L’horòscop diari del 15 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 15 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Venus pot fer-te trucs de màgia que et deixin bocabadat. No sabràs com reaccionar en un moment donat, perquè en aquesta jornada pot passar qualsevol cosa!

Podries tenir algun problema de costosa solució, potser una roda del cotxe se’t punxa i l’has de canviar.

Urà i Neptú poden portar coses bones i coses dolentes en el camp de la salut. Potser t'encoratgen a centrar tota la seva atenció a la consecució dels teus objectius de salut, aquests que t'havies marcat i que no has aconseguit al 100%.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres centrats en l'àrea del teu amor t'ajudaran a deixar-te anar, a viure la teva vida com et doni l'autèntica gana i sense por al que ningú pugui opinar sobre tu. Viuràs els teus desitjos sense tractar d'entendre-ho i controlar-ho tot.

Es promourà el creixement professional i es multiplicaran les oportunitats, donant suport a les teves iniciatives i els teus esforços.

Seràs un mestre mentint-te a tu mateix per fer el que vingui de gust: tindràs un do gairebé còmic per justificar allò que no et convé, fins i tot menjar xocolata!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Serà una jornada propícia per dominar en el terreny sexual. Això suposa un al·licient perquè provis coses noves. Avui acabaràs amb aquest excés d'orgull que t'ha distanciat de certes persones.

Abans de prendre una decisió respecte als teus estalvis prefereixes revisar amb calma la lletra petita. No signaràs res fins que ho tinguis tot ben clar i així no et puguin cobrar de més.

Utilitzaràs mètodes alternatius per millorar la teva salut, sigui a través d'infusions o de productes naturals. No deixis a mitges cap tractament que hagis començat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Amb Mart dominant el teu cel, Cranc, et resultarà desagradable haver de discutir, perquè a tu et ve de gust un dia carregat de pau i relaxació.

Bon temps per al teu signe en tot el relacionat amb els diners! Existirà un final feliç que tindrà lloc en la teva vida econòmica.

Fes alguns exercicis de memòria, que no et van malament. Juga, per exemple, a buscar parelles amb una baralla de cartes o empra tècniques senzilles com repetir en veu alta allò que fas. Així segur que no et deixes les claus del cotxe a l'entrada!

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els desitjos de viatges i els plans d'un futur aventurer podrien trobar bona companyia. Una cosa que mai haguessis imaginat d'aquesta persona amb la qual estàs compartint el teu temps i la teva alegria.

Estàs passant un molt bon moment, amb grans possibilitats de creixement però no sense enveges d’altres. Gent que mostra una cara i en girar-te l’esquena, exhibeixen els seus ullals de vampir energètic.

Avui pots sentir la necessitat de fer activitat física. Notes que el cos et demana ser estar més actiu que en les darreres setmanes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

A vegades cal recordar-li a la teva parella les bases sobre les quals s'ha de fonamentar una relació. No pot ser que actuï amb tanta llibertat en qüestions de la llar.

Després d'estalviar uns diners et passa pel cap l'opció de gastar-te'l s en un capritx, però també has d'estar preparat per a èpoques de crisis o possibles imprevistos.

Escolta amb atenció al teu cos, sobretot per unes molèsties que et poden semblar insignificants. Si no les soluciones, amb el temps poden agreujar-se.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Prova avui a posar-te en el lloc de la teva parella per entendre millor les seves reaccions. Dóna't temps, mantingues la calma i arriba al fons de les coses fent els aclariments que siguin necessàries. Escolta allò que ha de dir-te l’altra persona.

Vigila les teves formes en l’àmbit professional. Una salutació a temps, la comunicació amable i la diplomàcia t'ajudaran a crear l'ambient adequat. Reconeix l'esforç i treball dels teus col·legues i superiors i mostra la teva faceta més col·laborativa amb ells.

Controla les teves hores de son. No pots que cada dia estiguis despert fins a la matinada, si t’has d’aixecar abans de les 8.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Utilitzaràs molt la llengua, però els astres et diuen que aprenguis a expressar-te. Atreveix-te a iniciar una discussió i a defensar el teu punt de vista sense recórrer a la provocació. Això et permetrà rebaixar les tensions que hi ha dins de la teva història d'amor.

Alerta: et pot tocar assumir tasques que odies profundament, i que en realitat no es troben entre les teves competències, almenys de manera directa.

Et ve de gust menjar-te un bon plàtan? Conté vitamina B6 que protegeix contra l'estrès, la fatiga i els símptomes depressius.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És un bon dia per concretar aquests plans que havies pensat fa temps. Preneu-vos un temps per vosaltres, per tornar a connectar. La família és important, però en el centre d'ella està la relació de parella, i això no ho has d'oblidar.

Avui podries dissenyar un pla d'acord a les teves metes professionals. Busca informació i dedica una mica de temps a esbrinar els passos que has de fer per arribar fins on vols en l’àmbit laboral.

Avui l'energia recorrerà el teu cos i sentiràs un gran alleujament. Arribà a la seva fi tot el patiment de les darreres setmanes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estàs preparat per a una nit especial? Vibraràs durant tota la jornada de l'emoció que et transporta a un espai especial dins de la teva vida romàntica.

No importa que gastis diners a la perruqueria o en aquesta peça de roba que tant t'agrada, dóna't permís i veuràs que l'Univers et retribueix. Et mereixes molt més del que permets que et sigui atorgat.

Tens al davant una nit on podries cometre algun excés, per això si pots menjar lleuger i dormir una migdiada, el teu cos t'ho agrairà.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La forma com et dirigeixes a la teva persona estimada és molt important, tingués molta cura de les teves paraules, perquè en moltes ocasions, fereixen més que els actes. En aquest sentit, si vigiles el teu diàleg intern, aconseguiràs canviar la teva forma d'expressar-te.

Tant a l’àmbit econòmic com laboral, la teva situació gaudeix d'estabilitat, així que la teva ansietat ve més de les teves exigències internes que d’una realitat problemàtica.

En la teva cerca del benestar personal, no oblidis mai netejar la teva ment de negativitat. Fes cas dels consells sobre la teva salut i no t'ensorris.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aquesta força que porta la lluna a les teves emocions i a la teva forma de demostrar el que sents, pot unir amb molta força la teva relació o per contra fer que t'allunyis durant la jornada, deixant un sabor amarg en el teu cor.

Els astres afavoreixen avui la compra d'electrònica o material informàtic, així com programari. Aprofita l'onada energètica favorable per a aquests assumptes.

En la salut, si les cures que et fas donen els seus fruits, és hora d'enfortir aquestes accions positives i fins i tot anar agregant nous desafiaments.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari