L’horòscop diari del 15 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 15 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un dia ple de discussions però també d'honestedat pels nadius d'Àries. T'has aixecat enfadat, disposat a barallar amb qualsevol excusa.

A la feina no et sentiràs preocupat per tota l'efervescència econòmica que t'envolta. Els aturats, que estiguin atents a l'ordinador i les aplicacions de cerca de treball perquè podrien rebre una grata notícia.

Rebutja lel pensament que trobaràs una fruita o una infusió que et farà aprimar de cop. Sigues realista, això no existeix!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Persones del teu voltant es ficaran en els assumptes de la teva vida i el teu cor. Unes bones intencions que et tocaran molt els nassos, perquè et sentiràs controlat, i tindràs la sensació que voldran fer-te canviar el teu punt de vista.

Si la teva inspiració és molt forta en la feina d'uns altres, al final la teva imatge acabarà perjudicada i perdràs més que el que tenies previst guanyar.

Vigila amb una estimulació excessiva, o en cas contrari, acabaràs disparant la teva resistència nerviosa.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En el teu interior hi ha una gran necessitat de donar afecte i compartir amor amb els altres. Ara mateix no t'atreveixes a aprofundir en una relació per temor a ser-li infidel.

Tens moltes facilitats per a la negociació, però a vegades et deixes influir en excés pels altres. Hauries de fer un gir radical a la teva carrera professional, la rutina s'ha instal·lat en la teva vida.

El descontrol que portes amb els àpats farà que tinguis molèsties digestives. Menges a qualsevol hora i a més ho fas fora de casa, amb tot el que això comporta.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Com a déu de la guerra Mart es posiciona en el teu cel de l'amor disposat posar el teu món a l'inrevés. Els solters s'enfadaran en veure que la persona amb la qual estava tenint converses que havien de culminar en una cita, només respon amb silencis.

Pensa a emprar energies renovables per estalviar en la teva factura de la llum. Sempre va bé reduir despeses.

Necessites establir objectius més simples, si vols millorar en la teva salut. No vulguis obtenir resultats ràpidament o t'estavellaràs.

  

 

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Buscar intimitat durant aquesta jornada és ideal. La sexualitat es troba estimulada d'una manera sublim i les trobades podrien ser una cosa inoblidable.

Podrien sortir plans pròxims al que havies somiat. Prepara la maleta. És el dia idoni perquè et dediquis a mostrar que pots feren relació a la teva professió. Estàs en una posició que atreu nous clients.

Començar un nou camí en la millora de la teva salut té i les seves recaigudes. No et desanimis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Verge, si no tens parella, és possible que t'enamoris gairebé sense adonar-te. Ara mateix no has de tancar-te a res. S'obre una nova etapa en la teva vida amorosa.

Has de valorar si et val la pena deixar els diners estalviats en el banc o invertir-los  encara que això impliqui córrer un risc. No vols precipitar-te amb la decisió.

La felicitat no es pot comprar per diners, ja que per a tu està en els petits plaers de la vida. T'encanta quedar-te a casa mirant una pel·lícula.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

És molt probable que si estàs en parella, formalitzis la relació i facis un pas endavant en larelació amb un compromís més seriós i estable. D'altra banda, si una relació ha d'acabar, així serà, no t'aferris a una cosa que et fa patir.

Tens la sort de la teva part, així que és molt probable que rebis ingressos extres, tant procedents de la feina, com d'altres fonts. Alguna cosa s'està movent poderosament en relació amb els diners en la teva vida, aprofita aquesta bona ratxa.

La teva salut depèn gairebé exclusivament de tu aquesta setmana. No cal que busquis cap miracle. 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

  

Viuràs un dia d'extrems, en la qual tan aviat la teva vida està pintada de color blanc com es torna fosca i negra. Per a alguns nadius hi ha possibilitat de conflictes entre amor i interès, i això no sempre serà senzill de resoldre sense sacrificis.

Gràcies a un entorn global favorable, els problemes d'economia, que sovint et fan caminar capcot, tindran solucions instantànies.

La teva connexió amb el món espiritual serà bastant potent, i el sisè sentit que tens habitualment adormit despertarà amb gran solvència.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta nova energia de canvi que t'envaeix, també contagiarà als teus éssers estimats. Tot es contagia, sobretot les emocions, per la qual cosa ells també sentiran la necessitat de renovar-se i transformar-se.

Rebràs diners provinents d'una herència o negoci familiar. Encara que hi haurà disputes i alguns problemes en la signatura de documents, al final tot s'aclarirà a favor teu.

Et sents amb la força necessària per a afrontar tot allò que sigui necessari per a millorar la teva vida. Gran alleujament emocional que t'ajudarà a sentir-te millor també en el físic.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si et trobes solter, gaudeix plenament de l'energia que avui tens disponible. No és una cosa que passi cada dia. No es tracta de bellesa ni de diners, és pura vibració el que brilla en tu.

Són les teves idees el que has de posar davant de les necessitats dels altres. A vegades et deixes portar per les obligacions i acabes deixant apartat el que t'importa. El número de la fortuna del teu signe avui és el 96.

Estàs exposat a possibles infeccions d'origen sexual així com s problemes en la pell. Avui, vés amb compte.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Quan les discussions i els desacords semblen inevitables, recorda que dos no barallen si un no vol. No es tracta d'ignorar l'altra persona, o de fugir de l'enfrontament, sinó d'escoltar amb calma i buscar solucions junts.

Tot està anant bé en el professional i en l'econòmic, i seguirà així per molt de temps si mantens la teva forma d'afrontar amb aquests assumptes. En aquests terrenys ha d'imperar la lògica, no els impulsos.

Aquests petits gestos sense importància portaran frescor i vivacitat a la teva vida, augmentant el teu benestar físic i emocional.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No recordaràs un moment de tanta satisfacció, alegria per al teu cor tal com el que estàs vivint. Si prens una opció mogut per la por a fracassar, comences perdent.

Quan esperes el pitjor, és probable que ho atreguis amb la teva energia. Els astres t'ajuden a concentrar la teva energia mental, així que intenta ser conscient del que vols  crear.

Si has d'acudir a una cita amb el dentista, és un bon moment. Els tractaments odontològics es veuen beneficiats pels aspectes astrològics de la jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari