, trobaràs algú que t'anirà com a anell al dit, per a la teva sorpresa.

No cantis victòria fins que realment arribis fins a la meta. T'equivocaràs, anticipant esdeveniments que encara no han succeït.

Podràs progressar en la seva vida personal, tant en el pla físic com l'espiritual. Pots trobar una nova font de coneixements sobre salut molt interessant.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Vius una situació una mica tibant en la teva història de parella, a causa d'un malentès. No entris en pànic, només busca l'arrel del problema. La teva parella aconseguirà, fins i tot, fer-te somriure.

És hora de retornar certs favors: en el passat algunes persones et van tendir la seva mà d'una forma molt generosa. Ara ets tu qui has de donar-los una bona empenta.

La pràctica del ioga actua en tres nivells: muscular, mental i emocional.  Si ho utilitzes amb saviesa, podràs prevenir algunes lesions.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Per què no t'adones de l'atractiu que ets, Bessons, cada cop que et mires al mirall? La culpa és d'alguns romanços del passat, que van ser fallits i van destrossar, en certa manera, totes les teves emocions.

Seràs feble per mantenir-te fidel als teus pressupostos. Gastaràs més diners del que deuries, si vas de compres, especialment, si ets un nadiu que col·lecciona alguna mena d'article, com a discos, pel·lícules o qualsevol altre producte.

Si estàs pensant apuntar-te a un gimnàs o un club esportiu, entre els teus amics trobaràs un bon company amb el qual anar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els gestos suaus i tendres no et traeixen: estàs atent a la persona a la qual estimes. No ho ocultis perquè no serveix de res projectar que ets un Cranc dur amb el cor d'acer. Continua en aquesta direcció, deixa't portar perquè sembla que et convé.

Hi haurà desacords amb les autoritats o hauràs de fer front a un judici o altres assumptes vinculats a la legalitat.

La teva salut serà decent, però no et convindrà aquest dia exposar-te excessivament a les baixes temperatures.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La Lluna en Taure farà que els nadius de Lleó se sentin necessitat de contacte físic i, a més, una mica malenconiosos i tristos. Han de recordar que la felicitat mai pots venir de l'exterior, sinó que ha de venir de l'interior d'un mateix.

Lluita pels teus drets, no permetis que els teus superiors es facin rics a costa de les teves hores extra gratis.

Avui no et privaràs dels plaers d'alguns menjars poc saludables. Els dolços i fregits no et faran mal per un dia, però recorda seguir una dieta saludable la major part del temps.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Apostes per carregar el teu esperit d'aspectes benèvols per transmetre els teus missatges i apropar-te més a la persona que estimes. Mart posa davant teu alguns aspectes explosius.

Hauràs d'anar amb compte per no provocar baralles amb els teus companys de feina o perquè no es revelin els teus assalariats, si ets un empresari de cert nivell.

No estàs especialment motivat per dur a terme una dieta, et falta esperit de sacrifici. Els astres no et donen protecció contra la gola, així que no et deixis portar massa o la bàscula t'acabarà donant males notícies.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Quant als Balança solters, l'horòscop prediu molta activitat, moltes trobades i una agenda social bastant repleta. Tot aquest ritme frenètic et fa sentir viu, aprofita al màxim aquests moments, perquè l'amor t'està rondant.

En l'àmbit laboral, és molt possible que hi hagi canvis, s'incorporaran noves persones, amb idees noves de com fer les coses. Pot ser que avui decideixis gastar una mica de diners en la renovació de certs aspectes de la llar.

D'altra banda, en la salut, hauràs d'estar atent a qualsevol molèstia que sorgeixi en els teus músculs.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Marca determinats objectius amb el teu amor durant aquest dia i mantén-te ferm. Només així podràs esquivar algunes tensions que es palpen en l'aire. Sigues objectiu i no et deixis arrossegar pels dimonis entrant en discussions de temes que t'enutgen.

Sigues més metòdic i assenyat en les teves decisions econòmiques, especialment si has de dur a terme compres que seran finançades durant molts mesos.

Encara que sembli paradoxal, necessites més calma que mai, però el cos també et demana moviment. Cerca algun esport suau, que equilibri les teves energies i que doni beneficis a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari et despertaràs amb ganes de fer mil coses pels teus éssers estimats. Hi ha una energia en tu que està creixent i t'empeny a l'activitat, sobretot a millorar les teves relacions amoroses.

Si tens plans d'inversió o fons financers que requereixin revisió, avui és un bon dia per consultar la seva rendibilitat real i prendre decisions.

La predicció d'avui per a la teva salut Sagitari continua estant dins de la normalitat, malgrat les molèsties que estàs tenint aquests dies, avui et sentiràs molt millor que en dies passats.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És hora d’alliberar-te de les càrregues, deixa a terra aquesta motxilla pesada i camina lleuger per la via que et duu a una nova manera de viure. En lloc de sentir que no et valoren, estàs sent impulsat a canviar l'òptica.

Mostra't cautelós, ja que podries experimentar dificultats en relació amb els diners. Un assumpte que consideres segur pot fer un gir sorprenent.

Vius un temps on potser el malestar intern és profund. Et sentiràs com una olla de pressió, respira i relaxa la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari que estiguin solters, seguiran així molt temps, tret que canviïn la seva manera d'afrontar les relacions. Seria convenient que fossis una mica menys primmirat i exigent, i que et centressis més en la qualitat del que dónes, en lloc d'allò que reps.

Comptes amb els ingressos que necessites i això et permet viure còmodament. En el terreny laboral, malgrat aquest sentiment d'alerta que mantens, et sentiràs amb ganes d'aportar noves idees.

Quant a la salut, la predicció per a avui és favorable. Per fi superes aquell sentiment d’angoixa que t’envoltava.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Deixa d'idealitzar l'amor o la teva sensació serà sempre de decepció perquè la teva relació no és tan romàntica com aquestes de les pel·lícules. Sempre anteposes les necessitats dels altres a les teves. Avui es gira la truita!

És el dia perfecte perquè vagis de compres i gastis els diners en el que a tu et ve de gust. A la feina,  l’ambient estarà una mica decaigut, proposa als teus companys anar a prendre alguna cosa en acabar la jornada.  Uns riures aixecaran els ànims.

Un refredat voldrà instal·lar-se en el teu cos. Ajuda les teves defenses prenent vitamina C i gingebre.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari